2008 Kasım Anneleri

günaydın iyi haftalar kızlar..
remodios 10.ayınız kutlu olsun.
keçiboynuzunu süt ve süt ürünleriyle vermeyin.
en az yarım saat önce yada sonra verin.
yoksa bi işe yaramıyomuş.
en uygun meyvalarla verilmesi.
emilimini kolaylaştırıyomuş..
bilginize..

bizimde dün misafirimiz vardı.
yoğun bi gün geçirdik.
temizlik,yemek..
dökülüyorum şimdi.
akşam olsada eve gitsem yatsam..

miniğim hoşgeldin...
bizim oğlanda yataktan düşecek diye korkuma akşam yatağını yere indirdik etrafına yastıklar koyduk.
bugün babası yatağın altındaki tahtayı kaldırıp yatağı içine indirecek.
böylece yanlardaki korumalıklar yüksek kalacak..biraz daha idare ederiz..

Son düzenleme:
GÜNAYDINNN
ÇOK PİS PAZARTESİ SENDROMU YAŞIYORUM BUGÜN GEÇER Mİ BİLMEM akannehir
MİNİĞİM HOŞGELDİN TATİLİNİN İYİ GEÇMESİNE SEVİNDİM SAPANCAYA MI GELDİNİZ? DÖNERKEN NERELERE UĞRADIN MUHAKAK BİLİYORUMDUR SÜLE BAKEM

GÜNAYDINNN
ÇOK PİS PAZARTESİ SENDROMU YAŞIYORUM BUGÜN GEÇER Mİ BİLMEM akannehir
MİNİĞİM HOŞGELDİN TATİLİNİN İYİ GEÇMESİNE SEVİNDİM SAPANCAYA MI GELDİNİZ? DÖNERKEN NERELERE UĞRADIN MUHAKAK BİLİYORUMDUR SÜLE BAKEM

hosbulduk canım
bence de bugun gecmemek ıcın ınat edıyor resmen

canım sapancaya gıttık sonra adapazarı carsının ıcınde gezdık
donustede özdilek alışverişe ugrama planımız vardı ama donusunu kacırdık danayla oynasırken
bızde neomarın avm, ardından lcwaıkının fabrıka satıs magazası ve optımum avm ye gırdık

Hmmm anladım canikom iyi bi gezme olmuş senin için değişiklik işte
keşke özdileği kaçırmasaydınız bizim çok zevk alarak gezdiğimiz ve alışveriş yaptığımız bir yerdir

evettt bugün 1 dakka bile 1 saatte geçiyor sanırım neden böle anlamadım bide gece saat 4.30'da bi uyandım sonra uyuyamadım bununda etkisi çok yüksek sanırım ooffff offf içim darlandııı

günaydın kızlar haşatım çıkmış halde oturdum pc başına dün iftarda tam 27 kişi misafirim vardı kendi rekorumu kırdım ama şuanda çok fenayım hala arkalarını toplayamadım tam olarak hiçte halim yok neyse bitti ya yavaş yavaş yaparım artık

günaydın kızlar haşatım çıkmış halde oturdum pc başına dün iftarda tam 27 kişi misafirim vardı kendi rekorumu kırdım ama şuanda çok fenayım hala arkalarını toplayamadım tam olarak hiçte halim yok neyse bitti ya yavaş yavaş yaparım artık
27 KİŞİMİİİ :1shok: MAŞALLAH YA NEREYE SIĞDIRDIN O KADAR İNSANI HADİ GEÇMİŞ OLSUN

evet zeynam bılıyorum ozdılegı daha evvel gezdım
esım donerım dedı ama gerek gormedım onumuzde bır cok avm vardı zaten daha dıye
zaten bayramdan sonra tekrar gıtme planımız var o zaman gıderken daha kolay ugrayabılırım

karnım sureklı ac gıbı hıssedıyorum kendımı nedense
uykum var ısım cok keske hemen aksam olsa

günaydııın biz de geldik hihoyyyt

yorucu bir pazar tatilinden sonra bir pazartesi sendromu da benden dinlenemeden geldim yine işe geçmişi okumadım var mı önemli gelişmeler inşallah herkes iyidir

