2008 Kasım Anneleri

2 tepeleme yemek kaşığı nişasta,2 tepeleme yemek kaşığı un,1 yumurta sarısı,1 su bardağı şeker,1 litre sütle güzelce karıştırılıp ocağa konur.muhallebi olana kadar karıştırılarak pişirilir.altı kapatılınca 1 yemek kaşığı tereyağ ve 1 pk. vanilya konulur mikserle çırpılır.ıslatılmış borcama dökülür.üstüne çikolata sos hazırlanır döklür.buzdolabında bekletilir.afiyet olsun şekerler.

Asorti hemşom bu senin için...

Mmmfcim geçmiş olsun canım.Gelince durumu bildir bize.

Kılzlar hafta sonu temizlik yaptım.Temizlik için bi hatun tuttum ama onun kadar ben de çalıştım.Ütüler yetişmedi.Bugün yarın ben de dağ gibi ütümü yapmak zorundayım.

2 tepeleme yemek kaşığı nişasta,2 tepeleme yemek kaşığı un,1 yumurta sarısı,1 su bardağı şeker,1 litre sütle güzelce karıştırılıp ocağa konur.muhallebi olana kadar karıştırılarak pişirilir.altı kapatılınca 1 yemek kaşığı tereyağ ve 1 pk. vanilya konulur mikserle çırpılır.ıslatılmış borcama dökülür.üstüne çikolata sos hazırlanır döklür.buzdolabında bekletilir.afiyet olsun şekerler.

Asorti hemşom bu senin için...
bende deneyim baya basittt sağol canım

bende bisküvi pastası yaptım dün akşam..ya bu evde tatlı eksik olmuyo ,napiciim ben yaww..:CüvCüv: göbeğim gittikçe uzuyo ..:roflol:

Ne demek yarasın canlarıma.Löpür löpür et olsun...

Kızlar bu arada dün Dr.outkerin tavuk göğsünden aldım.Üstüne yarım paket çikolata sos yaptım.Küçük kaselere döktüm.Güzel olmuştu.Oğlum durmuyo pek bensiz.Ben de hazıra kaçtım ne yapayım.Dr.Outkeri saygıyla anıyorum.

ben de dün akşam gelen misafirlere en kolayından uyduruk bir tatlı yaptım
2 paket eti burçak'ı robotta un gibi parçaladım
2 bardak süt&su karışımına 2 yemek kaşığı neskafe koyup ıslattım un gibi olmuş bisküvileri(neskafe biraz fazla oldu ama çakmadı kimsedelikafadulden
üzerine çilekli crem ole yaptım
oldu da bitti maşallah

ay bitek remodios değilmiş atalmış kızlar sory..
10.ayını dolduran tüm bebişleri ve kutluyorum..
bugün akşam olmaaaaazzzzz..
başım çatlıyo ağrıdan..
evi aradım kaan dün gece ara ara öksürmeyede başladı.
bu sabahta bikaçkez öksürmüş.
dr.aradım yarın gece nöbetçiymiş.peditus a devam edin dedi.bide geçen bronşit olduğunda aldığımız nefes açıcıdan ver dedi.
yarın gecede getirin hem aylık kontrolünü yapalım hemde nasıl bakalım dedi..
off ya bu çocuk nerde üşüttü:(
okadarda dikkat ediyo babaannesi.
evden dışarı çıktığımız yok.
çıksakta arabayla..

canım geçmiş olsun inşallah çabucak iyleşir canım

ayy safiş kolay gelsin bende bayram temizliğine başladım
neyimin gereği ise

canım kolay gelsin bende başlayacam ama hiç istemiyorum

benim evde de bir sürü ütü bekliyor, temizlik yapılacak işten çıkınca yapayım diyorum iftara ve Eymen'i almaya annemlere gidince yemek yiyip hemen gelsek bile olmuyor oğlanın uykusu geliyor onu uyut vs.. derken yetişmiyor bir türlü cumadan itibaren tatiliz yaa bayrama kadar iki günde yaparım artık

inan bende dün gece 12 de anca ütüye oturabildim bende senin gibi yetiştiremiyorum akşam 7 den sonra zaman öyle bir hızlı geçiyorki dün gece yine yattığımda saat 3 ü geçiyordu sabahta kalk okula git offffffffffff sanada şimdiden kolay gelsin canım

