2008 Kasım Anneleri

diloks teşekkür ederim canım 6. ayımızı kutlayan herkese teşekkürler
asorti inşallah düzelir canım
sedacım maşallah ardaya dişler tamamlanmış nerdeyse...bende hafta sonu yaptırdım temizliği ev mis gibi olunca insan huzurlu oluyor güle güle kirlet canım ardayı öpüyorum

oğluşu daha yeni uyutabildim sıpa beş buçuktan beri bakıyordu uyutmasam uyumayacak
yarın tören var erken kalkacam ütü yapmam lazım ama çok yoruldum bide misafir gelecek offff

sağol ecemmcim sende güle güle kirlet aslında bende temzlkçi alıcaktım ama allah bana bi güç verdi bende anlamadım brden kendimi cam silerken buldum :D:D:D hadi dedim silmiken perdeler yıkansın hopppp bitti işte koltuklarımda temizdi zaten öle bi tozunu alırım bitti gitti işte eylül karusu kaçtun demi

neyse ben kaçar herkese iyi geceler
bebişlerinizede kendinizede iyi bakın
hasta olan tüm bebişler umarım huzurlu bir uyku geçirir ve sabaha bi şeycikleri kalmaz
tüm kasım bebişlerini öpüyorum
iyi geceler

asorticim canım geçmiş olsun
bu bahar havası yaramadı kuşlarımıza

ecemim 6.ayınız kutlu olsun
daha nice aylara sağlıkla hihoyyyt

diloks seni pek bi obur gördüm cokacimcoook hayırdır inş.

sedoş güle güle kirlen kuzum
mis gibi evde oturmanın tadıda başka olur şimdi

elveda rumeliyi izledim
iki gözüm iki çeşmeeeee senağlama
Allah hiç bi ana babayı evladıyla sınamasın :Saruboceq:

sabah yazdim kimse ilgilenmedi bile...:çok üzgünüm:

galiba küsmeye calisiyorum ben:a015:

canım canım yerim ben seni küsme bize sen olmasan ne yaparız biz, o bıdığın cool hallerini görmesek ne yaparız ,bizi sensiz bırakma
felaket iştahlıyım 2 gündür..dün akşam 4 lü danotte aldım..2 de sütlaç..öğlen itibariyle hepsi bitmişti..ana öğünleri yazmayacağım..ısrar etmeyin lütfenn:))çok yedim çok..
ye canım yarasın ohhhh sefan olsun cokacimcoook
eylüllllllllllllllllllllllllll burda da yakaladım seni benden kurtulamazsınnnnnnnnn :roflol:
kız misafir geldi be açık kalmış bura..kocam akşam akşam misafir çağırmış onlara hazırlık yaptım..

ecemim 6. ayınızı kutlarım canım a.s.

gunaydın bu saat olmus kımseler ceeee dememıs buraya hayırdır ınsa allah
asortıe, mmf, eylul gecmıs olsun evlatlarınıza
allah acıl sıfa versın canım

cılek nıye kustun anlamadım kı
ben artık tatıle cıkman yakın dıye hazırlanıyorsun dıye dusunmustum

zeyna elveda rumelıyı hıc ızlemem ama kanallar arası gezerken aglama sahnelerını gorunce dıkkatımı cekmıstı cok uzuldum bende

geçmiş olsun dilekleri için tekrar teşekkür ederiz teyzeleri
julicim bende çok korkuyordum ya bana benzerse diye ama ne yapalım bu da varmış sonuçta tedavisiz bişey değil anası kılıklı kızım benim :)
kalimerocum zaten doktor sölediğinde aklıma ilk sen geldin size de konmuştu bu teşhis ..
bir de aklıma geldi sen hüseyin beye götürüyordun değil mi bildiğim kadarıyla hüseyin beyin uzmanlık alanı alerjik hastalıklar olmazsa bende ondan randevu alacağım bizim doktorumuz onu çok tavsiye ediyor alerjik hastalıklarda.

