2008 Kasım Anneleri

offf cok yorgunum benn..bi taraftan valiz toparliyorum bi taraftan evi..

bu aralar Denizde biraz nezle oldu galiba hafif burnu akiyor,gecede cok huysuzlasti

sanirim nezleden dolayi.gözlerimin önü cöktü artik off ne yorucu seylermis bunlar.

bende evi süpürdüm, oğlanları uyuttum,mutfağı topladım ,oğlanlara çorba yaptım kfleksimi yedim geldimm..:)))
şurdan bakınca çok şey yapmışım gibi geliyor ama nayırrr daha silinecek toz alınacak oğlanın biri kalktı öbürüde kalkınca çorbaları verilecek....
çilekcim kolay gelsin sanada..
deniz oğlanada geçmiş olsun..

minikcim ben dolven kullanıyorum çok kişiden iyi olduğunu duydum kaldıki bizimkiler pre.. doğdukları için her ilacı kolay vermiyorlar bunu güvenle verdiler yani..

ayyy beni kimse kaile almamış looo bi kaç hafta kaybolduk dieee hıhhhh
neysem pazarıma çıktım ama mahvoldum arda bey pazarın ortasında ağlamaya başladı eve grene kadar ağladı tabii ben ter içinde kaldım ıyyykkkk iğrenç yaaa çok yoruldum aslında komşuya bırakıcaktım ama onlarda dışardaymış şansıma ama bir daha böle çıkmayı düünmüyorum asla brde akşama misafirim var arda beyin çorbası yapılacakkkk poffffff çok yoruldum çokkkk anne olmak ne zormuş yaaaa

minikcim ben dolven kullanıyorum çok kişiden iyi olduğunu duydum kaldıki bizimkiler pre.. doğdukları için her ilacı kolay vermiyorlar bunu güvenle verdiler yani..

saol nazlımelek
doktorumuzla konustum calpol dedı
sasırdım ama esıme soyledım eve goturup ıcırmıs
uyumus kucuk kuzum hemen
bende gıdıyorum yanına

sedacım ayrın bende ilk defa çıkacağım oğluşlarla pazara nasıl olur, dururlarmı bilmem..
benimde bırakacağım kimse yok zaten iki taneye kimse bakmaz yaa..:((
sana kolay gelsin akşam için..

ayyy nazlıcım valla çok zor iki taneyle düşünemiyorum sanada kolay gelsin cnm buarada akşama gelmiolarmış ii oldu çok yorulmuştum şimdi akşama ne yemek yapsam acaba makarna yanınada tavuk falan idare eder işte heralde
pazarda oğluma enginar aldım biraz önce havucu patatesi enginarı rendeledim içinede bi kaç tane ısapanak yaprağı attım bakalım beğenicekmi arda bey bende bi gidip tadına bakiim nasıl olmuş acaba

selam kızlar, geçmişi okuyamadım bu sayfaya baktım yine hasta yavrularmı var, geçmiş olsun hepsine,

bizim aşı günümüzdü iki bacağımızda delindi, birinciye ses çıkarmadı ama ikincide bastı yaygarayı, 10 kg , 70 cm olmuş benim tosbik:)) dr böyle giderse siz onu kaldıramayacaksınız dedi, neyseki sağlığı yerinde hapşırıyor dedim ciğerlerinde bişii yok dedi şükür, zaten bugün azaldıda

biraz geçmişe bakıcam oğlum izin verirse

eşim geldi çok geriye gidemedim, gittiğim kadarı şöyle

slm şekerler bende evimdeym artıkın birazdxan pazara çıkmak istiom ama arda beyle nasıl çıkıcam onu düşünüyom havada soğuk mecbur napan görümcem ben alırım marketten dedi ama görmeden almayı sevmio0m bide pazarda aklıma gelio diğer alıcaklarım ya bey sorjam size ben kahvaltıda bi ç.kaığı pekmez 3 bisküvi biraz peynir ve yarım yumurta sarısını karıştırıp veriyorum çok az oluyo kasenin dibinde siz ne veriorsunuz bana tarif versenize

sedacım, bizim kahvaltılarımız şöyle: bir ceviz içi ezilmiş ( ertesi gün yumurta sarısı), yarım kibrit kutusu kadar peynir- tuzu alınmış - çavdarlı, mısırlı karışımından iki çorba kaşığı kadar,yarım çay bardağından biraz fazla ıhlamur , bu miktar bize tam oluyor, bildiğim kadarıyla ardanın kilosu iyi bence bisküvi koyma

offf cok yorgunum benn..bi taraftan valiz toparliyorum bi taraftan evi..

