2008 Kasım Anneleri

Arkadaşlar herkese günaydınnnnn...
önceki mesajımda sadece maytaba demişim, kafam karışık biraz kusura bakmayın.
Zeynacım ya valla bencede çok düşüncesizler, çalışan insansın birde düğüne gideceğini biliyorlar, mahsus yaptı belli ki. Ama çocuğuna bakıyorlar, aklını kullan, dalmayı falan düşünme, boşver, takmıyormuş gibi görünürsen daha iyi.
Ayyy Allahtan ben uzağım burda sülaleye, fazla gelen giden yok, bir görüncem, o da başımın üstünde yeri var, çok seviyorum onu.

selam ,günaydın millet

yeni gelen arkadaşım hoşgelmiş ,
hasta olan saphiracığıma geçmiş olsun
ahmetin doğumgünü kutlu olsun

bizde iyiyiz işte nolsun kaydirigubbakcemile3

nesrincim zencefilsiz olarak az önce 2-3 tatlı kaşığı kadar yedim.napiim zancefil yok şimdi evde.bu arada seninki gibi benim de cic bir kızım var :)) aynı şeyleri bende senin için diliyorum cnm.teşekkürler :))

zeyna boşver takma kafana yaaaa alınganlığı üsütünde kayınvalidenin belli ....
bu arada ahmethanın doğum günü kutlu olsun sen yavrularını düşün canım benümmm
hayır alınganlığı falan üstünde değil biz hiç bi zaman anlaşamadık
birbirmize dalmak için zaman kolluyoruz
sağol ayrıca
Arkadaşlar herkese günaydınnnnn...
önceki mesajımda sadece maytaba demişim, kafam karışık biraz kusura bakmayın.
Zeynacım ya valla bencede çok düşüncesizler, çalışan insansın birde düğüne gideceğini biliyorlar, mahsus yaptı belli ki. Ama çocuğuna bakıyorlar, aklını kullan, dalmayı falan düşünme, boşver, takmıyormuş gibi görünürsen daha iyi.
Ayyy Allahtan ben uzağım burda sülaleye, fazla gelen giden yok, bir görüncem, o da başımın üstünde yeri var, çok seviyorum onu.
evet bilrek yapıyor zaten sırf beni üzüp yıpratmak için
ama susmaya hiç niyetim yok kaldık, evet çocuğuma bakıyorsa ben onu onun oğlundan doğurdum
yapacağı her şey oğlunuda yıkar ve ondan koparırki zaten olan da o bizi uzaklaştırıyo kendinden sadece
Allahım bana iyi bi imkan versede ona bırakmak zorunda kalmasam çocucuğu
o yatıp kalkıp şükretsin bakıyo yoksa zor gösterirdim ben ona bebeğimin yüzünü

zeynacım takma canım deddiği gibi yiğite bakıyo takılma
ahmethanın doğum günü kutlu olsun canım nice yaşlara inşallah

asortikin ddoğum günümğü bugün iyiki doğdun arkadaşım nice mutlu senelere sevdiklerinle sağlıkla huzurla inşallah

aktarda toz olanını al diğerinin suyunu çıkarmak için uraşman gerek.bal ile karışması gerek çünkü.
bebişin adı okyanus galiba bende o ismi istemiştim ama eşim kabul etmedi eskileri bana hatırlatıyor diye düşünüyor sanırım ama kimse ile alakası yoktu halbuki... kısmet napalım artık seninkini severiz bizde

hayır alınganlığı falan üstünde değil biz hiç bi zaman anlaşamadık
birbirmize dalmak için zaman kolluyoruz
sağol ayrıca

evet bilrek yapıyor zaten sırf beni üzüp yıpratmak için
ama susmaya hiç niyetim yok kaldık, evet çocuğuma bakıyorsa ben onu onun oğlundan doğurdum
yapacağı her şey oğlunuda yıkar ve ondan koparırki zaten olan da o bizi uzaklaştırıyo kendinden sadece
Allahım bana iyi bi imkan versede ona bırakmak zorunda kalmasam çocucuğu
o yatıp kalkıp şükretsin bakıyo yoksa zor gösterirdim ben ona bebeğimin yüzünü

cadı gelünnlülülülülülü

Kızlar ya bebıŞlerınınzı koluna kÜnye felan takıyor musunuz ben kelepÇe aldım bıde kÜnyesı var ama kocıŞ ızın vermıyor takmayaaaa :((sız takıyormusunuz bbeıŞlerın koluna bıŞey?

