günaydııın biz de geldik hihoyyyt
yorucu bir pazar tatilinden sonra bir pazartesi sendromu da benden dinlenemeden geldim yine işe geçmişi okumadım var mı önemli gelişmeler inşallah herkes iyidir
biz iyi sayılırız, cumartesi günü iftardan sonra arkadaşlara gittik oturmaya herşey çok güzeldi arkadaşında oğlu var 14 aylık Eymen'le oynadılar çok komiktiler Eymen emekliyor arkadaşın oğlu yürüyor edi ile büdü gibi pıt pıt komiklerdi yani kaydirigubbakcemile3
eve geldik yattık herşey yolundaydı gece 03.00gibi oğlan bir uyandı ağlıyor sürekli mama yaptım yemiyor, emzirmeye çalışıyorum emmiyor,su içmiyor sürekli kıvranıp ağlıyor azıcık uyur gibi oluyor sonra bir daha ağlayarak kalkıyor sanırım bir yerleri ağrıyordu geçenlerde kulak enfeksiyonu başlangıcı olunca ondan şüphelendim ama bilemedim calpol verdim biraz bekledik hala ağlayınca yavrum kalktık acile gittik doktor muayene etti bağırsaklarında bir problem var dedi valla üşütme de olabilir yediklerinden de olabilir dedim içimden çünkü arkadaşın evinde yaptığı bütün pastalardan yedi vermeyeyim diyorum durduramıyorum çığlıklar atıyor ver diye belki onlar yapmıştır diye düşündüm neyse zaten calpol etkisini göstermeye başladı ağrısı bitti eve geldik babası sahur için bişeyler yiyor oturmuş yanına ver bende yicem diye adamın paçasından asılıyor oğlum dedim ne olacak bu pis boğazlık böle kaydirigubbakcemile3
sabaha iyiydi çok şükür ama sürekli peşindeydim artık eski eve gittim son bir temizlik yaptım evimle vedalaştım çıktım :gitme: ay çok kötü oldum yaa gelinoldum o eve girdim bebğim orda doğdu çok anılarımız var orada çok duygulandım bu ev hala başkasınınmış da biz misafirmişiz dönecekmişiz gibi geliyor banasenağlama bakalım ne zaman alışacağım :1no2: kiracı olunca böyle tabi ne yapalım
birazdan oğlanın cicilernin fotolarını koyacağım ama onu bizim sekreterin pc'den yapıyorum benim makinanın programı orada yüklü bunada yükleyeceğim ama cd roomu yok o yüzden yapamıyorum o takılana kadarda olmayacak sekreterin pc'ye de müdür oturdu şimdi :çok üzgünüm: onu bekliyorum kalksın diye