bu aralar Denizde biraz nezle oldu galiba hafif burnu akiyor,gecede cok huysuzlasti

sanirim nezleden dolayi.gözlerimin önü cöktü artik off ne yorucu seylermis bunlar.

geçmiş olsun canım ikinizide öpüyorum

bende evi süpürdüm, oğlanları uyuttum,mutfağı topladım ,oğlanlara çorba yaptım kfleksimi yedim geldimm..:)))
şurdan bakınca çok şey yapmışım gibi geliyor ama nayırrr daha silinecek toz alınacak oğlanın biri kalktı öbürüde kalkınca çorbaları verilecek....
çilekcim kolay gelsin sanada..
deniz oğlanada geçmiş olsun..

nazlıcım hayranım sana, ne çok iş yapıyorsun bazen deniz bana hiç iş yaptırmıyor

ya kızlar oglusum atesenmıs
dıslerı cok acıyor galıba
hangı ates dusurucuyu vermelıyım

geçmiş olsun canım sanırım çözüldü şimdilik umarım yine yükselmez ateşi

günaydın millet
sabah erkenden kalktık dünden kararlaştırmıştık pikniğe gidecektik ama şansımıza hava kapalı çok esiyor çocuğu hasta ederiz diye vaz geçtik neyse doktora gidelim aşımızı yaptıralım bari dedik normalde 27 mayıstaydı tatilken yaptıralım dedik ama 2 ay geçmeden yapılamıyormuş neyse buraya kadar gelmişken bari boyunu kilosunu ölçelim dediler oğluşum 74cm 8400gr olmuş doktorumuz çok beğendi çok sevdi yakışıklımı eve geildik yarım saat uyudu şimdi çorbasının pişmesini bekliyoruz

maşallah kuzuna ecemim,

selam kızlar
çojjj yoğundum anca düşebildim
sabah 6 da başladı her zamanki gibi mesaim
saat 8.30 da aşıya gittik bir koldan 2 bacaktan birde ağızdan yedi oğlum
yavrum birinin acısını unutacakken yenisini yedi
nası bakıyordu yüzüme napıyon sen bana kurtarsana sen annesin diye senağlama
umarım ateş yapmaz şu ana kadar bi numara yokmuş

dilokscum p.tesi günki korolar yıkılışıyorda bursa yani nalanın ekibi elendi
bence öykü-berk ve ferdi tayfurunda gitme haftaları yakındır

burda rüzga yok ama hava kapalı ve hafif serin
değerini bilmek lazım yazın yeterince yanacağız zaten

ne aşısı yapıldı bu kadar bize iki tane yaptı doktor, 1 yaşına kadar yok artık, süzgeçe dönmüş yiğidim, geçmiş olsun kuzuya

dilekcim senlede karşılaşamıyoruz, tuna ve sen iyimisiniz

bira kaç şey daha vardı ama unuttum:((

offf yeni düştüm çok yorgunum ,arkadaşım geldi bir buçuk aylık oğluyla ; ay ne zormuş bizde geçtik o günlerden ama minik bebek bakmak çok zor yaaa ,ne istediğini anlamıyosun habire emiyo :))) benim kızda iyice arsız bişey oldu ,herşeye saldırıyo masada tabak çanak bırakmıyo ,mama yerken puuuu yapıyo heryer batıyo offf bugünde koştur koştur helak oldum..