seraycım,eylülcüm ve piroşum sağolun kızlar ve hoşgeldiniz.kızlar şimdi eşimle konuştum telde.benim hastalığım önemsiz kaldı.baş dönmesi vardı ,o yüzden hastaneye gitti sabahtan.kalp duvarlarında kalınlaşma varmış.ilk kez böyle bişey duyuyorum.sinir strese bağlıymış.kullandığı kuvvetli ağrı kesiciler vardı.onları da söylemişm doktora,doktor onlarda baş dönmesi ve tansiyonda oynamal yapabilir demş.bişey takçaklarmış,2 gün o aletle gezcekmiş,o şekilde test etçeklermiş.kesin değil ama kalp ameliyatı olabilirmiş :((( offf nerden çıktı yaa.yazık bi de ben üzülmeyim diye beni teselli ediyo telefonda.elele verip bunuda atlatırız filan diyo offff

maytabım oğlan yine ateşlenmiş geçmiş olsun..

lavişcim senin kızınada geçmiş olsun ilerlemeden atlatır inşallah..

kalimerocum hafta sonu çok yoğun bir gün geçirmişin.. maşallah enerjine..

nesrin hoşgeldin aramıza canım.. benim oğlanlar 10,30da yatıp gece 2 kere uyanıyorlar sabah 7,30da ayaktalar bazen 6 oluyor bugünde çok erken kalktılar..

saphıracım geçmiş olsun inşallah kuzunada geçmez..bende geçen hafta öyleydim biraz atlattım ama hafif var hala kırgınlık burun akıntısı şimdilik oğlanlarda bişey yok dikkat ediyorum ama bazen öpmeden duramıyorum..

zeynam seninde hafta sonun çok hareketli geçmiş oğluşunun doğumgünü kutlu olsun... kaynanana gelince çok haklısın valla yine iyi sabretmişin.. nasıl bir insan başkasının gelini oğlu bile olsa habersiz misafir davet edip mangal keyfi yapmak ister düğünü mutlaka oda biliyordur üstelik.. Allah kolaylık versin canım..

asortim seninde doğum günün kutlu olsun...

lavişcim benim oğlanlarda da var altın künye halaları takmıştı.. ayrıca bende nazar boncuklu lastik bilekliklerini takıyorum..

saphıracım eşinede geçmiş olsun inşallah ameliyatsız halledilecek bişeydir..

nesrincim duru okyanus kızımın ismi.ama haklısın okyanus hem erkeğe hem kıza olur.ben çıkıyorum kızlar moralim göçtü.bıdığada bişiler yedireyim.sonra gene uğrarım

cadı gelünnlülülülülülü
anlattıklarım onlar bide anlatmadığım bi sürü şey
buna rağmen bana cadı diyosan evet ben bi cadıyım kötükedihüso
Kızlar ya bebİŞlerİnİnzİ koluna kÜnye felan takıyor musunuz ben kelepÇe aldım bİde kÜnyesİ var ama kocİŞ İzİn vermİyor takmayaaaa :((sİz takıyormusunuz bbeİŞlerİn koluna bİŞey?
bende künyesini takmak çok istiyormda daha koluna byük geliyo olsa hiç durmam takarım gerçi bazı bebekler suratını haritaya çeviriyo onlarla ama olsun denemeden öğrenemeyiz
seraycım,eylülcüm ve piroşum sağolun kızlar ve hoşgeldiniz.kızlar şimdi eşimle konuştum telde.benim hastalığım önemsiz kaldı.baş dönmesi vardı ,o yüzden hastaneye gitti sabahtan.kalp duvarlarında kalınlaşma varmış.ilk kez böyle bişey duyuyorum.sinir strese bağlıymış.kullandığı kuvvetli ağrı kesiciler vardı.onları da söylemişm doktora,doktor onlarda baş dönmesi ve tansiyonda oynamal yapabilir demş.bişey takçaklarmış,2 gün o aletle gezcekmiş,o şekilde test etçeklermiş.kesin değil ama kalp ameliyatı olabilirmiş :((( offf nerden çıktı yaa.yazık bi de ben üzülmeyim diye beni teselli ediyo telefonda.elele verip bunuda atlatırız filan diyo offff
geçmiş olsun saphiracım üzüldüm eşin için. du bakalım belik başka bi tedavi yöntemi vardır araştırın hemen yatmasın ameliyata için canım

canım benim eşimede takılacaktı önemsenecek bişey değil csanım tabii bide sana sormak lazım çok geçmiş olsun
hareketlerinle kalp atımları doğru orantılımı diye bakılıyor onunla sürekli dolaşacak 2 gün boyunca
benimeşimde de baş dönmesi mide bulantısı tansiyon düşüklüğü çarpıntısı vardı
kendi isteğiyle lösemi testi bile yaptı dr erken teşhis dedi doktoruda zaten kendine benziyo pimpirik adam kabul etti hemen
neyse sonuç taş gibi maşallah subhanallah baş dönemsi de genelde psikolojik ama boyun düzleşmesi çıktı oda yaparmış
çok stres olmuştum o dönem
haklısın cnaım tekrar geçmiş olsun
bu arada sorması ayıp eşin kaç yaşında duvarda kalınlaşma falan

tünaydın kızlar
sabahtan berı yazıcam yazıcam olmuyor
öncelikle herkese güzel bir hafta diliyorum

