2008 Kasım Anneleri

tuna deteksiz oturuyor 3 gündür kızlar..hacı yatmaz gibi..ama ben yastık koyuyorum yanlara ve arkaya ki kafayı vurmasın diye..

asoo mşallah valla es geçtik değil mi..kynana muhabbeti olunca insan hiç bir şeyi görmüyor sanırım..41 kere maşallah..
asocum ya sana birşey sorayım..hani tatile gittiniz ya reylülün yemeklerini nasıl hallettin...neler yedirdin ya da nerede yaptın zor olmadı mı..yolda ne yaptın..çok merak ediyorum:)))

diloksum benim oğlanda iki haftadır falan oturuyor desteksiz baya uzun bir zaman da kalabiliyor öyle çok seviyor önünde oyuncakları var oynuyor onlarla ben de korktuğum için hala arkasına yastık koymaya devam ediyorum ona değmiyor yastık ama kafasının çarpabileceği yerlerde duruyor

eylül maşallah kız sana iyi saymışsın ben mümkün değil yapamam kendi kendimi yerim sonra heralde kendi anacığıma sayıyorum yazık ama diğerine bişey yok ama dediğim gibi aramızda pek bozulmuyor zaten bozulacak kadar da görmüyoruz birbirimizikaydirigubbakcemile3

Selam kızlar,
bizde geldik, oku oku bitmiyor yazılanlar, ben yazana kadarda bisürü şey yazılıyor, arkadan takip ediyorum hep.-tatlicadiarzu-

Kızlar bebişlerinizin kilosuna falan üzülüyorsunuz ama bize göre çok çok iyisiniz.
Biz hem kısa, hem az kiloluyuz.
Geçen ay gittiğimizde sizinkiler 72 cm. civarıyken biz sadece 67 cm.dik üstelik 53 cm doğdu bebişim. Küçük doğsa yetişmeye çalışıyor diyeceği ama hayır, oldukça uzundu doğduğunda.
Siz böyle yapınca ben de üzülüyorum. Bizimki 8 kilo bile olamamıştı, devamlı yedirmeye çalışıyorum mamalar falan, yemek istemeyincede ağlamaya başladım 2-3 gündür. hem ağlıyor, hem sokuşturmaya çalışıyorum ağzına. Ağzını kilitlemeye başladı artık, 3-4 kaşık yiyor, ondan sonra almıyor.
Sadece uykudayken biberon mamasını güzel içiyor, emmeside çok az olduğundan, aptamile dayandık devamlı.
Önce takmıyordum ama siz bu kadar üzülünce ben çok fena hissettim kendimi.
senağlamasenağlama

sanırım kilosu az ya diğer bebişlere göre

bence çok iyi kilosu canım, hareket ediyorlar, almasada normalmiş.

bizde 7 aya gidiyik 68 cm daha.. ben sadece bu ay az almasına takıldım ,onun dışında takmıyorum hiç kilosunu 8700 -9000 li kilolarda lar zayıfmı diyolar bu hatunlar yaa,gelmiyim oraya :mymeka:

kızlar yorumlar için teşekkğr ederim yerüm sğüzü ben
doktorum doktorum kurtar benü ayy ne güldüm sabah sabah ilahi
asortik hatun maşallah eylül hanıma
zeynacım takma bea benim eşimin ananeside öle her gittiğimde laf sokuo eskiden takıodumda şimdi hçççç umrumda değil valla böğürsün böğürsün dursun

aramıza katılanlar hoşgelmişseniz :D:D:D

zeynam naptın bebişim
napcam kendimi yedim başka bişi yok eşime anlattım geldim işe ağlaya ağlaya anlattım böle böle oldu diye bakalım ben konuşurum dedi
ama akşam almaya gittiğimde diyecem kapıya kadar inmenize gerek yok ben arabadan alıp arabaya koyabiliyorum diye ilk tavrımı koyacağım yani
kızlar yorumlar için teşekkğr ederim yerüm sğüzü ben
doktorum doktorum kurtar benü ayy ne güldüm sabah sabah ilahi
asortik hatun maşallah eylül hanıma
zeynacım takma bea benim eşimin ananeside öle her gittiğimde laf sokuo eskiden takıodumda şimdi hçççç umrumda değil valla böğürsün böğürsün dursun

aramıza katılanlar hoşgelmişseniz :D:D:D
valla sedoş bende hep kendi kendime aynı şeyi sölüyorum ulusun dursun kendi kendine diye ama böle yapınca sinirimden çatlıyorum takmamazlık yapamıyorum kendimi kahredip duruyorum başka bişi yok

bende yaptım öle zeyna baktım düzeleceği yok kocişe saldırmaya başladım sonra baktım kendime zara veriorum ruhen hemde evlliğime ayyy dedim o kendini bilmez için nie kendimi sıkıorum dedim adam yerine koyup takmıorum artık sende öle yap boşver anacım

beyazmelekçm hiç takılma arda 1 ay boyunca 100 gr almıştı geçen ay doktor gelşiimi maşallah çok ii bundan sonra kilo olayına hiç kafanı takma dedi bende artık önemsemiyorum

aslında pek relax değilimdir ara ara oluorum işte bazen bu relax oluşumun toplu depresyonu var anacım bana da geldilermi tam geliolar gözüm hiçbir şeyi görmüor ozaman ama hava güzel ben güzel dünya güzel sen güzelsin güzelsin sen güzelsin güzelsin kaydirigubbakcemile3

zeynacım sıkma canını cnm benim kaynanam da sinir ediyo beni piroş gülerken filan hep dilini çıkarıyo kaynanamla kayınpederim takmış ablamın çocukları öğretmiş ben görmemiş olabilirmişim 5- 6 sefer söylediler öğretmediler o kendi şımarınca yapıyo diyorum yok anlamıyolar her konuda gıcığım onlara bide bişey diyemiyorum içimi dökemiyorum içimde patlıyo sinir oluyorum eylül senden banada bulaşsın azcık kız bende sayıyım şöyle içimdekileri

kilo konusuna gelince 8in üstünde olanlar az diye üzülmesin bencede benimkide daha 8 olamadı napalım böylede tombik benim kızım:))
desteksiz oturmaya da başladı artık piroş yana devrilmiyo eskisi gibi

ya benım cimcime hala desteksiz oturamıyor biz diyoruz zaten bu kız oturmadan yürümeye başalayacak.
kilo konusuna gelince ben zaten çok kilolu olması taraftarı da değilim hani bana göre bizimkinin kilosu gayet normal .. zaten bir çocuk sağlıklıysa kilosu az olmuş çok olmuş boş .. üzmeyin kızlar kendinizi böyle şeyler için :)

Back
X