- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #40.161
evet cnm benımkı de park yatak bende su anda en alt kademede yatırıyorum.boyle bır rısk yok allahtan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlar nasılsınız bakkiim geçmişi okuma şansım yokk malesef
kızım dün yine sabaha karşıı kusma ve ishalle uyandırdı bizi çok korktuk yaa
yediği bişey dokunmuş bu sefer şimdi sabah 5 ten beri ayaktayım valla
gidim sahura bişeler hazırliim ve artık yatıyım uykusuzum yorgunum saf gibiyim öptüm sizi
saphıcım teşekkürler tarifi için kaydettim hemen deneyeceğim...selam gece kuşları
nazlımelekçim prenses tatlısının tarifini istemişsin cnm 2 yemek kaşığı (tepeleme) un,2 yemek kaşığı (tepeleme) nişasta,1 yumurta,1 dolu su bardağı şeker,hepsini sütü azar azar ilave ederek karıştır cnm.sonra ocağa koy muhallebi haline gelene kadar pişir.içine tereyağ margarin ne kullanıyorsan 1 yemek kaşığı koy,vanilya koy güzelca bunları çırp.he bu arada ocağı kapattık tabi pişince :)) ıslatılmış borcama dök,o soğusun orda.çikolata sosu hazırla onuda üstne dökcnm.1 gece beklerse dolapta,ertesi güne daha güzel oluyor
darkçım mısırı nerelerde kullanacağını yazmış arkadaşlar.bir banada daha önce bir arkadaşım tavsiye etmişti,pilavada konuyor.tel şehriyeli ve mısırlı yap demişti bana arkadaş.ben çok hoşlanmadım ve bir daha yapmadım.ama bir fikirdir belki beğenirsiniz siz :))
asortim geçmiş olsun canım bizde gece hiç uyuyamadık..iyi geceler kızlar nasılsınız bakkiim geçmişi okuma şansım yokk malesef
gidim sahura bişeler hazırliim ve artık yatıyım uykusuzum yorgunum saf gibiyim öptüm sizi
estel canım bende kavanoza koyuyorum.. çorbaları biz devam sütüde içtiğimiz için onun içinde kaynamış ılımış su koyuyorum küçük termosumuza gittiğim yerde yapıyorum..selam arkadaşlar günaydın..
farkındayım hep bişeyler soruyorum ama yine sorucam :)
bebeklerinizin yemeklerini dışarı götürürken neye koyuyosunuz..
ben termoslu bi kap istiyorum ama istediğim gibi bişey bulamadım..
siz aldıysanız nerden aldınız..
geçenlerde oğluma tupperwareden suluk alırken mama kaplarını gördüm ama bana çok basit geldi..kullanan var mı memnun mu..
şimdiden çook teşekkürler:)
ay azocum geçmiş olsun benim oğlanlarda grip olmuş gece 2 ye kadar uyutmak için uğraştık zor uyudular burunları tıkalı gibiydi onlar uyuynca bende sahur için bişeyler hazırladım ye yat 4ü buldu daha yatar yatmaz önce kaan bey sonra kerem mızıldandılar al pışpışla kucakta başka susmuyorlar sbah 6 oldu ondan sonra yattık uyudum 1 saat ama beni kesmedi sabahta 9.30da kaktılar arada mama için uyanmışlardı.. odaya geldik hapşırdıkça keremin burnu akıyor salyalıydı kuzum şimdi salya sümük dolaşıyor ne yapılır gripte ya sabah nane ıhlamur verdim pekmezli aam burnu durmuyor kaanında akıyor ama keremin fazla..günaydın kızlar.
dark ve nazlımelek geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
üstüne bide oğlum sanırım grip olmuş.
arada bir öksürük ve hapşuruk,burun tıkanıklığı var.
gece peditus verdim.
hasta olduğunu çok zor anlıyoruz.çünkü çok şükür ateş ve huysuzluk olmuyo..
ecemim çok korkuyorum bende yatağından düşecek diye.
korumalıklara tutunup ayağa kalkıyo.
parmaklarının ucunda aşağı doğru bakıyo.
maşallah boyuda uzun..
sanırım yanlardaki korumalar artık kısa geliyo.
napıcam bilmem..
bazen gece uyanıp dikiliyo..
tatlım hayır olsun rüyan.. öpüyorum eymeni ee iyide bakmışım maşallah banazemuszemus gerçekten oğlanlarla evde öyleyim her yan yastık düşmesinler betona gelmesinler diye..hepinize günaydın kızlaar bugün geçmişi okumadım valla baktım 11 sayfa yazmışsınız işlerim de var ama sizden de kopamıyorum
inşallah herkes iyidir ecemim senin oğlan yataktan inmiş canım bir onu gördüm az önce valla tebrik et benim yerime de paşayı ama allah korumuş yani
dün yemeklerim çok güzel oldu prenses talısı çok beğenildi başta gülizgül olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim a.s.