dağlar gibi ütüm var bugün akannehir hepsini bitirebilceğimi sanmıyorum da ne kadar yapsam kar. kalkayım şimdi bi de hergün yaptığım gibi çamaşır mak. çalıştırayım,arkasından bul. mak. sonra ütüye oturayım.bi de dün pazara gittik yine eşimle bir sürü şey aldım buzluk için,onları halletmem lazım,turşu için de malzeme aldım.ayyy ne çok işim var bee :sinifsinif: neyse bir yerinden başlıyım bari,sonra gelirim yine öptüm herkesi

kolay gelsin canım ben o konuda rahatım turşumu annem kuracak buzluğa bir şeyler koyayım diyorum ama bakalım patlıcan koyuyor musun ben çok seviyordum ama patlıcan için iyi değil diyorlar

günaydın kızlar 10.ayını kutlayan tüm bebekoları öpüyoru< kutluyoruz
nice aylara senelere inş
buygün 3 de randevum var bakalım ne diicek dr

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bu arada senin migrenin var mı çünkü ben yıllardır migren ağrısı çekerim o boyun düzleşmesi yaparmış bende de yavaş yavaş başladı bakalım doktor ne diyecek haberdar et canım

günaydııın biz de geldik hihoyyyt

yorucu bir pazar tatilinden sonra bir pazartesi sendromu da benden dinlenemeden geldim yine işe geçmişi okumadım var mı önemli gelişmeler inşallah herkes iyidir

biz iyi sayılırız, cumartesi günü iftardan sonra arkadaşlara gittik oturmaya herşey çok güzeldi arkadaşında oğlu var 14 aylık Eymen'le oynadılar çok komiktiler Eymen emekliyor arkadaşın oğlu yürüyor edi ile büdü gibi pıt pıt komiklerdi yani kaydirigubbakcemile3
eve geldik yattık herşey yolundaydı gece 03.00gibi oğlan bir uyandı ağlıyor sürekli mama yaptım yemiyor, emzirmeye çalışıyorum emmiyor,su içmiyor sürekli kıvranıp ağlıyor azıcık uyur gibi oluyor sonra bir daha ağlayarak kalkıyor sanırım bir yerleri ağrıyordu geçenlerde kulak enfeksiyonu başlangıcı olunca ondan şüphelendim ama bilemedim calpol verdim biraz bekledik hala ağlayınca yavrum kalktık acile gittik doktor muayene etti bağırsaklarında bir problem var dedi valla üşütme de olabilir yediklerinden de olabilir dedim içimden çünkü arkadaşın evinde yaptığı bütün pastalardan yedi vermeyeyim diyorum durduramıyorum çığlıklar atıyor ver diye belki onlar yapmıştır diye düşündüm neyse zaten calpol etkisini göstermeye başladı ağrısı bitti eve geldik babası sahur için bişeyler yiyor oturmuş yanına ver bende yicem diye adamın paçasından asılıyor oğlum dedim ne olacak bu pis boğazlık böle kaydirigubbakcemile3
sabaha iyiydi çok şükür ama sürekli peşindeydim artık eski eve gittim son bir temizlik yaptım evimle vedalaştım çıktım :gitme: ay çok kötü oldum yaa gelinoldum o eve girdim bebğim orda doğdu çok anılarımız var orada çok duygulandım bu ev hala başkasınınmış da biz misafirmişiz dönecekmişiz gibi geliyor banasenağlama bakalım ne zaman alışacağım :1no2: kiracı olunca böyle tabi ne yapalım
birazdan oğlanın cicilernin fotolarını koyacağım ama onu bizim sekreterin pc'den yapıyorum benim makinanın programı orada yüklü bunada yükleyeceğim ama cd roomu yok o yüzden yapamıyorum o takılana kadarda olmayacak sekreterin pc'ye de müdür oturdu şimdi :çok üzgünüm: onu bekliyorum kalksın diye

canım geçmiş olsun sanırım senin oğlan fazla abur cubur yemiş hazmedememiş karnı ağrımıştır kıyamam nasıl canı yanmıştır düzelmesine sevindim resimleride bekliyoruz canım

günaydın kızlar çook uykum var yaa gece 3 te yattım 8 buçukta kalktım
ramazan geldi geleli hasretim uykuya valla off offff bi kaç gün kalmadan yatsam ne güüzel olur
miniğim hoşgeldin canım
zeynam yasmin ve romedioscum 10.aylarınız kutlu olsun tabe bizim de
,beyazmelekim geçmiş olsun canım sizede

bende uyumak saatlerce uzanmak tembellik yapmak istiyorum
10. AYINIZ KUTLU OLSUN ASORTİCİM NİCE AYLARA İNŞALLAH...
ZEYNA, YASMİN, REMEDİOS 10. AYLARINIZ KUTLU OLSUN CANIM NİCE AYLARA İNŞALLAH...