biz iyi sayılırız, cumartesi günü iftardan sonra arkadaşlara gittik oturmaya herşey çok güzeldi arkadaşında oğlu var 14 aylık Eymen'le oynadılar çok komiktiler Eymen emekliyor arkadaşın oğlu yürüyor edi ile büdü gibi pıt pıt komiklerdi yani kaydirigubbakcemile3
eve geldik yattık herşey yolundaydı gece 03.00gibi oğlan bir uyandı ağlıyor sürekli mama yaptım yemiyor, emzirmeye çalışıyorum emmiyor,su içmiyor sürekli kıvranıp ağlıyor azıcık uyur gibi oluyor sonra bir daha ağlayarak kalkıyor sanırım bir yerleri ağrıyordu geçenlerde kulak enfeksiyonu başlangıcı olunca ondan şüphelendim ama bilemedim calpol verdim biraz bekledik hala ağlayınca yavrum kalktık acile gittik doktor muayene etti bağırsaklarında bir problem var dedi valla üşütme de olabilir yediklerinden de olabilir dedim içimden çünkü arkadaşın evinde yaptığı bütün pastalardan yedi vermeyeyim diyorum durduramıyorum çığlıklar atıyor ver diye belki onlar yapmıştır diye düşündüm neyse zaten calpol etkisini göstermeye başladı ağrısı bitti eve geldik babası sahur için bişeyler yiyor oturmuş yanına ver bende yicem diye adamın paçasından asılıyor oğlum dedim ne olacak bu pis boğazlık böle kaydirigubbakcemile3
sabaha iyiydi çok şükür ama sürekli peşindeydim artık eski eve gittim son bir temizlik yaptım evimle vedalaştım çıktım :gitme: ay çok kötü oldum yaa gelinoldum o eve girdim bebğim orda doğdu çok anılarımız var orada çok duygulandım bu ev hala başkasınınmış da biz misafirmişiz dönecekmişiz gibi geliyor banasenağlama bakalım ne zaman alışacağım :1no2: kiracı olunca böyle tabi ne yapalım
birazdan oğlanın cicilernin fotolarını koyacağım ama onu bizim sekreterin pc'den yapıyorum benim makinanın programı orada yüklü bunada yükleyeceğim ama cd roomu yok o yüzden yapamıyorum o takılana kadarda olmayacak sekreterin pc'ye de müdür oturdu şimdi :çok üzgünüm: onu bekliyorum kalksın diye

h.mıne hakıkaten canım 27 kısıyı nasıl agırladın
cok genıs evın olsa gerek
en fazla 9 kısı aldım ıftara da canım cıktı benım
sanırım sen cok becereıklı bır hatunsun

yok be canım çok becerikli degilimdir oldu valla işte biraz cumartesiden hazırlandım pazarda annem geldi saolsun yaptık beraber

günaydın kızlar çook uykum var yaa gece 3 te yattım 8 buçukta kalktım
ramazan geldi geleli hasretim uykuya valla off offff bi kaç gün kalmadan yatsam ne güüzel olur
miniğim hoşgeldin canım
zeynam yasmin ve romedioscum 10.aylarınız kutlu olsun tabe bizim de
,beyazmelekim geçmiş olsun canım sizede

10. ayları dolanları tebrik ediyorum ve bebişlerimizi öpüyoum şöyle şaap diye Şeniz

uykuya hasretlerden biri de benim bir türlü dinlenmiş hissedemiyorum kendimi yaa mirmirmirmir

kalimerocum tatiliniz güzel geçmiştir umarım iyice dinlenmişsindir iyi gelmiştir inşallah

10. AYIMIZI KUTLAYANLARI BENDE ŞAAAPP DİYE ÖPERİM ÖLE Şeniz
VE BİZİMLE BİRLİKTE 10. AYI DOLAN HERKEZE SAĞLIK SUHAT DİLERİM KÜÇÜKLERİN ELLERİNDEN BÜYÜKLERİN GÖZLERİNDEN ÖPERÜM kafamçokkarıştı

Back
X