2008 Kasım Anneleri

gnaydın

cılek maasallah denızoglana
nasılda buyumus annesı cok ıyı bakmıssın
ama genetık bırazda sanırım benım mınık kuzum oyle mınıcık kalacak annesı gıbı
ben asıl su kasların gelısımını nasıl test ettıgını merak ettım
bızım bu ay sonunda kalca ultrasonumuz var
doktorumuz 1 aylıkken baktıgında sorun yok ama her bebekte 7.ayda tekrarını ıstıyoruz demıstı bızde kontrole gıdıcez

lavınya canım senın saclarda yanında kızında cok sık maasallah canım

denızanası ben sebamed gunes kremı almayı dusunuyordum ama senın bubchen tercıh etmendekı sebeb neydı acaba

hadıseye gelınce evet sarkı hosuma gıtmıstı ama dun aksamkı halını gordukten sonra bızı temsıl ettıgını dusunmedım nedense

bız de dun aksam oglusumu yıkadık ama her zamankı gıbı kendı kuvetınde degıl
ben banyoda kuvete oturdum ve oglusumu kucagıma aldım babası da suyumuzu dokmek suretıyle bıcı bıcladık oglusu cok keyıflendı

günaydinnnn herkeze...kalimerocu mtsk,ederim canim.

ya ben emzirirken cok zorlaniyorum cünkü hep isiriyor:)))

dün gözümden bile yas geldi kopartti sandim.dizdede varmi kizlar bu sorun.

günaydın kızlar,
bu gecede karı koca tartıştık uyuyamadım yavs..
geceye oğlanları yatırınca iyi başladık aslında :)) ama kerem oğlan uyandı ilgileneyim dedim eşim uyur dedi nese uyudu kendi kendine bizde... arada bize öyle güzellikler yapar oğluşum..
saat bir gibi yattık kaan uyandı mma ver nese ondan sonra oğlanların sesi çıkmadı güzel uyumuşuz 4 e kadar kaan mızıldanmaya başladı yine mama veriyorum yok gazı vardı kucağıma aldım biraz sırtını ovdum uyudu eşim yatır yanmıza dedi kendi kaşındı yatırdım ara ara mızıldanıyor eşim ilgileniyor mama veriyor felan biberonu ben hazırlamıştım mamasını akıtmış üzeri ıslanmış oğlanın sen doğru kapatmamışın dedi uykumun arasında nasıl sinirlendiysem ağzıma geleni söyledim o bana derken oğlanın üzerini değiştirdim küs yattık sabaha kalmadan öpüp barıştık ama gece beni söylenerek uyandırması çok sinirlendirdi.. sabahta baktım oda ne benim aylık misafir gelmiş bu ay hiç hesaplamadım ne zaman gelecek bilmiyordum sinirimin çoğuda ondanmış zaten bir anlıktı.. bu aya misafirim çaktırmadan geldi yaneeee..:))
oğlanların kahvaltısını yedirdim bende çayımı aldım geldim..
bugün gezmeye gitcez oğluşlarımla artık sezonu açtık biz evde durmayız...biraz zor oluyor iki çocukla ama indir çıkar bana iyi oluyor ter atıyorum şu göbeciği vereyim yaza kadar..
kimsecikleri okuyamadım şimdi geçmişe bakıyorum..

günaydınnnn
hilalcim kalimerocum çok teşekkür ederim fıstıklar
ablacım sanada teşekkür ederim çok sağol beni bayağı bir aydınlattın
hilalcim ben 3 aydır görüyorum regl oldum canım hatta bugün tekrar oldum ve müthiş derecede karnım ağrıyorrrrr:((((

geçmişe daha yeni baktımda çilekcim maşallah denize valla kocamanadam olmuş ve seni de tebrik ederim çok güzel bakmışsın deniz beye :)
denizanası ben sebzelerini hep günlük ve taze hazırlıyorum ve annemde aynı şekilde yapıyor kalan çorbalarını yemeklerini biz ayrı bir yerde biriktiriyoruz atmak yerine onları birleştirip içine ilave de yaparak sonrasında kendimize sebze çorbası yapıyoruz çok lezzetli çorbalar çıkıyor ortaya :))
yoğurdu için de ben danone kullanıyorum arada da baby mix veriyoruz dün annem ilk defa elmalısından almış ama benim kız onu da pek sevmemiş

