2008 Kasım Anneleri

amann seraycım dikkat tatlım yaaa
tatlandırıcı filan endişelendirir insanı
düşmesid e öyle tabi ama düşe kalka büyür denir ya
ama tatlandırıcı yuta tüküre büyür hiç duymadım :P

Haklısın canım bende duymadım öyle bişey.:a015:
Sağlamdı kapak, dün bütün gün müzik yaptık onla, çok hoşuna gitti, görünce uzandı, bende verdim.
Hiç açılacağını düşünmedim, ne gücü varki onun nasıl açsın.
Dua ediyorum deminden beri, inşallah yutmamıştır diye.

seray gecmıs olsun canım
bu tur durumlara cok dıkkat etmek gerekıyor sanırım
bızım kucuk pasa da kagıtla oynamak ıstıyor ama vermeye korkuyorum uc kenarları falan gozune gırer dıye
guleceksınız ama kagıt bıle keskın olabılıyor kesıyor ınsanı kenarları

seray gecmıs olsun canım
bu tur durumlara cok dıkkat etmek gerekıyor sanırım
bızım kucuk pasa da kagıtla oynamak ıstıyor ama vermeye korkuyorum uc kenarları falan gozune gırer dıye
guleceksınız ama kagıt bıle keskın olabılıyor kesıyor ınsanı kenarları

Aaaaa canım benim tabii kesmezmi, hepimizin mutlaka başına gelmiştir bu kağıt kesiği.
bundan sonra daha da fazla dikkat edicem...

ablama gittim dün cnm yoktum evde
bi önceki günü hatırlamıyom
kııızz çilekkk senin kocan Türk tatlılarına kurbaaann olsunnn
kız bizim datlılar sevilmezmi beee cokacimcoook

hiç gülüncek bişey değil bu seraycım haklısın
kağıt çok fena keser Allah korusun
kazarın 100 de 90 ı evde olurmuş arkadaşlar
aman dikkat
bu arada sadece yutmak değil,Allahtan soluk borusuna kaçmamış :S

hiç gülüncek bişey değil bu seraycım haklısın
kağıt çok fena keser Allah korusun
kazarın 100 de 90 ı evde olurmuş arkadaşlar
aman dikkat
bu arada sadece yutmak değil,Allahtan soluk borusuna kaçmamış :S

Evet zaten soluk borusuna kaçsa nefes alamazdı önce ondan korktum tabii,
nefes aldığını görünce rahatladım o yönden ama yutarsa da hemen bişey olmaz, sonra rahatsızlanır diye geliyor aklıma.
Şimdi uyudu, bakalım uyanınca nasıl olacak.
Uyumadan önce her zamanki gibi neşeli ve hareketliydi.
Canım oğlum ya, onlara bişey olmasın, biz herşeye razıyız...

seraycım geçmiş olsun canım
çok dikkat etmek lazım benim oğlumda ilaç içmişti
3 yaşında falandı ambulansla istanbullarda kalmıştık
antideprasandı hemde
midesini yıkadılar burda ama gende güvenemediler istanbula sevk etmişlerdi
aman Allahım çok kötü kabus gibiydi korkudan öldüm öldüm dirildim

çilek kafa kocana bizden koca selam söleee
türk tatlılarını sevmiyomuşşşşşş
aslını inkar eden bizden değildir
çok küstüm ona söle delikafadulden

seray geçmiş olsun canım çok dikkatli olmak gerekiyor valla benim kızımda bayılıyor kağıtlara eline verince geri almak imkansızlaşsada pek bırakmıyorum çünkü sonra ağzına götürüyor hemen
çilek ne yapim emzirmeye başladığım günden beri boğazımı tutamıyorum:D
bu arada tatlıları benim kocişim kadar seven yoktur herhalde bi oturduğunda 4 yemek tabağı sütlaç yiyen bi adamdaha var mıdır ben çok merak ediyorum yiyor yiyor ortada kilo yokk

eheueheuheueheueheheuh aman yemez benimkisi cok fazla türk tatlisi..

burda dogup büyüdügü icin damak tadi ayni bunlar gibi..gerci bunlarinda tatlilari pek bi güzeldir

söylemesi ayip:)))))

aman o böcük yesin ben yerim datlumu:) deli bu adam yaaa sabah aksam böcek yiyor bögg geldi bana Iyyyyyyyyyyyyyy

ne böceği kızzz
böcek dediğin ıstakoz filan di mi ???
başka bi böcük değil yaniii
ayyyy tüylerim dikan diken olduu haaa
oyyhhh terledim haaa lülülülülülü

serayy bununla geçmiş olsun canım...Ne kadar dikkat edersek edelim kaşla göz arasında yapacaklarını yapıyorlar.. Bizim küçük hanımda yerde yatıyordu. (Sanırım ablasının montundan düşmüş) Elinde bişeyi düşürmemek için resmen cebelleşiyordu.Aaaaa bi baktım bozuk para..Ya ağzına götürseydi..Ay düşünmek bile istemiyorum..Elleri mıknantıs gibi...Neye uzansa hooooppp bi bakıyorsun elinde..Çok dikkat etmeliyiz çoookkkkk

