2008 Kasım Anneleri

ecemim maşallah oğluşuna...
remedios baştan beri o çizgideki pütürü hep hissediyorum bende hani bir gün düzleşir geçer dedim ama sanırım hep böyle kalacak.. ben belimdendende ameliyat olmuş biriyim oradaki çizgi sadece yeri belli elimle öyle çok hissedilmiyor...
ben oğluşları uyutmaya gidiom bacılar..
derincim sağol dikkat ediyorum ama bazende olmuyor işde..

Ay moralim bozuktu Eylül ve Zeyna çok yaşayın emi. Eylül e bir güldüm zeynaya bi daha güldüm :))))

Sonra Memo yu gördüm keyfim daha yerine geldi. ıyi ki varsınız yaa :)) Gideyim çalışayım bari bu enerjiyle :)

Ne gecem kaldı ne gündüzüm artık diş mi başka bişey mi bilmiyorum. Kızım beni yiyecek neredeyse. Her şey ağızda. Ama yemiyor hiçbir şey sadece süt. Uyumuyor da doğru dürüst. Hafif ateşleniyor arada. Umarım diştir. Bakıcı bile bezini atmaya banyoya gidiyorum evi yıkıyor ne yapacağız diyor gece ben hep ayaktayım zaten. Memeye dayıyor kafayı kucağımda ancak öyle uyuyor. Ben nöbette tabii. Hayalet gibi oldum. Sizce doktora mı gitsem niye böyle anlamadım ki. Üç gündür böyle. ıki gündür öksürüyor diye şuruba başladım. Acaba hasta da ben diş mi sanıyorum

pirayecim damağın geniş tarafı varya dişin çıkacağı yer kabarıyo zaten içinde beyazlık görünüyo ertesi güne bi bakmışın çıkmış :))) ne o belirti mi var..??

selam millet günaydın..

sabah sabah rezil rüsva oldum :) kepaze oldum :)))

annem anneannemi bana bıraktı dün gece bende kaldı ,kendisi hasta şeker, kalp,tansiyon herşey var ..neyse sabah ablam aradı sağlığını sormak açısından anneannem napıyo ,geceyi nasıl geçirdiniz dedi,bende işi muzipliğe vurarak çok sıcak saatler yaşadık gece çok ateşliydi dedim kaydirigubbakcemile3 anam bi baktım kayınpederim arkamda ,
:utangac: sabah gelmişti oda ..duydu söylediklerimi,şimdi o saatleri anneannemle yaşadığıma doğal olarak inanmaz , kocamla yaşadım sancak ,herkese anlatıyom sancak ,rezilliğin son perdesi ..napcam ben loooo..

hımm sağol cnm ya piroşun dişin çıkacağı yer değilde ön taraf beyaz sanki orda diş varmış gibi içerde ondan sordum,elifçim sanada çok mersi cnm cvp için
eylül rezil olmuşun looooo kaç git sen çatalcadan anacımkaydirigubbakcemile2
ecemim demişti galiba ateşli gecelerin sonu korkulu oluyo diye hee valla öyle oluyo tırsıyom valla şimdi bidaha ateşe yaklaşmıcamkaydirigubbakcemile3

slm kızlar ya bu ölen çocuk mügeanlının programında aranan çocuk mu kiim neden öldürmüş kıyamam ben ona yavrum ya allah bütün çocukları cani gözü dönmüş insanlardan sakınsın tüylerim diken diken oldu yaaa

ben geldimmmmmmm:))))
sabahtan beri uğraşıyorum valla ancak açabildim kızım geceden beri hem emdiğini hemde yediğini kusuyor balgamı var atamıyor yavrum nasıl geçecek bilmem bu hastalık yaaa
siz neler konuşmussunuz bakayım bi,

ben geldım
oglumu asıya goturdum geldım
4 ası bırden oldu yıktı resmen saglık ocagını
9.aya kadar daha ası yok dedı hemsıre ablası
sonunda annesıne de yumuldu da sakınlestı allahtan yavrum cok agladı
8 kg 70 cm olmus mınık mercımegım

mmf yakısıklı oglunu ac karnıma aparatıf olarak ısırıyorum maasallah

zeyna test yapmaya neden bu kadar cekınıyorsun kı
sonucta pozıtıf bıle olsa su an ıcın bunu test yapmadan ogrenemezsın

nasıl korunuyorsunuz sorunu kım sormustu bılmıyorum ama
kocama asla ve asla guvenmedıgım ıcın, ılac ıgne vs emzıren anneler kullanamadıgı ıcın kırkım cıkar cıkmaz doktoruma sprıal taktırdım
bır kez kontrol ettırdım ıkıncı kontorlumde hazıran sonununda

julıcım bızımkı de cok huysuz
odanın dısına cıkmak mumkun degıl kı yatagından yarım metre ayrılamıyoruz kı
esır kampına cevırdı annemın durumunu

lavişçn lelalcim kuzulara geçmiş olsun bizde dün doğum yapmış olan bi arkadaşıma gittik yürüyelim dedim çocuk rüzgarı yedi bütün gece ardanında burnu hırıl hırıldı sprey falan sıktım ama şe yaramadı
nazlıcım nerde bulunmuş kimler yapmış bellimi merak ettim izliodum arada ama adamın karısında bi haltlar var dierek ekran meşguliyeti dedim bi daha izlemedim demek kadının bi suçu yokmuş

evet julım bazen 40 dk bıle olmuyor
dun aksam 28 dk uyudu o da her mızmızlandıgında yatagını pıspıslememle
bende uyutmadım cok daha fazla huysuzlandı
babam ve esım gelınce sımarıklık yaptı yoruldu sonra bıraz uyudu ıste

O zaman geliyor desene dişler. O kadar çok kabarmış ki alt dişleri. Hatta bugün bakıcı köqpek dişlerinin olduğu yer beyazlaşmış dedi. Korktum valla ya önce onlar çıkarsa. Anormal bi durum mu acaba

ınternetten aldıgım bılgıye gore;
Ankara Damızlık Süt Sığırı Yetiştirici Birliği Başkanı Cengizhan Yorulmaz, raflardaki sütün yüzde 80'inde süt tozu kullanıldığını söyledi. Yorulmaz'a göre, uzun ömürlü sütler, yoğurtlar, peynir ve dondurmaların çoğu süt tozundan yapılıyor.

Yorulmaz, Dünya Süt Günü'nde herkesi ürpertecek açıklamalar yaptı. Yorulmaz, “Türkiye'ye ‘mama' adı altında binlerce ton süt tozu giriyor. Çocuklarımıza taze süt diye süt tozu içiriyoruz” dedi.

ya benim oğluşumda öğlen yarım saat saat 5 giibide 1 saat uyuyo günde 1.5 saat remediosçum aynen öle git gide azalıcakmış ama zaten en azıda budur heralde

Back
X