2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun juli
annemlerimiz öyle ya da böyle bakıyorlar bebişlerimize bakıcılara bıraksak gözümüz arkada kalacak.
bu yüzden annelere kızılmıyor.

benim annem de şeker hastasıymış geçen hafta öğrendik
çok üzüldüm ben
hiç haberimiz yoktu kadıncağız neredeyse şeker komasına girecek durumdaymış
hemen tedavisine başlandı, şekeri düşüşte şimdi

lavinyacığım yarı yaşınız kutlu olsun canım

Remedios sen bilmiyorsun canım :) benim kızım bakıcıda. Pazar günü eşim bakıyor normalde ama bu pazar onun da işi olduğu için annem baktı. Sadece 1 gün yani :))) Bugün bakıcıda mesela bak hiç gözüm arkada değil. Biz bakıcıyla daha bir memnunuz. Benim dediklerimi harfiyen yaptığı için sanki ben bakıyormuşum gibi.

Remedios sen bilmiyorsun canım :) benim kızım bakıcıda. Pazar günü eşim bakıyor normalde ama bu pazar onun da işi olduğu için annem baktı. Sadece 1 gün yani :))) Bugün bakıcıda mesela bak hiç gözüm arkada değil. Biz bakıcıyla daha bir memnunuz. Benim dediklerimi harfiyen yaptığı için sanki ben bakıyormuşum gibi.

julicim sen çok şanlısın o zaman
maşallah nazar değmesin bakıcına

ayyy kızlar herkese selam doğum günümü facede de kutlayıp beni yalnız bırakmayan kızancıklara teşekür ederüm ayrıcaa
dün dişçiye gitme hatasında bulundum ve sen daha kaç yaşındasın ne bu ağzının içi dedi bana
10 adet kaplama yapılacak 2 köprü yapılacak ben bitmişim anlayacağınız
hepsini bir anda yaptırmaya kara verdim nappim bitsin kurtulayım yaaa
kocişin ki de yapılıyor du du bende gidimm dedim gittim ve gördümmm
bu arada muhammeti anası denen k... öldürmüş ya sözün bittiği yer burası işte
hiç bişe diyemiyorum valla zaten hasta o kadın ya normal değildi
mmmfcim kuzun çok tatlu maşallah ona ay çenem düştü
selam bi bakayım dedim
dün kızımın aşıdan dolayı ateşi vardı gece yatamadık.

bende doktora gittim acaba kist felan mı oluştu diye, fakat kist sandığım kummuş.Kum döküyormuşum.
cnm geçmiş olsun çook
bu arada dün okuduğum bir yazı vardı amakimdi hatırlamıyorum tanıdığı hamileymiş veilaç içmiş doktor korkutmuştu
görümcem hamile olduğunu bilmeden depresyon ilaçları kullanmıştı doktoru ona aynen şöyle dedi hamile olduğunubilmeden yaptığın hiç bir şeyden sorumlu değilsin hiç korkma tabi bu bir garanti değil ama doğa bu şekilde ayarlıyor ve bir sıkıntı varsa bebekte yerleşmeden düşer bebişin demişti adetide düzensiz olduğundan nerdeyse 8 haftalıkken öğren mişti ama çok sağlıklı bir kızı var şimdi zaten zamanıgelincebir sürü test yapılacak inşallah hiç sıkıntı olmadan sağlıklı bir şekilde bebbişini kucağına alır
aklıma çok takılmıştı yazayım dedim
doğa mı ayarlıyormuş vay anasına doğanın böle marifetleride mi varmış-tatlicadiarzu-
canım ben doğum yaptım tam 41. gün ilk adetimi gördüm
ondan sonrada her ay düzenli düzenli oldum
en son 23 nisanda oldum ne bilim panik yapa yapa iyice geri kaçtı belkide
aynen canı bende böle olmuştum bugünde geldi şükür bu arada gözünaydındelikafadulden
valla canım biz condom ile korunuyoruz hala
heee bizde
hepinizi repledim:ecrin_bebek:
hani bana hani bana demişşş:delphin:
ateşli gece bizdede olacakdı dün gece ama o an öle bi attıki gene tepem
olduğu gibi yarıda bıraktım elinde kaldı çiçek ile mendili

mendille napıyonussss:jeyyar:

remedioscum geçmiş olsun annene canım

ben de tatile gitmek istiyorum artık miniğin annesinin dediği gibi, şu işten bir an evvel kurtulmak istiyorum kurtulabilecek miytim onu da bilmiyorum ama uğraşacağım hala önümüzdeki yılın görüşmesi için çağırmadılar yaa bir an önce başlasalar herşey belli olsa ben de kurtulsam bu stresten

kızlar yaa dün oğlanı banyo yaptırdım çok ağladı yine küveti görünce zaten başlıyor ıı-ı-ı- ağlamaya biliyor yıkanacağını küvetin içindew oturuyor ne güzel banyo oyuncakları aldım bir sürü oynuyor onlarla ama su geldimi basıyor çığlığı ne yapacağımızı şaşırdık babası ben artık bunu iki yıl yıkamam diyor, küçükken çok seviyordu gülücükler atıyordu yıkanırken ama şu bir-iki aydır çok korkuyor, böyle titriyor korkudan resmen dün akşam, öncveden filesi vardı orda ağlamıyordu acaba fileyi kaldırdıktan sonra mı başladı diyorum ee artık filede olmuyor ağır ve byük geliyor var mı başka bir öneriniz duşa sokalım artık diyorum havalarda güzelleşti nasılsa üşümez benim ya da babasının kucağında ailecek yıkanalım o zaman ağlamaz belki başka bişey yapan var mı arkadaşlar bana bir yardım şeyetseniz :uhm:

