2008 Kasım Anneleri

ınternetımızde bı problem var cokkk yavas oyuzden pek gıremıyorum
benım kocada kahveye gıtmez ıddıa oynar onun ıcın bazen bı maca bakmak ıcın arada sırada gıder gelır sıgara ıcer oda balkonda
bense sıgara kullanmıyorum ve nefret edıyorum kokusundan
askı mennuda hıc aklımıza gelmeyen bıısı besır görmuş neler olcak acaba

kocalar çekiştirilmiş gene benimkide tam ev kuşu hayatta çıkmaz ben demeden zorla götürürüm bi yere tam asosyal yani bazen çok kızıyom valla ama bide kaynanalar çekiştirilmiş aman o koluyu açmayın bende çok dertlilerdenim

kız lelal benim de ödüm koptu bişey oldu zanettim ayol , Allah tüm bebekleri korusun ve sağlık versin , hergün şükrediyorum sağlıklı bir çocuğum olduğu için Allahıma

ama andina varya izlerken öle bir oldum ki bir anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü nasıl ağlıyorum ama varya hıçkıra hıçkıra .. eşimde yanımda kapattı bir anda delimisin sen diye ..

ay gülizcim biliyorum kadirliyi bizde gider gelridk oraya eşmin bir arkadaşı vardı orada ama şimdi osmaniye merkeze taşındı gitmiyoruz artık

lelalcim hayatın gerçekleri bunlar canım o videoyu paylaşanlardan biri de benim benimkinden mi izledin bilmem bende ağladım onu izleyince allaha şükürler olsun ki bebeklerimiz sağlıklı inşallah hep böle gider

ay amam hilalcim hep böle uyum için olsun sadece gerçekte olmasında :1hug:

bu arada izin çıkmış eylül resimlerin konması için :)) yoğun baskıya dayanamadım şefkatli organizatörüm benim :))

Şeniz Şeniz Şeniz
ay gülizcim biliyorum kadirliyi bizde gider gelridk oraya eşmin bir arkadaşı vardı orada ama şimdi osmaniye merkeze taşındı gitmiyoruz artık

lelalcim hayatın gerçekleri bunlar canım o videoyu paylaşanlardan biri de benim benimkinden mi izledin bilmem bende ağladım onu izleyince allaha şükürler olsun ki bebeklerimiz sağlıklı inşallah hep böle gider

ay amam hilalcim hep böle uyum için olsun sadece gerçekte olmasında :1hug:

4000 inci sayfada 40.000 inci mesajı yazdığınız için sizi günün talihlisi seçiyoruz ,tebrikler çeyrek altın kazandınız :roflol:

kalimerom dün kutlamıştık önceden ama bugün yine kutlu olsun canım benim bence kocişin gittiğiniz yerde verecek hediyesini alkisalkisalkis

canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara..a.s.

kalimerocum dün kutladık ama bugünüde es geçmeyelim doğum günün kutlu olsun cnm

tsk ederım hanımlar
eve gıttım oglusumu opup koklayıp geldım
sankı gun gectıkce daha cok ozluyorum yavrumu yaww
o da benı operek kutladı saolsun

selam kizlar
dün aksam oglum yürütecden düsdü cok korktuk nasil becerdi bilmiyorum ama yerden biseye uzaniyodu küt kafasinin üstüne bügün sabah yine aynisini yapcakti cikardim hemen daha koymayi düsünmüyorum birde cok hizli sürüyo kosuyor icinde resmen

selam kizlar
dün aksam oglum yürütecden düsdü cok korktuk nasil becerdi bilmiyorum ama yerden biseye uzaniyodu küt kafasinin üstüne bügün sabah yine aynisini yapcakti cikardim hemen daha koymayi düsünmüyorum birde cok hizli sürüyo kosuyor icinde resmen

Canım geçmiş olsun.Hareketlenince kendilerini atıyolar yürüteçten.Benimki de yapıyo.Yerden bişiler almak içim kafayı sallandırıyo.Tabi denge bozuluyo.Bişi olmamıştır umarım.Çok ağladı mı yavruş?

selam kizlar
çok geçmiş olsun canımm..tam hızlandıkları zaman ne zamn hangi hareketi yapacaklarını kestiremiyo insan..bende gece emdiriken düşürüyordum az kalsın..neyseki son anda tuttummm..ama bana ders oldu artık elimi önden kilitliyeceğimmm..:delphin:

Back
X