canım kuzuna tekrar gecmıs olsun
evet huseyın beye gıdıyorum cokta etkılı oldu uyguladıgı tedavı
gereksız ılac kullanımına karsı etkılı ılacı verdı ıyılestı yavrum
benım komsumun oglu 8 yasında menejıt oldu yıne huseyın bey tedavı ettı komsum dua edıyor yavrumu gerı dondurdu dıye o kadar guvenıyor yanı
bır randevu al ıstersen

bız hafta basına yorgun basladık
bugun de ofıste pompamı unuttum dıye geldım az oyalanayım eve gecıcem
evden gorusuruz cok halsızım bır yere cıkmaya cesaret edemıyorum

slm
demin piroşu doktora götürdük kbb doktoruna hırıltısı için bişeyi yokmuş önemli bişey değilmiş ilaç kullanmama bile gerek yokmuş çok sevindim kendi kendine geçer dedi dr
ayyy ben dün saçlarımı kestirdim boyattım çok garip hissediyorum belime yakın olan saçlar şimdi omuzlarımdan kısa nasıl alışçam yavv rengide inci bakırmı ne çok dökülmeye başlamıştı bide hiç bakamıyodum artık piroşla kurutamıyodum bile gitti saçlar:(((

pişşşttt günaydın kuzular
naasınız bakem
ben mokkk gibiyim hafta içi mis gibi tatil gününde ben evde ütü yapmak zorundayım
kışlıkları bu evde benden başkası kaldıramıyacağı için sanırım
zaten arabamıda bozdum koca götürdü bakmaya ütü olmasada gidemicem bi yere
metali bile bozmuşum o bile dayanamamış bana :mymeka:
sanki kendi bozmuyo manyak :mymeka:

eeee sizde ne var ne yok kızlar
siz napıyonuzzzz ?

slm
demin piroşu doktora götürdük kbb doktoruna hırıltısı için bişeyi yokmuş önemli bişey değilmiş ilaç kullanmama bile gerek yokmuş çok sevindim kendi kendine geçer dedi dr
ayyy ben dün saçlarımı kestirdim boyattım çok garip hissediyorum belime yakın olan saçlar şimdi omuzlarımdan kısa nasıl alışçam yavv rengide inci bakırmı ne çok dökülmeye başlamıştı bide hiç bakamıyodum artık piroşla kurutamıyodum bile gitti saçlar:(((
kız resmini koysana bakalım nası olmuşsun -tatlicadiarzu-

gunaydın bu saat olmus kımseler ceeee dememıs buraya hayırdır ınsa allah
asortıe, mmf, eylul gecmıs olsun evlatlarınıza
allah acıl sıfa versın canım

zeyna elveda rumelıyı hıc ızlemem ama kanallar arası gezerken aglama sahnelerını gorunce dıkkatımı cekmıstı cok uzuldum bende
bız hafta basına yorgun basladık
bugun de ofıste pompamı unuttum dıye geldım az oyalanayım eve gecıcem
evden gorusuruz cok halsızım bır yere cıkmaya cesaret edemıyorum

pompayı hazır evdesin napcanki daya memey emsin koca dana
ben iyi başladım haftaya ama araya titil ve ev işi girince baya baya bozulmaya başladım kafamçokkarıştı

pompayı hazır evdesin napcanki daya memey emsin koca dana
ben iyi başladım haftaya ama araya titil ve ev işi girince baya baya bozulmaya başladım kafamçokkarıştı

evet evdeyken sureklı emzırmem ıyı ama corba ve yogurt saatlerınde sasma olmasın dıye o vakıtlerde yıne yemesı lazım
bende de alıskanlık olmus sankı pompayla cekmezsem sutum azalacakmıs gıbı

araban ıcın uzuldum canım
ınsa allah en kısa zamanda kavusursun

selamlar ,
bizde geldikkk..
oğluşlar yerde yuvarlanıyorlar, bende geziniyorum..
herkese güzel bir gün diliyorum..

dikkat et üstüne basma canım.kaydirigubbakcemile3
valla ben 1 taneyle başa çıkamıyorum, tebrik ederim seni ve Allah kolaylıklar versin sana...

slm

bebişinde sorun olmamasına çok sevindim canım, benimde içim rahatladı.
Yaaa benimde saçlarım çok uzun ama çok rahatsız ediyor, oğlan hep yapışıyor, ağzına sokuyor, çok dökülmeye başladı ama kestirmeye cesaret edemiyorum, uzun saça çok alışığım. şu modeli istiyorum ama biraz toparlacığım, komik durmasın kafamda, biraz daha uzun yaptırcam, saçlarım dalgalı, fön çekemeyince abidik gubidik durmasın

victoria-beckham-melrose-428-2.jpg

Back
X