eşim geldi çok geriye gidemedim, gittiğim kadarı şöyle
slm şekerler bende evimdeym artıkın birazdxan pazara çıkmak istiom ama arda beyle nasıl çıkıcam onu düşünüyom havada soğuk mecbur napan görümcem ben alırım marketten dedi ama görmeden almayı sevmio0m bide pazarda aklıma gelio diğer alıcaklarım ya bey sorjam size ben kahvaltıda bi ç.kaığı pekmez 3 bisküvi biraz peynir ve yarım yumurta sarısını karıştırıp veriyorum çok az oluyo kasenin dibinde siz ne veriorsunuz bana tarif versenize
sedacım, bizim kahvaltılarımız şöyle: bir ceviz içi ezilmiş ( ertesi gün yumurta sarısı), yarım kibrit kutusu kadar peynir- tuzu alınmış - çavdarlı, mısırlı karışımından iki çorba kaşığı kadar,yarım çay bardağından biraz fazla ıhlamur , bu miktar bize tam oluyor, bildiğim kadarıyla ardanın kilosu iyi bence bisküvi koyma
offf cok yorgunum benn..bi taraftan valiz toparliyorum bi taraftan evi..
bu aralar Denizde biraz nezle oldu galiba hafif burnu akiyor,gecede cok huysuzlasti
sanirim nezleden dolayi.gözlerimin önü cöktü artik off ne yorucu seylermis bunlar.
geçmiş olsun canım ikinizide öpüyorum
bende evi süpürdüm, oğlanları uyuttum,mutfağı topladım ,oğlanlara çorba yaptım kfleksimi yedim geldimm..:)))
şurdan bakınca çok şey yapmışım gibi geliyor ama nayırrr daha silinecek toz alınacak oğlanın biri kalktı öbürüde kalkınca çorbaları verilecek....
çilekcim kolay gelsin sanada..
deniz oğlanada geçmiş olsun..
nazlıcım hayranım sana, ne çok iş yapıyorsun bazen deniz bana hiç iş yaptırmıyor
ya kızlar oglusum atesenmıs
dıslerı cok acıyor galıba
hangı ates dusurucuyu vermelıyım
geçmiş olsun canım sanırım çözüldü şimdilik umarım yine yükselmez ateşi
günaydın millet
sabah erkenden kalktık dünden kararlaştırmıştık pikniğe gidecektik ama şansımıza hava kapalı çok esiyor çocuğu hasta ederiz diye vaz geçtik neyse doktora gidelim aşımızı yaptıralım bari dedik normalde 27 mayıstaydı tatilken yaptıralım dedik ama 2 ay geçmeden yapılamıyormuş neyse buraya kadar gelmişken bari boyunu kilosunu ölçelim dediler oğluşum 74cm 8400gr olmuş doktorumuz çok beğendi çok sevdi yakışıklımı eve geildik yarım saat uyudu şimdi çorbasının pişmesini bekliyoruz
maşallah kuzuna ecemim,
selam kızlar
çojjj yoğundum anca düşebildim
sabah 6 da başladı her zamanki gibi mesaim
saat 8.30 da aşıya gittik bir koldan 2 bacaktan birde ağızdan yedi oğlum
yavrum birinin acısını unutacakken yenisini yedi
nası bakıyordu yüzüme napıyon sen bana kurtarsana sen annesin diye senağlama
umarım ateş yapmaz şu ana kadar bi numara yokmuş
dilokscum p.tesi günki korolar yıkılışıyorda bursa yani nalanın ekibi elendi
bence öykü-berk ve ferdi tayfurunda gitme haftaları yakındır
burda rüzga yok ama hava kapalı ve hafif serin
değerini bilmek lazım yazın yeterince yanacağız zaten
ne aşısı yapıldı bu kadar bize iki tane yaptı doktor, 1 yaşına kadar yok artık, süzgeçe dönmüş yiğidim, geçmiş olsun kuzuya
dilekcim senlede karşılaşamıyoruz, tuna ve sen iyimisiniz
bira kaç şey daha vardı ama unuttum

(