Zeynacım canım, Allah çocuğunuzu size bağışlamış,
Kazayla neler olmuyor değil mi?

seray geçmiş olsun canım çok dikkatli olmak gerekiyor valla benim kızımda bayılıyor kağıtlara eline verince geri almak imkansızlaşsada pek bırakmıyorum çünkü sonra ağzına götürüyor hemen
çilek ne yapim emzirmeye başladığım günden beri boğazımı tutamıyorum:D
bu arada tatlıları benim kocişim kadar seven yoktur herhalde bi oturduğunda 4 yemek tabağı sütlaç yiyen bi adamdaha var mıdır ben çok merak ediyorum yiyor yiyor ortada kilo yokk

hayat ne kadar adaletsiz dimi?
canımız istiyorda 1 çikolatayı yesekmi yemesekmi diye o kadar düşünüyoruz, benim eşimde kilo almak için yağlı yağlı makarnaları yiyip gece hemen yatıyor, yok anam kilo falan almıyor.

serayy bununla geçmiş olsun canım...Ne kadar dikkat edersek edelim kaşla göz arasında yapacaklarını yapıyorlar.. Bizim küçük hanımda yerde yatıyordu. (Sanırım ablasının montundan düşmüş) Elinde bişeyi düşürmemek için resmen cebelleşiyordu.Aaaaa bi baktım bozuk para..Ya ağzına götürseydi..Ay düşünmek bile istemiyorum..Elleri mıknantıs gibi...Neye uzansa hooooppp bi bakıyorsun elinde..Çok dikkat etmeliyiz çoookkkkk

Evet tabii, ne zararlı ona doğru gidiyorlar.
Benimkide kablo görünce, yuvarlana yuvarlana orya ulaşıyor, hep gözüm üstünde ama oluyor işte, dikkatin dağıldığı bir an mutlaka, sizede geçmiş olsun, şimdiden bunları yaşıyoruz bakalım bu yaramazlar bize daha neler yaşatacak. Kızım çok uslu bir bebekti, ne ilaç içti nede bişey döktü etti (şimdi kudurdu o da başka konu) ama bu bebişimden çok şey bekliyorum.

selam kızlar dersten çıktım geldim geçmişi de okudum ama aklımda fazla bişey kalmadı ağlayan pastadandan başka kaydirigubbakcemile3

seraycım çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız, ben de çok korkuyorum ne bulursa ortamda hepsini alıyor çünkü ağzına

hilalcim sana da geçmiş olsun canım en iyisini doktor bilir bir göster canım sen

mmmfcim bugün nasılsın daha iyisin umarım

benim acayip uykum var yine yaa, bu gece çocuk yine iki saatte bir nöbete kalktı ananesiyle köye gidince böle oluyor bu çocuk, orada artık bana sölemeden bişey mi yedirip içiriyorlar anlamıyorum ama çözeceğim, gerçi keyfi de yerinde sayılır balki de sıcaktan uyuyamamıştır, hava sıcaktı gece çünkü sabaha karşı biraz serinledi artık pencereyi açacaktım ama daha erken diye düşündüm battaniyesini değiştireyim artık ince birşey örteyim diyorum ama zaten bunu da üstünde fazla tutmuyor ki tekmeleye tekmeleye battaniye falan kalmıyor anlamadım gitti, bir dee acayip gezenti oldu benim fındık kurdu, sabah babası ananeyi almaya gitti kapıdan çıktı benimki benim yanımdaydı kapının sesini bir durdu yürüteçle bastı gaza ama yetişemedi tabi, sonra gelmiş benim yanıma iii-ii-i diyor aç kapıyı biz de gidelim beni bırakıp nasıl gitti gibi, biz giderken durduramadık zaten kapının önünde bekliyor ananesi de indirdi artık onu bahçeye biraz bahçede gezip girmişler içeri

minikçim valla bugün yemek derdim yok
büyük ihtimallede yarında ve c.teside olmıcak
bu akşam annemdeyiz
yarın akşam kayınvalde planı var
c.teside kocamın bi süprizi varmış
pazara Allah kerim
kaydirigubbakcemile2
p.tesiye kadar yemek konusn rahatım inşalllaahhhhhh

Back
X