*saphiracım önce sana sonra da eşine geçmiş olsun tatlım ,üzme sende kendini eşin için herşey düzelecektir.
*zeynacım hiiiçç takma kafana aynı kayınvalideden bir tane de bende var düşüncesiz cahilin teki ama ben artık umursamazlığa veriyorum .. bunlarla açık açık konuşsan da dalaşsanda fayda etmiyor tatlım sen kendi kendini üzdüğünle yıprattığınla kalıyorsun. anladığım kadarıyla senin eşinde aynı benimki gibi anasının huyunu biliyor sana destek oluyor.
*yeni gelen bir arkadaşımız vardı adını unuttum şimdi kusura bakma ne olur kafam çok dağınık bir yandan hoş geldin aramıza :)
*pirayecim sende hoş geldin tatlım
*asorticim sevdiklerinle beraber nice nice mutlu senelere tatlım
*gülbeşeker abla senin kızçene de geçmiş olsun hastalık zor

başka kim kaldı unuttuğum atladığım varsa kusura bakmayın kızlar

çok fena bir hafta sonu geçirdim uykusuzluktan ölüyorum en son artık gece 12 de ağlıyordum ben nasıl idare edicem bu evi nasıl başarıcam diye .. acayip bir kısırdöngü ve ben şimdiden yoruldum :(

Kızlar ya bebİŞlerİnİnzİ koluna kÜnye felan takıyor musunuz ben kelepÇe aldım bİde kÜnyesİ var ama kocİŞ İzİn vermİyor takmayaaaa :((sİz takıyormusunuz bbeİŞlerİn koluna bİŞey?

ben takmıyorum, zaten kablo türü şeylere çok ilgisi var, muhtemelen koparır, yüzünü gözünü çizmeside cabası olur sanırım...

nesrincim duru okyanus kızımın ismi.ama haklısın okyanus hem erkeğe hem kıza olur.ben çıkıyorum kızlar moralim göçtü.bıdığada bişiler yedireyim.sonra gene uğrarım

Lütfen moralini sağlam tut, şuan sana en faydası olacak şey bu çünkü.
herkes ne hastalıklarla uğraşıyor, eşinin dediği gibi elele veriri aşarsınız inşallah,
çok çok geçmiş olsun canım...

tünaydın kızlar
sabahtan berı yazıcam yazıcam olmuyor
öncelikle herkese güzel bir hafta diliyorum

başka kim kaldı unuttuğum atladığım varsa kusura bakmayın kızlar

çok fena bir hafta sonu geçirdim uykusuzluktan ölüyorum en son artık gece 12 de ağlıyordum ben nasıl idare edicem bu evi nasıl başarıcam diye .. acayip bir kısırdöngü ve ben şimdiden yoruldum :(

benı unuttun.kaydirigubbakcemile3 Allaha şükür bir sorun yok, ondan değinmemişsindir.
boşver evi falan, şuan koltuğun altında fön mak. bana bakıyor, banka işlerini falan hallettim netten, telden, evide bıraktım kendi haline.
sarpında mırıltıları gelmeye başladı, 3-5 dk. daha idare eder, sonra onu alıp çıkarım dışarı.

Asortie nice yıllara, Allah sevdiklerinle uzun ömürler nasip etsin canım...
Zeyna oğluşunun d.gününü unutmuşum, nice nice yıllara, mucize gibi değilmi? ne zaman doğduda ne zaman bu kadar büyüdü değilmi?
Allah uzun ömürler versin çocuklarımıza...

ilginize teşekkür ederim arkadaşlar.her gün kahvalrısını güzel güzel yiyen çocuk bugün yarısını zor yedi.var üstümüzde bişey bizim,hadi hayırlısı.mmmfçim kalp duvarında kalınlaşma yaşla alakalı bişi değilmiş cnm.zaten kalp hastalıkları pek yaşla ilgil değildir.20 yaşında da kalp krizinden ölen insanlar var.48 yaşında cnm

Back
X