Günaydınlar
Lavişciç çok hoş çıkmışsın canım Yağmurda çok tatalı zaten
Kızlar ya Hadisenin kıyafetini görünce şok oldum.Birde yüzü çok soluk geldi bana.Kot giyseydi daha iyidi gösteride en son çıkan dansçı adam güzel hava kattı

çilekcim maşallah paşaya buyuda kilosuda çook iyii..
aynen benim keremde de minik sivilce gibi bişey çıkmıştı geçenlrde çeşitli beslenmeden kaynaklanıyormuş demek.. püreyi çok yiyor bizimkiler özellikle haızır olanları çok seviyorlar meyveli olanları eşimde alıyor ama aza indirelim biraz çocukları birden çeşide boğduk herhalde yaa..
yoğurdu babymix özellikle sade sevdiler benimkiler..

laviş yeni saçlarını güle güle kullan canım..röfleli halinide beklioz.. ana kız güzel çıkmışınız maşallah...hadisenin kıyafetini bnde hiçç beğenmedim çok basit bir dansöz kıyafeti olmuş birde modern dansöz kıyafetiymiş miş miş.. birde elbisesi hakkında bugüne kadar giyilmemiş çok değişik çok güzel bir kıyafet demişti.. şarkıyıda başka söylemiş akşam sanki...

Günaydın güzel anneler...

Öncelikle Lavinya çok güzel olmuşsun, darısı başıma, darma dumanım.

günaydinnnn herkeze...kalimerocu mtsk,ederim canim.

ya ben emzirirken cok zorlaniyorum cünkü hep isiriyor:)))

dün gözümden bile yas geldi kopartti sandim.dizdede varmi kizlar bu sorun.

Benimkinde emerken sorun yok ama bırakırken ısırarak lastik gibi çekiyor, finali berbat.senağlama

gnaydın

doktorumuz 1 aylıkken baktıgında sorun yok ama her bebekte 7.ayda tekrarını ıstıyoruz demıstı bızde kontrole gıdıcez

bız de dun aksam oglusumu yıkadık ama her zamankı gıbı kendı kuvetınde degıl
ben banyoda kuvete oturdum ve oglusumu kucagıma aldım babası da suyumuzu dokmek suretıyle bıcı bıcladık oglusu cok keyıflendı

Her bebeğe çekiliyormu acaba?
Bize bişey demedi dr.
Ben artık 2 ayda bir gitmeyi düşünüyordum dr.a geçmi olur ki?
Bu ayda gidelim o zaman düzeni bozmadan.

Bizde oğlumu babası geldiğinden beri o şekilde yıkıyoruz, Kendi küvetine sığmıyor zaten birde aşırı hareketli bir bebek, kafasını falan vurcak diye ödüm kopuyordu 2 ay önceden...:emir_bebek:
Artık tüm bebekelr banyoya geçiş yapmaya başlar herhalde...

selam kızlar dün günümüz çok güsel geçti babamızın yanına gitmiştik kısçem orayı çoook sevio zaten bana fırsat kalmıyo
herkes kucaktan kucağa gezdiriyo babasının arkadaşları fln
neyse işte güzel bir günün ardından geldiğimle yattığım bir oldu valla
ÇıLEK kafa maşallah deniz paşaya canım
LAVıŞ çok güzel çıkmışsınız analı kızlı
hadiseye gelince dansöz kıyafeti giymiş bariz çok salakça buldum sen türkiye yi temsil ediyorsun sonuçta
babymix geçen bende alacaktım ama sonra nedense vazgeçtim bi deneyim bakiim

serayy bızı ortopedı doktoruna yonlendırmıstı 2.ayda kalca ultrasonu cekıldı temız cıkınca ortopedı doktoru 7.ayda tekrar geleceksın dedı
bugun arayıp sordum cocuk doktoruna bu ay sonu ortopedıye gıt dedı
bızım doktorumuzda kontrollerın arasını uzatabılırsın artık dedı onun ıcın ben hazıranda cocuk doktoruna goturucem

Buda benim Prensesim Beril
Teyzelerine Günaydın diyor bu sabahtan foto :)) Maşallah:nazar:

cimg7065k.jpg

Back
X