2008 Kasım Anneleri

minik kalimero sizde yoğun bir hafta sonu atlatmışsınız ama hiç olmazsa bir defa da tüm misafirleri atlatmışsın ben aylardır ilk ev için gelen misafirleri sonra doğum için geçmiş olsunları sonra bebeğe hayırlı olsunları tek tek atlattım çok zor olur ama hele hele yaramaz çocukları var ve bide ilgisiz anne babalar olunca iş çok zor neyse yinede atlatmışsın canım

geçmiş olsun pirayecim diş çıkartırken çoğu bebekte isal görülür endişe etme yakında patlatacaktır bir tek bol bol su vermeyi ihmal etme canım öp benim için piroş hanımı

evet kızlar mısafırı agırlamak benım ıcın daha kolay oldu cocukların pesınde kosmaktan
ısın ılgınc yanı hıcbır anne de salondan kalkıpta cocuguna bakmadı ıcerıde ne yapıyor dıye
hatta cocuklar oglusumun dolabını kurcalayıp bı kutu ıslak mendılı dagıtmıslar bız ev temızlıyoruz dıye
duvardakı stıckerlerı bıle cıkardılar
hersey guzeldı de allahta bıttı bır daha toplu mısafır almayacagım tek tek alırsam daha kolay ılgılenırım sanırım

julianne kahvaltınız güzel ama ben daha çok şey koyuyorum.eğer ek gıda topiğine baktıysan farketmişsindir zaten,herkes daha çok şey koyuyor.devam sütü veya anne sütü,kaşık maması,peynir,yumurta,tereyağ,ceviz,pekmez,meyve vs...herkes değişik değişik veriyor.sizin doktor ne verdi kahvaltıda

Canım bize doktor vermedi daha kahvaltı ben de öyle kendi uyduruk bişey hazırlayıp verdim çok merak ediyordum yieyecek mi diye. Yedi maşallah zaten azıcık bişeydi. Ya sizin kuzular da yapıyor mu çok merak ettim. Kızım benden başkasının yedirdiği şeyleri kabul etmiyor. Bakıcımızın yediremediği sebze püreleri, babasının yediremediği kayısı, anneannesinin yediremediği tarhana hepsini ben verince yalap şalap yutuyor. Valla bu kız bana iş bıraktıracak. Ayrılamıyorum ondan. Gün geçtikçe daha bağlanıyorum. O küçükken evden çıkmak bu kadar zor olmuyordu artık onu bırakmak daha zor. Benim gittiğimi gideceğimi bile biliyor, ağlıyor o saatlerde. Gelince seviniyor yüzümü öpüyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Bu sabah evden ağlayarak çıktım, onu hiç bırakmak istemedim. İlk zamanlar evden rahatça çıkıyordum mafoldumben

ecemim teşekkür ederim tatlım size de geçmiş olsun
ama ben gerçekten çok fena oldum şuanda zor dayanıyorum yerimde resmen nefes alamıyorum bütün kemiklerim acıyor biraz daha işleri bitirip sanırım öğlen izin alacağım .gibidp bir doktora gözüküyim bu böyle olmayacak ..
kalimerocum neyseki atlatmışsın büyük misafiri. misafir ağırlamak zor değilde işte birde ailesi tarafından ilgilenilmeyen yaramaz çocuklar olunca o çok fena. ben en son öyle kalabalık misafiri Duru nun mevlüdünde ağırlamıştım saolsun bizim erkek tarafının çocukları evde kırmadık şey bırakmamışlar.onlar gittikten sonra sağdan soldan kırılan eşyalarımı bulmuştum ;:(

Lelalcim geçmiş olsun canım fena kapmışsın. Önce doktora sonra doğğğrruuu eve bakim sen.

herkese günaydın,

hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun.

bu ayda hastalıklar artınca aklıma bir şey takıldı

bebeklere buzdolabında soğutulmuş dişliklerden veriyor musunuz?

bu dişlikleri bebekler ağızlarına götürdüklerinde tükürükleri ve ağız salgıları soğuk olup bebeklerin bademciklerini hasta ediyor olmasın ve bu yüzden de öksürük v.b. şikayetler artıyor olabilir mi?

Ben sadece bir kere verdim onu ama sanırım soğukluktan elleri de uyuştu onu tutarken rahatsız oldu ağladı. Bir daha vermedim soğuk bir şekilde. Sıcak yaz günü olsa neyse. Gerçi annem diyor daha ne kadar sıcak olacak. Yaz geldi artık anla diyor ama ben kızıma hamla ilkbahardaymışız gibi davranıyorum her şeyinde.

piroşta ishal gibiydi sık yapıyodu kakasını kaka tahlili yaptırdık bişey çıkmadı sanırım diş çıkarıyo diş etlerinin içinde dişlerini görebiliyorum ama daha patlamadılar kendi doktorumuza götüremedik bu hafta götürcem bakalım ne diycek
julicim banusu çok tatlı olmuş cnm yaa maşallahh:nazar:şirine resmen bakıp bakıp güldüm öp benim için

Aman canım iyi ki bişey çıkmamış tahlilde. Nasıl zor değil mi kaka tahlili yaptırmak. Yarım saat içinde vereceksin diye koştur koştur dur hastaneye.
Sağol bu arada. Tontiniyi öperim senin için.

