2008 Kasım Anneleri

nesrincim hoşgeldin aramıza;
hepimizin bebeklerinin uyku saatleri değişiyor cnm.benimi de sürekli huy değiştiriyor.1-2 ayda bir uyku,yemek, ve ee düzenimiz değişiyor.bu yüzden tam bişey söyleyemicem.benimkinde de huysuzluklar var,ve eller sürekli ağızda :)) bebişini ve seni öpüyorum

nesrincim hoşgelsin aramıza tüm kasım bebişlerinin hepisnde var bu aralar huysuzluk yavaş yavaş düzenleri değişiyor diş de önmeli bir etken bu huysuzlukta valla bizim kıza belli olmuyor ama genelde gündüz pek uyumuyor akşam 8-9da uyuyor gece 2 de felan kalkıyo emmeye birde sabah 6 yada 7de amaçoğu zaman bu saatler farklılık gösteriyorrrr
saphira geçmiş olsun tatlım en yakın zmanda atlatırsın inşallah

günaydın kızlar

asorti ben bübchen 50 faktör aldım, kaç para bilmiyorum, lancester kozmetik değil değilmi,
ben kozmetik olmasını istemediğim için bebek markası aldım

nesrin hoşgeldin aramıza, benim oğlum bu günlerde 10 gibi yatıp 7 gibi kalkıyor

günaydın hanımlar
maalesef hastayım,off ya nefret ediyorum,daha fazla ağırkaşmasam bari.şimdilik ayaktayım.okyanusa geçecek diye ödüm patlıyo.eşim hasta olmaz olmaz,olacağı tuttu,iki günde nezleyle atlattı.inşallah benimde öyle olur.dün gece doktora filan sormdan bi ilaç içtim ben.aferin plus pediatrik şurup.okyanus için evde tuttuğum daha hiç kullanmadığımız bir ilaçtı.heralde çocuğa bir zararı olmaz dimi süt yoluyla.zaten ona verilmiş bir ilaçtı neticede.6-12 yaş arası için 2 ölçek içilir demiş ben 3 ölçek içtim heralde denk gelmiştir.sadece çocuklar içmiyor galiba bunu ama,çünkü laktasyon dönemimde kullanım diye yazmışlar kağıdına.
size çok geçmiş olsun. eğer bitkilerle iyi olabilirim derseniz size gribe çok iyi gelebilecek 2 reçetem olacak.
1- siyah turp içini oyup bir tatlı laşığı bal koyun ve bir gün bekletip içindeki suyu için öksürük ve soğuk algınlığına birebir.
2- zencefil, bal, taçın, 2-3 damla limon, bir tutam karabiber. kaşıkla yenecek.
ben hamileyken çok içtim bir sorun olmamıştı ve her hastalndığımda bunları kullanıyorum.

herkeze selamlar
söze başlamadan evvvel ;
ASORTıE KAFA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DAHA NıCE YILLARA SAĞLIKLA SIHATLE CANIM Şeniz

hafta sonu ben yoktum ve fark edene çok mersü
cumartesi günü ahmedimin doğum günüydü ve çok yakın bir arkadaşımın kına gecesi vardı. benim öğlen 12'de manikür pedikür saç randevum vardı. saat 11'e kadar evi şöle bi temizledim toz falan aldım çıktım. kuaför işimi hallettim oğlum pastasını aldım anneme gittim. orda geleceklere yemek falan hazırladık saat 8 gibi pasta kestik. canım bıdığım 9 yaşına girdi ve ben bu büyüyşü hayretler içerisinde izliyorum. boyumca oğlum oldu çok şaşırıyorum çok ama çokda gurur duyuyorum onunla. iyiki varlar.
neyse sonra saat 9'a doğru kınaya yetiştik. ikicik hoppidi oynadık falan 11 'de eve geldim resmen canlı cnaze yattım yatağa. gün boyu o tempo yedi beni. pazar sabahı 8'de mecburen uyandık. kahvaltı yapıp tekrar yatak keyfi falan yaptık.akşam düğün için 12.30'da kuaförde randevum vardı.12'de çıktım evden tam kuaförden çıktım eşim aradı teyzemler yani onu teyzesi gelmişler. bir yerden dönüyorladı uğrayaaklardı biliyordum zaten. gittim hemen eve aman tanrım eşim telefonda sölememiş meğer kaynanamlarda gelmiş bahçede mangal yakılmış bizim evde teras keyfi yapılacakmışda haberim yok. nasıl kızdım nasıl ama bellide edemiyorum çünki çok düşüncesizler dün pazar bi hafta sonumuz var insan nezaketen sorar.suratımı astım hizmet yaptım ama içim içimi yedi sinirden ben böle insanlar görmedim Allah daha nelerle karşılaştıracak bakalım. bide hiç yokmuşum sanki kendi yaşıyormuş gibi davranmıyormu edve boğazlamamk için kendimi zor tutarken ne oldu anlatayım bakın. yedik neyseki ben hiç bişi yeemdim sinirimden sadece oturdum masada topladık mutfaktayız. baya bi ayran arttı dedi napalım bunu bende dedi biz akşama çıkacaz görümcemle eltime paylaştıralım demek istedim. bana bi çıkıştı biliyorz biliyoruz bizde çaımızı içip gitcez merak etme diye. ama öle oldumki ben ne demeye çalışıyorum o ne dio. o kadar bozuldumki eltim tutuyo beni bırak dalaşma misafirde var diye yoksa dalacam. neyse çay içitiler hemen kalkıp gittler ve enkaz bi ev bırakıp arkalarında. ulen çalışıyorum insan bu kadar mı düşüncesiz olur yapın madem o kadar biliyonuz kendi evinizde valla çağırmayın da hiç hatırım kalmaz.
gittiler hem ortalık temizliyorum hem ağlayıp hem eşime anlatyorum yaptıklarını tavırlarnı. adam anasını biliyo haklısın diyo yapacak bişi yok anam böle değiştiremiyorum konuşuyorum yap işte falan dedi. gitmeyiz sende çocuğu bırakıp alırken takılma konuşma koy tavrını ve cevap verilmesi gerekiyorsa ver dedi. böel bi moralle düğüne gittik. çocuğu mecburen gene ona bıraktık hiç inmedim arabadan git bırak dedim alırkende hiç konuşmadım hatta giderlerken bile güle güle demedim de ve bu böle gider bir süre. Allah için bişi desede bende bi dalsamda içimi döküp rahatlasam başka bişli istemiyorum
alın size zeynanın inişli çıkışlı hafa sonusu.

