- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #29.841
ya kızlar şu muhallebiyi tam tutturamıyorum bi ölçü verseniz mmf sen yazmıştın ama hangi sayfadakiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mina çocuk sarayı,kemeraltında canım.kızlarağası hanının hemen arkasındacanım o izmirdeki mağazanın ismini ve yerini bana da yazar mısın ya rica etsem, buradan olmuyorsa özelden yazsan da olur, biz de arada izmire geliyoruz en azından oraya gider bakarım bende
sinek kovucunun kimyasal içerip içermediği beni de düşündürüyor açıkçası
polly magic çok küçük göründü gözüme,dar biraz.onun oradaki fiyatını sormadım bile çünkü sırf oyuncak fazlası var diye fazladan para verme niyetinde değildim.benim aldığım polly,çift kılıflı,çift tepsili.çok memnunum.evet cnm çok ucuza aldıkben heryerde araştırdım fiyatını.tabi şöyle bir durum var,normlade orda da fiyatını sorduğunuzda 200 TL cevabını alıyorsunuz ama pazarlık edip fiyatı düşürttük.nasıl bu kadra düşer diceksiniz.bu minanın tam karşısında azılı rakibi barış bebe var.oraylada görüştük daha önce.e onlar şu fiyatı verdi bak falan filan diye pazarlık yaptık,zaten barış bebe lafını duyar duymaz hemen tamam dediler.bide bizi tanıyorlar artık nerdeyse her hafta sonu uğruyoruz.her çeşit mama bile satılıyor ve dışarıdan daha ucuza.internet sitesi var ve ordan da satış yapılıyor galiba ama emin değilim.yani aynı fiyata almak istiyorsan buraya gelip pazarlık etmen gerekecek cnm sanırım.bir arkadaşım aynı mağazadan aynı ürünü,6 ay önce pazarlık yaparak 170 e almış.yani konuşunca indiriyorlar.ama senin durumunu bilemicem tabidarkcım hoş geldin canım yakalayamadım seni yine
ceren sultana geçmiş olsun toparlar inşallah en kısa zamanda..
saphiracım merak ettim de senin aldığın mama sandalyesi chicco polly magic olan mı hani şu 0 aydan itibaren kullanılanlardan ..eğer onlardansa inanılmaz ucuz fiyata almışssın tatlım öle değilse bile yine ucuz kargo falan yapıyorlarmı acaba ben hala mama sandalyesi almayanlardanım da :))
bu arada evet yazlıklara başladık biz ama daha güneş kremi almadım şu dönemde biraz güneşten korumasız yararlansın istiyorum .önümüzdeki hafta arkadaşım ingiltereye geçiyor oradan bana mothercare in güneş kremini getirecek.ben onu kullanmayı düşünüyorum.
bu arada asıl bizdeki bomba :))
nihayet bizimde dişimiz çıktııııı alkisalkisalkis:teytey: hihoyyyt
ancak şöle bir durum var her bebek önce 1 veya 2 numaralı diş çıakrtır değil mi üst veya alt ön dişer
ama benim kızım marjinal ya üst sağ taraftaki dişini çıkardı
ama üst önlerin ikiside acayio şişmiş heralde bugün yarın onları da patlatır :))
günaydın beyazmelekcim,
bende erkenciyim paşa 7 de kalktı, babamızda uyusun dedim dokunmadım ona, az önce oğluşu uyuttum, bebe bisküvisi yaptım fırında şimdi,
bende az önce seni düşünüyordum beyazmeleğin adresi var arftık bende diye, sen bunu yazmışsın, kalplerimiz birmiş:)
günaydın kızlarr
bizde sabah erkencilerdeniz
kalktık kahvaltımızı yaptık şimdi baba kız yatakta oynaşıyorlar :))
ama benim gözümden hala uyku akıyor gece bu sefer ben uyuyamadım .
Bu arada saphiracım verdiğin bilgiler ve diş kutlaman için teşekkür ederim tatlım
bu arada canım bebe bisküvisi güzel olursa hemen yaz buraya ben de biraz önce aldım tarifini akşama ya da yarına yapasım var