gnaydın
denızanası ben sebamed gunes kremı almayı dusunuyordum ama senın bubchen tercıh etmendekı sebeb neydı acaba
bız de dun aksam oglusumu yıkadık ama her zamankı gıbı kendı kuvetınde degıl
ben banyoda kuvete oturdum ve oglusumu kucagıma aldım babası da suyumuzu dokmek suretıyle bıcı bıcladık oglusu cok keyıflendı
canım özel bir nedeni yok eşime la roshe posay, avene, gibi markalar vermiştim gitmiş bunu almış sebamed iyidir aslında bende onu kullanıyorum, sanırım bebek markası diye almış
geçmişe daha yeni baktımda çilekcim maşallah denize valla kocamanadam olmuş ve seni de tebrik ederim çok güzel bakmışsın deniz beye :)
denizanası ben sebzelerini hep günlük ve taze hazırlıyorum ve annemde aynı şekilde yapıyor kalan çorbalarını yemeklerini biz ayrı bir yerde biriktiriyoruz atmak yerine onları birleştirip içine ilave de yaparak sonrasında kendimize sebze çorbası yapıyoruz çok lezzetli çorbalar çıkıyor ortaya :))
yoğurdu için de ben danone kullanıyorum arada da baby mix veriyoruz dün annem ilk defa elmalısından almış ama benim kız onu da pek sevmemiş
lelalcim sebze ve çorbaları bende taze hazırlıyorumda benim sorunum yoğurt yememesi idi, sadece elmalı baybmix yedi çilek öyle söyleyincede kafam karıştı, birde hep bizde elma ile başlatıyorlar ek gıdaya bak adam fazla yemesin demiş ne yapmak lazım bilmiyorum,
çilek afiyet olsun ben bayılıyorum ağlayan pastaya, sürekli yapıyorum artık
ben çokkk yorgunum ve hasta olmak üzereyim geçmişi okudum ama aklımda bişey kalmadı sadece bir dolu minik mucize gördüm hepside birbirinden güzel bebekler, maşallah hepsine ayrı ayrı,
birde mmmf o dediğinden bir tanede bende var oturan boğa (erkek kardeşim) annem babam sağken şimdiden başladılar herşeyleri üzerlerine geçirmeye allaha havale ediyorum ne yapayım, sende çok takılma canım insanoğlu sonuçta
ben çok koptum kızlar buralardan yaaa, girsemde şöylr bir gözüm yarı kapalı okuyabiliyorum, yazmaya hiç halim kalmıyor