2008 Kasım Anneleri

yani kalimero her şekilde bahane bul diyorsun :))
valla ayılmak için kendime nescafe yaptım ne yapayım bayılacağım nerdeyse acayip uyku bastırdı hiiiiççç iş yapasım da yok şöel yer bulsam kıvrılıp uyusam dıye bakınıyorum :)))

ohh uyuyun bakalım siz tembeller biz burada ders yapalım iki saattir ayaktayım bittim resmen, adetken çok halsiz oluyorum ama dersler var ve oturmak mümkün değil

bana hiç sıcak gelmiyo ya :uhm: çok kansızım ben ondna herhalde.akşamları bayıcak gibi oluyorum bebekle uğraşacak halim dermanım kalmıyo yaa .doktora gitmem gerek aslında daa..kim gitcek şimdi.

slm kızlar geçmişe bakamıyorum piroş hiç durmuyo bugün tam uyutup koyuyorum yatağına 5 dk geçmeden ciyak ciyak bağrıyo yoruldum valla,demin gidip test aldım yaptım hemen tek çizgi...hamile değilim yaşasınhihoyyyt

kızlar saç dökülme probleminiz bitti mi benim hala çok fazla bir şekilde devam ediyor kestirdiğimde azalmıştı şimdi uzadı yine çok dökülüyor sizde ne var ne yok

benimki kestirince biraz olsun azaldı.Korkunç dökülüyordu tutam tutam böyle .Şımdi daha az dökülüyo.Ama hala kel kalmadım hayret.Ne saç var demekki insan kafasında:))

benimkide poz verir çok güzel gülerek:)) piraye de dil çıkarıyo diye kayınvalidesi kızıyomuş yanlış hatırlamıyorsam:)) aklıma geldi şimdi .deli mi kız o kadıncezz

DENİZANASI CANIM HOŞGELDİN

BENİM SAÇ DÖKÜLMESİ DE HALA DEVAM EDİYOR DA SANKİ BİRAZ AZALDI GİBİ BEN DE BOYATACAĞIM BİR İKİ HAFTA İÇİNDE ARKALARDAN UZAYINLARI DA KISALTTIRACAĞIM KISALIKTA EŞİMLE YARIŞIYORUM kaydirigubbakcemile3

PİROŞCUM YAZINI OKUYUNCA NE DİKKATİMİ BİLİYOR MUSUN? ÇOK DEĞİL 1-1,5 SENE KADAR ÖNCE TEST ALIP ÇİFT ÇİZGİ ÇIKMASI İÇİN DUA EDERDİK VE HAMİLE DEĞİLİM DİYE ÜZÜLÜRDÜK, HAMİLE ÇIKINCA SEVİNÇTEN DELİYE DÖNMÜŞTÜK HAYAT NE TUHAF ŞİMDİ TAM TERSİ OLUYOR BAKSANA HAMİLE DEĞİLİM YAŞASIIN DİYORUM, BEN DE MESELA HER ADET OLUŞUM DA BİR OHH ÇEKİYORUM

Back
X