günaydın kızlar,
bu gecede karı koca tartıştık uyuyamadım yavs..
geceye oğlanları yatırınca iyi başladık aslında :)) ama kerem oğlan uyandı ilgileneyim dedim eşim uyur dedi nese uyudu kendi kendine bizde... arada bize öyle güzellikler yapar oğluşum..
saat bir gibi yattık kaan uyandı mma ver nese ondan sonra oğlanların sesi çıkmadı güzel uyumuşuz 4 e kadar kaan mızıldanmaya başladı yine mama veriyorum yok gazı vardı kucağıma aldım biraz sırtını ovdum uyudu eşim yatır yanmıza dedi kendi kaşındı yatırdım ara ara mızıldanıyor eşim ilgileniyor mama veriyor felan biberonu ben hazırlamıştım mamasını akıtmış üzeri ıslanmış oğlanın sen doğru kapatmamışın dedi uykumun arasında nasıl sinirlendiysem ağzıma geleni söyledim o bana derken oğlanın üzerini değiştirdim küs yattık sabaha kalmadan öpüp barıştık ama gece beni söylenerek uyandırması çok sinirlendirdi.. sabahta baktım oda ne benim aylık misafir gelmiş bu ay hiç hesaplamadım ne zaman gelecek bilmiyordum sinirimin çoğuda ondanmış zaten bir anlıktı.. bu aya misafirim çaktırmadan geldi yaneeee..:))
oğlanların kahvaltısını yedirdim bende çayımı aldım geldim..
bugün gezmeye gitcez oğluşlarımla artık sezonu açtık biz evde durmayız...biraz zor oluyor iki çocukla ama indir çıkar bana iyi oluyor ter atıyorum şu göbeciği vereyim yaza kadar..
kimsecikleri okuyamadım şimdi geçmişe bakıyorum..