2008 Kasım Anneleri

kilo meselesine gelince benim oğluş 4 100gr doğdu bugün tam 6 ay 1 haftalık toplam 4500gr almış doktorum gayet iyi diyor o yüzden kafanıza takmayın yeterki sağlıklı olsunlar
yemesi çok kötü değil ama çok hareketli doktor belki 10 dakka boyunu kilosunu ölçemedi bence hepimizin bebişleri gayet iyi hepsine kocaman maşallah

nazlımelek benim oğluş muhallebiyi hiç yemiyor muhallebi sevmeyen çocuk olur mu sebze çorbasına (özellikle) bayılıyor bende mecburen iki öğün öğle ve akşam çorba veriyorum doktora sordum çok da lazım değil yemesin önemli değil dedi ama geceleri tok tutar diye vermek istiyordum yoksa çok sık uyanıyor sütümde çok yok biberon mamasıda almadığı için...

ecemım senın kuzuda ayaklara doyamayanlardan sanırım

sorma canım eğer yerde oynuyorsa ilk işi çorabını çıkarmak sonra parmaklarının tümünü ağzına sokmak görende dondurma yalıyor sanır
sonrada dönüp emeklemeye çalışmak ...
bu arada emekleme işini bayağı ilerletti 3-4 defaya çıkardı ama yazık hemen yoruluyor ama çabası görülmeye değer ...

ecemim benimkilerde önce muhallebiyle başladık ondan seviyorlar tatlımsı olduğu için... senin işin daha zormuş biberon mamsıda almıyorsa iyi karnı doyuyor bu bebişin.. geceleri ben veriyorum ama kaan bey yine 2-3 kere kalkıyor keremde 2 kere bir ara sabah 5 e kadar uyyorlardı sonra mama yiyiyp tekerar uyku ama şimdi gece 3de 5.30da 7 de kalkıyoruz işde yani çok şey değişmiyor yine..
resmin direk görülmesi için başına
....sonuna
koyarsan direk çıkar

arkadaşlar kardeşim de kaza ile hamile kalmış.Çok üzüldü yani fazla da isyan etmek istemedi de yine ama ilaç kullanmış bilmeden .benim doktoruma götürdük onu çok kötü konuştu doktor . aldırmak gerekebilir yok kaşı olmaz altı parmaklı olabilir falan demiş kıızn yüzüne karşı pat pat.Zaten hassas dönemde çok sinir etti bizi.sonra şu meşhur bi doktor daha var onada gitti o da ben bu durumda çok hasta doğurttum bişey olmadı falan demiş ama cerrahpaşadan bi rapor alcaz:( kötü oldu ya kötü bi tecrübe oldu onun için.Duyduğundan beri ağlıyo kızcaz:((
allah yardımcısı olsun arkadaşının canım
ne ilacı kullanmış bu kadar ağır ve kim o doktor çok merak ettim
ne kadarlıkmış bebek :emir_bebek:
ay zaten hastalanmadım çok korkuyorum :ecrin_bebek:

naptın len sayfayı gene şaftı kaymışşşş :bbo:

size bişi sorsam kızmayın ama ben Allah korusun hamileysem beni başka hamiş topiğine yollamazsınız
burda bana destek doğururuz demi senağlama

ay nelere düşünüyorum Allahım sen koru acı bana yalvarıyorum :Saruboceq:

Back
X