- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #30.701
ay juli unutmuşum canım maşallah banusuya ne kadar tatlı olmuş saçları nasıl uzamış allah nazarlardan saklasın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazlımelek sen bebek takvimindeki iki resmi nasıl yapıştırdın canım anlatabilir misin
haklısın beyaz melek malesef çok anlayışsızlar
neyse canım benim eğer mecbur değilsen fazla muhatab olma ara ara görüşürsün biraz soğuk davranırsın yeter fazla bile
Ay Nazlımelek orda mısın. Hani bi kız vardı. Sakura ne oldu acaba ona. İkizleri olacaktı galiba değil mi. Onun da eşi yanında değildi falan.
Beyazmelek sağolc anım. Hem kızım için söylediklerinden hem de benim içimi rahatlattığın için. Kafam karışık aklım hep bu işte. Doktora da gitmeyeceğim yakında içim içimi kemirip duruyor. Gerçekten ne kadar zor anne olmak. Tüm karar mekanizması sensin o minicik yavru için. Ben de zaten kararsız bir insanım. Kendimle ilgili konularda bile karar almakta zorlanırım artık 2 kişiyiz :)))
bu kadar olur juli bende kimsecikler yokken geçmişe bakıyordum aklımdan geçti sakura bide sekreter vardı ne oldular diye...ama sakuranınki biraz sıkıntılı gibiydi hamileliği inşallah tamamına ermiştir...