2008 Kasım Anneleri

selamlar,
maytabım amannn boşver ya takma aman böylelerini çok takınca kendine edersin..
laviş geçmiş olsun kuzucuğa...
kalimerocum 7. ayınız kutlu olsun.. misafiride hasarlı atlatmışın ama nasılsa atlattın çok çocuk olunca oluyor öyle dağınıklık..
remedios bende ellerine buzluğa kona soğuk dişlikleren veriyorum ama dolaba koymadan normal haliyle soğuk soğuk hem tutamazlar hemde hastalanabilirler belki.. gerçi geçen biz yerken oğluşlar dondurmaya atılıyor çok az yumuşak yerinden verdim ağızlarına hemende sularını içirdim üzerine bişey olmadı...
şimdilik ilk aklıma gelenlşer bunlar kızlar..
herkese güzel bir hafta diliyorum...

ben devamlı veriyorum dondurma, ablası falan yerken çıldırıyor, üstüne suyunuda veriyorum tabii, Allaha şükür şimdiye kadar hiç hastalanmadı.
geçen haftada karpuz vermeye başladım, soğukda oluyor arada verdiğim karpuz ama alıştı sanırım.zaten minik minik yediği için boğazına gidene kadar ağzında ısınıyordur herhalde.:1rolleyes:

ya bu kızımı herkes erkeğe benzetiyo yaa geçen kadının biri sevdi sevdi rahat mı yerin oğlum dedi:1shok:
arabasındaydı bizde kaldık sonra erkek demi dedi yok kız dedim ayyy ne kadar erkeğe benzio dedidelikafadulden
geçende genç adamın biri dedi ki ayyy sende benim gibi pembe giymişsin yakışıklı biz yine:1shok:
ayyyy dedimdelikafaduldeno kız dedim artık bantsız dışarı çıkmıos kıza benzio öle biraz hiç değilse:delphin:

juli kafa toka takamıyorum saçları çok az çünkü kendi kızının ki ile karıştırdın zaar
ben onu daha nasıl süslicem bakk
ecemim canım inşallah çabucak atlatır kuzucum

valla benimkini de kel kafasına bakmadan kız dimi diyolar ay allam yaa çok bilmişler arkasıda kızmış :))))))))))arkası yok onun diyorumm aaaaaa olurmu
fatihide kıza benzetiyolardı arkası kız diyolardı nooldu çürüdü o tez çürüdüüü

Back
X