Mmmf kafa ne zaman öğrenicen sen şunları aklına takmamayı. madem öyle madem bu kadar hayatının karartıyorlar, sil hayatım onları, çıkar hayatından. Zaten iki günlük yaşıyoruz şu dünyada değer mi hiç.

julicim kıyamam banusuya ne yapsın özlüyordur annesini benim oğluşta evden çıkarken ağlıyor gelincede nasıl sevinç çığlıkları atıyor anlatamam elimi yıkamak için banyoya gittiğimde gitti sanıp tekrar ağlıyor yerim ben onu allah hepsini korusun

ecemimcm sağol cnm benim bol bol su veriyorum cnm dediğin gibi,piroşu öperim senin için teyzesi...
julicim sağol cnm hastaneye gitmeden önce kakasını yapmıştı zaten sonra eve geldik bekledik baya allahtan hastane 5 dk bile sürmüyo yapınca babası hemen götürdü taze taze:))

piişttttt noluyo bakayım burda bensiz 4 sayfa devirmişsiniz maşallah size
iyiki 1.5 gün yok oldum ortalıktan

cumartesi günü çok güzel temizlendim ve ben hiç bişi yapmadığım halde çoooook yoruldum
bütün akşam kedi gibi mırmır yattım valla
dünde pikniğe gittik çok eğlendim vala resmen doping oldu doping her ne kadar eve döndüğümde ne olur bugün c.tesi olsun yarın pazar dediysemde normal iyi bi hafta sonuydu
şimdik aklımda kalanlar
lavişcim,seraycım,ecemim çok geçmiş olsun yavrularınıza Allah daha büyük şeyler verip derman aratmasın :Saruboceq:
jülicim maşallah kızına geçekten çok güzel bi genç kız olma yolun da ilerliyor
ısırırım onu gamzesinden :nazar:
kalimerocum 7. ayınız kutlu olsun daha nice aylara yıllara sağlıkla :nazar:
maytabım canım takma artık kafana ya jülinin dediği gibi sil salla gitsin her kötü kendi denizinde boğulsun kıyamam ben sana :1hug:
bak ben artık kaynana olacak zatı görüyom ama görmezden geliyorum duyuyorum ama duymazdan geliyorum her ne kadar görünce diken diken olsamda belli etmemeye çalıyorum kendime bilemmm :dilcikar:

7. ayınız kutlu olsun Kalimeroooo, bizim daha 6 günümüz var :)

Ecemim çok iyi biliyorum o anı :) Aynen öyle ona dokunmadan bir görünüp banyoya gidiyorum hemen ağlıyor arkamdan. Şimdi uyutmuş babası. Bakıcı da evde. Bıraktığım süt miktarı da azdı. Gerçekten bu kuzucuklara bişey olmasın ya. Anne yüreği dayanmıyor. Hep aklım evde, hep onda. Çok ciddi bişey olmamasına rağmen, burnu tıkalı ve öksürüyor olmasına rağmen sanki dünyanın sonu gibi her yer karardı. Allah daha büyük dert vermesin demek gerekiyor hep sanırım...

doğru diyorsun juli inan cumartesi gecesinden beri benimde moralim sıfır aslında bu şekilde büyüyecekler ne kadar istemesekte hastalanacaklar düşecekler ağlayacaklar ama anne yüreği dayanmıyor işte yinede zeynanın dediği gibi allah dermansız dert vermesin bunla geçmiş olsun

remedios sen dişlikle ilgili bit soru sormuştun değil mi inan benim oğluş dişliği hariç her şeyi ağzına alıyor ama dediğin gibi çok soğuk olursa belki etkili olabilir boğaz ağrısında..

remedios sen dişlikle ilgili bit soru sormuştun değil mi inan benim oğluş dişliği hariç her şeyi ağzına alıyor ama dediğin gibi çok soğuk olursa belki etkili olabilir boğaz ağrısında..

ecemim soğuk dişliklerden çekiniyorum ben
bizimkinin de iki eli ağzında hep
ses çıkartan dişlikleri daha çok seviyor

selamlar,
maytabım amannn boşver ya takma aman böylelerini çok takınca kendine edersin..
laviş geçmiş olsun kuzucuğa...
kalimerocum 7. ayınız kutlu olsun.. misafiride hasarlı atlatmışın ama nasılsa atlattın çok çocuk olunca oluyor öyle dağınıklık..
remedios bende ellerine buzluğa kona soğuk dişlikleren veriyorum ama dolaba koymadan normal haliyle soğuk soğuk hem tutamazlar hemde hastalanabilirler belki.. gerçi geçen biz yerken oğluşlar dondurmaya atılıyor çok az yumuşak yerinden verdim ağızlarına hemende sularını içirdim üzerine bişey olmadı...
şimdilik ilk aklıma gelenlşer bunlar kızlar..
herkese güzel bir hafta diliyorum...

selam kızlar güzel bir hafta sonu daha bitti havalarda düzeldi valla artık içim açıldı yeterince bunalmıştık dün günüm süpeeer geçti diyebilirim günümüz vardı oraya gittik ama çook güseldi neyse
juli kafacım kısçen çok güzel maşallah
mmmfim yavru kuşum sende de ne akrabalar varmış ya valla şaştım kaldım sizin bu akrabalara

Zeynacım çok teşekkür ederim dileklerin için.
Julicim çok geçmiş olsun size.
Kalimero geçmiş 7. ayınızı kutlar, gözlerinizden öperim canem...kaydirigubbakcemile3

Back
X