Son düzenleme:
nesrincim hoşgelsin aramıza tüm kasım bebişlerinin hepisnde var bu aralar huysuzluk yavaş yavaş düzenleri değişiyor diş de önmeli bir etken bu huysuzlukta valla bizim kıza belli olmuyor ama genelde gündüz pek uyumuyor akşam 8-9da uyuyor gece 2 de felan kalkıyo emmeye birde sabah 6 yada 7de amaçoğu zaman bu saatler farklılık gösteriyorrrr
saphira geçmiş olsun tatlım en yakın zmanda atlatırsın inşallah
Çok teşekkürler sıcaklığınız için.Benim Elif' im 3 ay beni emdi sonra sütüm azaldı üzüntülerden ve depresyondan sanırım.o yüzden mamaya başladı doktorumuz.benim bebeğim saat 20.30 gibi uyuyup saat 05.00 te kalkıyor bazen 6.00 da o zaman normal sanırım.ama ben çok uykusuz kalıyorum ve yüzüm kireç gibi oluyor.eşim işten gelince yemek yiyip hemen uyumak istiyorum ama bu seferde eşimle hiç bir şey paylaşamıyoruz. ne yapıcamı bilmiyorum. ilginize tekrar teşekkürler.

lavişçim sağol cnm.nesrincim teşekkür ederim cnm reçeten için,zencefil hani bu yer elmasına benzeyenden mi almam lazım.yoksa aktarda toz olarak var mı?onu mu alayım?

Selam kızlar,
Saphira geçmiş olsun.
maytapcım günaydın...
Nesrin aramıza hoşgeldin.
Benim oğlumda 8-10 arası uyuyor, gece de ben yatmadan 1 kez olmak üzere 3 kez uyanıyor ama mızıldanıyor, meme veriyorum hemen uyuyor.
sabah ta en geç 7 de uyanıyoruz, ablamızda 7 de uyanıyor, belki ondandır, yazın bakalım değişcekmi düzenimiz...

zeyna boşver takma kafana yaaaa alınganlığı üsütünde kayınvalidenin belli ....
bu arada ahmethanın doğum günü kutlu olsun sen yavrularını düşün canım benümmm

günaydın kızlar,
güne uykulu başladık yine.. oğlanlar şimdi yerde yuvarlanıyorlar ..
ya ben bıdıklarımı çok seviyorum.... şimdi birbirlerine bakıp bakıp kahkakahlar atıyorlar..:)))
geçmişe bakayım geliyorum anacımmm

lavişçim sağol cnm.nesrincim teşekkür ederim cnm reçeten için,zencefil hani bu yer elmasına benzeyenden mi almam lazım.yoksa aktarda toz olarak var mı?onu mu alayım?

aktardan toz olanını kullan diğeri çok fazla acı gelir ve balla karışmaz ancak suyunu çıkartabilirsin ama uğraşmana değmez.oğluşunla sana sağlıklı bir ömür dilerim.hep mutlu, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun size:1hug:

slm kızlar ben geldim,c.tesi döndüm annemden temizliği anca biterebildim off yoruldum beaa,siz nasılsınız bakimm saphıracım hastaymışsın galiba geçmiş olsun tatlım,yeni gelen arkadaşımız var bide sanırım hoşgeldin cnm

Back
X