- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #29.441
eylüllllllllllllllllllllllllll burda da yakaladım seni benden kurtulamazsınnnnnnnnn :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah yazdim kimse ilgilenmedi bile...:çok üzgünüm:
galiba küsmeye calisiyorum ben:a015:
ye canım yarasın ohhhh sefan olsun cokacimcoookfelaket iştahlıyım 2 gündür..dün akşam 4 lü danotte aldım..2 de sütlaç..öğlen itibariyle hepsi bitmişti..ana öğünleri yazmayacağım..ısrar etmeyin lütfenn:))çok yedim çok..
kız misafir geldi be açık kalmış bura..kocam akşam akşam misafir çağırmış onlara hazırlık yaptım..eylüllllllllllllllllllllllllll burda da yakaladım seni benden kurtulamazsınnnnnnnnn :roflol:
geçmiş olsun dilekleri için tekrar teşekkür ederiz teyzeleri
julicim bende çok korkuyordum ya bana benzerse diye ama ne yapalım bu da varmış sonuçta tedavisiz bişey değil anası kılıklı kızım benim :)
kalimerocum zaten doktor sölediğinde aklıma ilk sen geldin size de konmuştu bu teşhis ..
bir de aklıma geldi sen hüseyin beye götürüyordun değil mi bildiğim kadarıyla hüseyin beyin uzmanlık alanı alerjik hastalıklar olmazsa bende ondan randevu alacağım bizim doktorumuz onu çok tavsiye ediyor alerjik hastalıklarda.
kız resmini koysana bakalım nası olmuşsun -tatlicadiarzu-slm
demin piroşu doktora götürdük kbb doktoruna hırıltısı için bişeyi yokmuş önemli bişey değilmiş ilaç kullanmama bile gerek yokmuş çok sevindim kendi kendine geçer dedi dr
ayyy ben dün saçlarımı kestirdim boyattım çok garip hissediyorum belime yakın olan saçlar şimdi omuzlarımdan kısa nasıl alışçam yavv rengide inci bakırmı ne çok dökülmeye başlamıştı bide hiç bakamıyodum artık piroşla kurutamıyodum bile gitti saçlar((
gunaydın bu saat olmus kımseler ceeee dememıs buraya hayırdır ınsa allah
asortıe, mmf, eylul gecmıs olsun evlatlarınıza
allah acıl sıfa versın canım
zeyna elveda rumelıyı hıc ızlemem ama kanallar arası gezerken aglama sahnelerını gorunce dıkkatımı cekmıstı cok uzuldum bende
bız hafta basına yorgun basladık
bugun de ofıste pompamı unuttum dıye geldım az oyalanayım eve gecıcem
evden gorusuruz cok halsızım bır yere cıkmaya cesaret edemıyorum
pompayı hazır evdesin napcanki daya memey emsin koca dana
ben iyi başladım haftaya ama araya titil ve ev işi girince baya baya bozulmaya başladım kafamçokkarıştı
selamlar ,
bizde geldikkk..
oğluşlar yerde yuvarlanıyorlar, bende geziniyorum..
herkese güzel bir gün diliyorum..
slm
demin piroşu doktora götürdük kbb doktoruna hırıltısı için bişeyi yokmuş önemli bişey değilmiş ilaç kullanmama bile gerek yokmuş çok sevindim kendi kendine geçer dedi dr
ayyy ben dün saçlarımı kestirdim boyattım çok garip hissediyorum belime yakın olan saçlar şimdi omuzlarımdan kısa nasıl alışçam yavv rengide inci bakırmı ne çok dökülmeye başlamıştı bide hiç bakamıyodum artık piroşla kurutamıyodum bile gitti saçlar((