2008 Kasım Anneleri

bende bol su veriyorum çok içiyo piroş seviyo suyu hatta demin biberon elindeydi bende mutfağa gitmiştim bi geldmi bütün suyu içmiş cadı:)
mmmf cim maşallah mehmet akif e erken doğmasına rağmen kilosu iyi:nazar:
yarın çatalca ya gidicem sabahtan sıkıldım evde yalnızlıktan kociş çerkezköy şubesine gidiyo giderken benide çatalcaya bırakçak hem yarın pazar var gezerim azcık kızımla annemle

mmmfcim masallah tosuncuga..aman üzme kendini canimyaaa

hersey olucagina varir..

oh h pirosla anasi gezicek demek:) iyi gezmeler canimmm

selam ..mmmf cim maşşallah oğluşuna fark atıcak hepsine gör ..bu arada dava mevzusunda hakkında hayırlısı olsun diyorum ..
piraye yarın babam bizi ablamla beraber anneme götürcek ama belli değil gitmessem gelsene lo yarın kaynatırık azıcık ..

benimde pc nin kablosu koptu giremedim nete bende kendimi sokağa attım .gezdim geldim ,neyseki kocişim yaptı da girebiliyom ..

mmmf canım kontrolünüzün iyi geçmesine çok sevindim gözünüz aydın canım maşallah çok güzel gelişmiş minicikti delikanlı oldu allah esirgesin nazarlardan korusun canım

şimdiii biz parka gittik ananeyle yeni geldik annem çay falan yapmış termosa koymuş
simit peynir zeytin domates roka vb. yiyeceklerle geldi çok acıkmıştım hooop idiridim mideye hepsini
çok güzeldi ama iyi oldu valla kısçemde güvercinlere simit attı onları almaya çalışıyor çok heyecanlandı
ya kuzum çok tatlıydı bizden böle
SERAY ve KALıMEROM bebişlere birer maşallah kızlar çok tatlılar
ZEYNAM aşınızı olmuşsunuz hadi inşallah bu tutar fıstığımm
MMMF canım benim maşallah akife öperim onuuuu diğer davaya gelince takma kafana
dicem ama insan en yakınlarından zarar görünce daha bi kötü oluyor canım anlıyorum seni

mmmf cim canım bebişine maşallah :nazar::nazar::nazar:
benimki bile daha 8 kilo olmadı, çabuk toparlamış oğluşun canım.
Davan içinde üzülme diyeceğim ama biliyorum çok zor bir durum.
Ama sağlıklıyız, bebişlerimiz sağlıklı ya geri kalan herşey hallolur, zaman herşeyin ilacı değilmi?

ecemim sana da teşekkürler, inşallah bir daha kusmaz bebişim, ,nsanın canı çok sıkılıyor.

kıs lelal yeni aklıma geldi nerde kı bizim fotolar msn den atta burayada koyalım ..ne hikmetse buluşmaların hepsinde ben varım allah allahhCADIARZU

gnaydın

denızanası ben sebamed gunes kremı almayı dusunuyordum ama senın bubchen tercıh etmendekı sebeb neydı acaba

bız de dun aksam oglusumu yıkadık ama her zamankı gıbı kendı kuvetınde degıl
ben banyoda kuvete oturdum ve oglusumu kucagıma aldım babası da suyumuzu dokmek suretıyle bıcı bıcladık oglusu cok keyıflendı
canım özel bir nedeni yok eşime la roshe posay, avene, gibi markalar vermiştim gitmiş bunu almış sebamed iyidir aslında bende onu kullanıyorum, sanırım bebek markası diye almış

geçmişe daha yeni baktımda çilekcim maşallah denize valla kocamanadam olmuş ve seni de tebrik ederim çok güzel bakmışsın deniz beye :)
denizanası ben sebzelerini hep günlük ve taze hazırlıyorum ve annemde aynı şekilde yapıyor kalan çorbalarını yemeklerini biz ayrı bir yerde biriktiriyoruz atmak yerine onları birleştirip içine ilave de yaparak sonrasında kendimize sebze çorbası yapıyoruz çok lezzetli çorbalar çıkıyor ortaya :))
yoğurdu için de ben danone kullanıyorum arada da baby mix veriyoruz dün annem ilk defa elmalısından almış ama benim kız onu da pek sevmemiş

lelalcim sebze ve çorbaları bende taze hazırlıyorumda benim sorunum yoğurt yememesi idi, sadece elmalı baybmix yedi çilek öyle söyleyincede kafam karıştı, birde hep bizde elma ile başlatıyorlar ek gıdaya bak adam fazla yemesin demiş ne yapmak lazım bilmiyorum,

çilek afiyet olsun ben bayılıyorum ağlayan pastaya, sürekli yapıyorum artık

ben çokkk yorgunum ve hasta olmak üzereyim geçmişi okudum ama aklımda bişey kalmadı sadece bir dolu minik mucize gördüm hepside birbirinden güzel bebekler, maşallah hepsine ayrı ayrı,

birde mmmf o dediğinden bir tanede bende var oturan boğa (erkek kardeşim) annem babam sağken şimdiden başladılar herşeyleri üzerlerine geçirmeye allaha havale ediyorum ne yapayım, sende çok takılma canım insanoğlu sonuçta

ben çok koptum kızlar buralardan yaaa, girsemde şöylr bir gözüm yarı kapalı okuyabiliyorum, yazmaya hiç halim kalmıyor

denizcim ilk defa yapiyorum bendeee üzeri kizarcakmi?

sanki 4 yumurta cok diilmi?üzeri kalip gibi göründü...

ayol ne beceriksiz kadinim ben yahu.

hatunlar selam biz geldik geçmişi okuyamadım tabii çok konuşulmuş
kontrolümüz iyi geçti çok şükür iyileşmiş 200gr almış kuzukulağı 8kilo olduk sonunda:))
onun dışında çok moralim bozuk bizim oturan boğa(abim olur kendisi)davayı açmış evimiz satılıyo
çok şey sölemek geliyo ama Allaha havale ediyorum onu artık
canım benim maşallah akif paşaya :nazar:
abinide bırak Allaha havalet et hayatım takılma bile
bakalım hayat bizi daha nelerle sınayıp şaşırtaca
hakkımızda hayırlısı ossun :1hug:
kıs lelal yeni aklıma geldi nerde kı bizim fotolar msn den atta burayada koyalım ..ne hikmetse buluşmaların hepsinde ben varım allah allahhCADIARZU
çok popüler olduğun için olabilirmi güzelim :hooray:

gece gece tatlımı yapılır yahu bu ne beee ,insanı yattığı yerden mi kaldırcaksınız siz töbe töbe...
kız böle güzel şeyler için kalkılmaz mı kak kak kaşdır koca dötüüüüü :delphin:
denizcim ilk defa yapiyorum bendeee üzeri kizarcakmi?

sanki 4 yumurta cok diilmi?üzeri kalip gibi göründü...

ayol ne beceriksiz kadinim ben yahu.
hafif pembe olcak çok pişirmek için bekletme fazla
kuru oluyo o zaman tecrübe ile sabittir
4 yumurta tam karar denizin anası dedi ya o zaman kabarmıyo
bişeye benzemiyo

denizin anası hoşgeldin iyi ol ama bizide unutma
asortim kokişim havalar güzel gez bol bol eğlenmenize sevindim
ecemim bazen ev darmadağın olur ben üstünden geçerim ama içten gelmeyince yapılmıyo
salla gitsin nasılsa toplamak istediğimizde topluyoruz şakkıdı

Back
X