kızlar yaa dün oğlanı banyo yaptırdım çok ağladı yine küveti görünce zaten başlıyor ıı-ı-ı- ağlamaya biliyor yıkanacağını küvetin içindew oturuyor ne güzel banyo oyuncakları aldım bir sürü oynuyor onlarla ama su geldimi basıyor çığlığı ne yapacağımızı şaşırdık babası ben artık bunu iki yıl yıkamam diyor, küçükken çok seviyordu gülücükler atıyordu yıkanırken ama şu bir-iki aydır çok korkuyor, böyle titriyor korkudan resmen dün akşam, öncveden filesi vardı orda ağlamıyordu acaba fileyi kaldırdıktan sonra mı başladı diyorum ee artık filede olmuyor ağır ve byük geliyor var mı başka bir öneriniz duşa sokalım artık diyorum havalarda güzelleşti nasılsa üşümez benim ya da babasının kucağında ailecek yıkanalım o zaman ağlamaz belki başka bişey yapan var mı arkadaşlar bana bir yardım şeyetseniz :uhm:

beyazmelekcim çok sağol canım

biz tontişi banyoda kucağımızda küvete oturarak yıkıyoruz düşmesin diye
ne olduğunu anlamadan daha yıkayıp çıkarıyoruz

julicim geçmiş olsun tatlım atlatırsınız inşallah en kısa zamanda .
anne konusunda evet gerçekten şanslıyım allah annemden razı olsun gözüm hiç ama hiç arkamda değil ve diyorum ki benden daha iyi bakıyor annem her anlamda herşeyini düşünüyor ve inanılmaz sevgi katıyor benimkinin yapmadığı cimcimelik yok oyunlar bile öğrendi annemden ...bizde birde ilk torun hem onun etkisi var hemde diyorumki annemde bebek perisi var tüm bebekler çocukları annemi çok severler kadın o kadar huzurlu ve mülayim ki çocuklara geçiyor onun huzuru bende canavar olan çocuk annemde süt dökmüş kedi gibi annemin yüzüne bakıyor sürekli annem onunla konuşsunda cevap versin diye. aralarındaki bağı kıskanmıyor değilim hani anneme daha fazla işve cilve yapıyor ki çok normal benden çok annemi görüyor :)

asorti canım ben ankarada kalabadayım keçiörende meteorolojinin hemen yakınında oturuyoruz
dişler konusunda allah kolaylık versin canım
malesef benimde yaptırmam gerekiyor ama çok korkuyorum

selam kızlar,
lavişcim yarı yaşınız kutlu olsun canım benim öptüm kuzunu..
eylülcüm sanada kolay gelsin misafirlerin ağırmış bayağıı..
enginar bende düşündüm geçende vazgeçtim değişiklik olsun bende vereyim bari bıdıklara...
darkcım senin ceren kızada geçmiş olsun onunda yanaklarından öpüyorummmm..

bizde güne dilber karısı ile başladık merak etmiştim çünki..
bugünde babamız evde bizimde birazdan dolaşmaya çıkacağız biraz..
oğluşlarım her zamanki gibi iyileri şimdilik..
kızlar benim oğlanlar iyice reklamcı oldular ha..
kaan özellikle animasyonlu fanta reklamına bayılıyor ben özellikle onlra tv açmıyorum ama yere çarşaf seriyorum ya tvnin karşısında birde seslere alışsınlarki birbirlerinin sesine uyanmasınlar diye baştan beri tvnin sesi hep açıktır onlarda öyle renkli sesli görünce alışmışlar..
sabah ayağımda uyutayım bir yandan diye sofrayı yere serdim bu reklam çıktı ters tres bakmak için çırpınıyor kaan bey.. reklam bitti döndü babası hayatı fantala diye seslendi reklamdaki gibi reklam çıktı diye dönüyor.. şimdikiler çok akllı ya her şeyi çabuk kavrıyorlar..
akşamları babamız biraz gecikse durmuyorlar bende tel açıp hopörleri açıyorum babalarının sesini dinliyorlar gülüyorlar kendilerince konuşuyorlar tel kapanınca tekrar bir ağıt başlıyor valla pek fena oldu bıdıklarım..:))

nazlımelek canım benim oğluşta reklam hastası özellikle bebek bezi reklamlarına bitiyor normalde izletmemeye çalışıyorum ama yemek yerken çok yardımcı oluyor bana ona dalıp ağzını hemen açıyor

ben de tatile gitmek istiyorum artık miniğin annesinin dediği gibi, şu işten bir an evvel kurtulmak istiyorum kurtulabilecek miytim onu da bilmiyorum ama uğraşacağım hala önümüzdeki yılın görüşmesi için çağırmadılar yaa bir an önce başlasalar herşey belli olsa ben de kurtulsam bu stresten

canım suyun soğuk olmadığınıdan emin olun.Biraz ılıktan sıcak olmalı.soğuk sudan korkar bebekler.oğlanında küvetini önce sıcak suyla dolduruyorum oturtturuyorum o oynamaya başlyo şap şap vuruyo suya.su sıcak olunca fazla hissetmiyo.sonra ben başlıyorum yavaştan yıkamaya.gözlerine ve yüzüne su deydirmemek gerek.ondan korkuyorlar işte.bodysi ile gözlerinin önünü biri tutuyor ben su döküyorum hiç yüzüne gelmiyo.dikkatli davranıyoruz yoksa eskiden çok ağlardı şimdi çok şükür iyi yine öyle olmasını istemiyorum.en son çıakrken artık tepeden aşağı döküyorum ama yine yüzü yere bakarken olduğu için yüzüne gelmiyo elimle yüzünü yıkayıp çıkıyoruz.

Back
X