kızlar gece bir rüya gördüm anlatayım da güldüreyim sizi artık bu KK bizi ne kadar sardıysa buluşmalar hediyeleşmeler falan rüyamda da KK'daydım bir çekiliş yapmışız çekilişin konusu şu kim kime çıkarsa o onun çocuğuna bir gün bakacak kaydirigubbakcemile3 ben de nazlımeleğime çıkmışım aynı zamanda da buradan kamera sistemi ile birbirimizi izleyebiliyoruz nazlımelek canım benim Eymen'i idare edicem diye uğraşıyor Eymen oradan oraya koşuyor emekliyor falan nazlımelek evin her yerini minderlerle kapatmış çarpıp kafasının bir yerlere vurmasın diye ben de izliyorum ekrandan size de yazıyorum ay kızlar nazlımeleği gördünüz mü oğluma nasılda iyi bakıyor vs... böyle garip bir rüyaydı heralde benim de bir taraflar açık kaldı heralde sanırısam :roflol:
zeynacım sevindim canım kiloyuda alır bundan sonra dert etme..az önce doktordan geldik
oğlum mikroplardan kurtulmuş ve tam tamına 150 gr almış :bbo: bugün itibari ile 8.750
20 günlük bi ilaç verdi onları içirip 20 gün sonra tekrar gideceğiz bakalım nasıl olacak gelişimi diye
bide doktordan çıkarken bize dediki "bu zamana kadar hiç bir anne baba için dilemedim ama sizin için diliyorum Allahtan booooll bollll sabır civa gibi bu yer sizi " dedi akannehir
beyazmeleğim gerçekten çekmiş olmasın senin oğlan...kaydirigubbakcemile3 bence 74 cm olmuştur bir cm felan hata payı oluyor..zeynacım ay çok sevindim canım valla çocuğum biraz toparlamış kendisini
benim oğlanda geçen gün tartıldı 9.445 olmuş yalnız boyunda bir tuhaflık vardı geçen ay 74 cm. dediler bu ay 73 cm. olmuş oğlum çekmiş kaydirigubbakcemile3 iki ölçümden biri yanlış bir daha ölçtüreceğim bakalım ne çıkacak kaydirigubbakcemile3
ikisindende yok ya sadece calpolumuz var olmazsa eşime aldırayım azoda peditus demiş iyi demekki bizimkiler yeni hasta oluyorlar grip anlamında..nazlımelekcim geçmiş olsun canım
peditus yada aferin plus versene varsa evde burun akıntısını ilerlemeden kesiyo
burunlarınada sprey sık açık tut
iyi geceler kızlar nasılsınız bakkiim geçmişi okuma şansım yokk malesef
cnm sasırdım valla masallah nasıl ınmıs yataktan.yere cok mu yakın yatagı.korumalıkları mı asmıs CADIARZU
selam arkadaşlar günaydın..
farkındayım hep bişeyler soruyorum ama yine sorucam :)
bebeklerinizin yemeklerini dışarı götürürken neye koyuyosunuz..
ben termoslu bi kap istiyorum ama istediğim gibi bişey bulamadım..
siz aldıysanız nerden aldınız..
geçenlerde oğluma tupperwareden suluk alırken mama kaplarını gördüm ama bana çok basit geldi..kullanan var mı memnun mu..
şimdiden çook teşekkürler:)
günaydın kızlar.
dark ve nazlımelek geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
üstüne bide oğlum sanırım grip olmuş.
arada bir öksürük ve hapşuruk,burun tıkanıklığı var.
gece peditus verdim.
hasta olduğunu çok zor anlıyoruz.çünkü çok şükür ateş ve huysuzluk olmuyo..
ecemim çok korkuyorum bende yatağından düşecek diye.
korumalıklara tutunup ayağa kalkıyo.
parmaklarının ucunda aşağı doğru bakıyo.
maşallah boyuda uzun..
sanırım yanlardaki korumalar artık kısa geliyo.
napıcam bilmem..
bazen gece uyanıp dikiliyo..
az önce doktordan geldik
oğlum mikroplardan kurtulmuş ve tam tamına 150 gr almış :bbo: bugün itibari ile 8.750
20 günlük bi ilaç verdi onları içirip 20 gün sonra tekrar gideceğiz bakalım nasıl olacak gelişimi diye
bide doktordan çıkarken bize dediki "bu zamana kadar hiç bir anne baba için dilemedim ama sizin için diliyorum Allahtan booooll bollll sabır civa gibi bu yer sizi " dedi akannehir
zeynacım ay çok sevindim canım valla çocuğum biraz toparlamış kendisini
benim oğlanda geçen gün tartıldı 9.445 olmuş yalnız boyunda bir tuhaflık vardı geçen ay 74 cm. dediler bu ay 73 cm. olmuş oğlum çekmiş kaydirigubbakcemile3 iki ölçümden biri yanlış bir daha ölçtüreceğim bakalım ne çıkacak kaydirigubbakcemile3
maşallah benim oğlumda çok hareketli yaa..
babaannesinin ve babasının bütün gün canını okuyo valla.
buna rağmen 11,200 gr. 77 cm.di son olarak.
ama bizimkinin genlerinde var irilik.
ailecek baskül ailesi olduğumuzdan..