ayyy oğlum ıspanaklı havuçlu patatesli enginarlı çorbayı sevdiiiii çok sevndimmm elma muzu yedirirken lifl die canım çıkıo mdesini bulandırıyo ama bieyi severek yediğinde bende rahat oluyorum ohhhh şükür ya bide bişey sorucam ben fazla yapıorum genelde çorbayı ayarlayamıyorum elim fazla ertesi güne yiyebiliyorlarmı bu çorbaları yoksa hergün günlük mü yapılmalı

denizcm bu çavdarlı mısırlı dediğin ne birde cevizle yumurta neden birlkte olmuyor mesela yumurta pekmez ve ceviz birarada fazla mı olur abartmışmı olurum :D:D:D
eylül hoşgeldin bacım bende diodum bu gacı nerelerde die

denizannem evet canım karşılaşamadık..okuyorum ama yazamıyorum..hazırlık yapıyorum..yıka ütüle kaldır ayır...cuma sabah tayin yerimiz açıklanacak..heyecan başladı..

seda ohh afiyet olsun..çavdarlı mısırlı dediği,hazır kahvaltılıklar..ben de milupa 8 tahıllı almıştım..ondan kyuyorum ama çok koyulaştırıyor.ben de 1 kaşığa yakın koyuyorum..ıhlamur da 1 cicibebe ez.yorum..yumurta yarım..peynir ceviz ara sıra mama

eylüüülll ne çabuk gittin..

nazlıcım ben de hayranım sana..ama bebişlerde annelerine ümemeye çalışıyorlar değil mi..alah dağına göre kar verir derler ya..maşallahh

diloksçum nasılsın cnmcım ben o hazırlardan kullanmıyayım diorum ama herkes kullanıyor sanırım zararlı değlmi onlar ya onun yerne evde hazırlayabileceğimiz alternatifler ne evde hazırladığım 3 bisküvi birraz peynir yarım yumurta ve biraz pekmez kasenin dibinde azıcık oluyor ne yapsam acaba o kadarda yeterlimi sizinkiler ne kadar oluo

denizcm bu çavdarlı mısırlı dediğin ne birde cevizle yumurta neden birlkte olmuyor mesela yumurta pekmez ve ceviz birarada fazla mı olur abartmışmı olurum :D:D:D
eylül hoşgeldin bacım bende diodum bu gacı nerelerde die

canım o bebelacın bir çeşidi, ben deniz kabız oluyor diye pirinç unu içeren mama almıyorum, çeşit oluyor hem, ceviz ve yumurta aynı anda ağır gelebilir diye gün aşırı veriyorum ben, daha çok minikler alerji falan yapmasın diye düşünüyorum, birde pekmez hiç koymuyorum, mamalarda süt içeriği olduğu için pekmez nasılsa işe yaramayacak bende fazla karışmasın diye koymuyorum, ayrı vericem artık pekmezi, pekmezli fındık ezmesi siparişi verdim gelsin başlarım

denizannem evet canım karşılaşamadık..okuyorum ama yazamıyorum..hazırlık yapıyorum..yıka ütüle kaldır ayır...cuma sabah tayin yerimiz açıklanacak..heyecan başladı..

seda ohh afiyet olsun..çavdarlı mısırlı dediği,hazır kahvaltılıklar..ben de milupa 8 tahıllı almıştım..ondan kyuyorum ama çok koyulaştırıyor.ben de 1 kaşığa yakın koyuyorum..ıhlamur da 1 cicibebe ez.yorum..yumurta yarım..peynir ceviz ara sıra mama

eylüüülll ne çabuk gittin..

nazlıcım ben de hayranım sana..ama bebişlerde annelerine ümemeye çalışıyorlar değil mi..alah dağına göre kar verir derler ya..maşallahh

kolay gelsin canım, allah gönlünüze göre versin

denizanem o dediğin yere üye oldum ama aktivasyon ger.çekleşmedi..yarın birdaha bakacağım..

özelden sitenin adminine yazarım canım açar üyeliğini, yalnız önemsiz mesajada düşmüş olabilir bir bak istersen, oradaki üye ismini verirsen ona göre sorarım admine

Back
X