hosbulduk canım
bence de bugun gecmemek ıcın ınat edıyor resmen

canım sapancaya gıttık sonra adapazarı carsının ıcınde gezdık
donustede özdilek alışverişe ugrama planımız vardı ama donusunu kacırdık danayla oynasırken
bızde neomarın avm, ardından lcwaıkının fabrıka satıs magazası ve optımum avm ye gırdık

canım hoş geldin tatilinizin güzel geçmesine çok sevindim dinlenmişsinizdir.

günaydın kızlar haşatım çıkmış halde oturdum pc başına dün iftarda tam 27 kişi misafirim vardı kendi rekorumu kırdım ama şuanda çok fenayım hala arkalarını toplayamadım tam olarak hiçte halim yok neyse bitti ya yavaş yavaş yaparım artık
27 kişi mi iftar çadırı kursaydın bari...

gunaydın kızlar
mıdemı usutmusum cok kotuyum kendımı sıcak tutmaya calısıyorum
evde mısafırlerım var kardeslerım geldı sabah gec kalmısım

geçmiş olsun canım nane limon iç iyi gelir bu arada gözün aydın

günaydın kızlar
biz de 10. ayı dolan gruptanız
14 kasım'da doğan tüm bebişlerimizin 10. ayı kutlu olsuna.s.

günaydın iyi haftalar kızlar..
remodios 10.ayınız kutlu olsun.
keçiboynuzunu süt ve süt ürünleriyle vermeyin.
en az yarım saat önce yada sonra verin.
yoksa bi işe yaramıyomuş.
en uygun meyvalarla verilmesi.
emilimini kolaylaştırıyomuş..
bilginize..

bizimde dün misafirimiz vardı.
yoğun bi gün geçirdik.
temizlik,yemek..
dökülüyorum şimdi.
akşam olsada eve gitsem yatsam..

bende pekmezi öyle vermeye çalışıyorum ama pek sevmiyo zorlada olsa veriyorum ama

miniğim hoşgeldin...
bizim oğlanda yataktan düşecek diye korkuma akşam yatağını yere indirdik etrafına yastıklar koyduk.
bugün babası yatağın altındaki tahtayı kaldırıp yatağı içine indirecek.
böylece yanlardaki korumalıklar yüksek kalacak..biraz daha idare ederiz..

en iyisini yapmışsınız bizde aynen öyle yaptık ik sonra korkuluğun bir tarafını çıkardık sonrada odayı ayırdık ama sürekli uyanıp yataktan inyor ve bizi arıyor ne olacak bilmiyorum

Selam bende geldim.

bende hayırlı işler yaptım Denizanası gibi:))))

Ya ben tüm o börekti,tatlıydı hepsini kopyalamıştım.Masa üstüne atmıştım.Eşim sağolsun deepfreze i çalıştırmış.Benim haberim yok hepsi silindi.

Şimdi bi geçmişe göz atayımda tekrar bulmaya çalışayım.

Ecemim kızın iyi günlerde kullansın hepsini.Kaçıncı sınıfa gidiyordu kızın?

canım 3e geçti biz ailecek 3e geçtik eşimde bende 3. sınıfı okutuyoruz

Benimkide hortladı yaaaaa offf offf babasıyla yan yana uzandılar şimdi.Uyusa bari.

Ecemim Ne oldu sizin okul işi kesinleşti mi?

Kardeşim adanada çalışıyor ve bu hafta gitmeyeceklermiş.

10. ayınız kutlu olsun Asortiecim

canım hala bir şey yok öyle bir söylenti var ama ortada yazı yok herhalde gideceğiz bende panoları düzenlerim diyorum bakalım..siz ne yapacaksınız gidiyor musunuz okula...

yemeğim yok ortalık batmış durumda en nefret ettiğim şey kızım tüm evde çekirdek yemiş ne kadar dikkat etsede her yer batıyor oğluş uyuyo uyanıncaya kadar yemek işini halledeyim sonrada süpürürüm artık

ay çarşambaya son misafir grubumu atlatmam lazım değişik kolay ama güzel yemek önerilerinizi bekliyorum kızlar

yemeğim yok ortalık batmış durumda en nefret ettiğim şey kızım tüm evde çekirdek yemiş ne kadar dikkat etsede her yer batıyor oğluş uyuyo uyanıncaya kadar yemek işini halledeyim sonrada süpürürüm artık

ay çarşambaya son misafir grubumu atlatmam lazım değişik kolay ama güzel yemek önerilerinizi bekliyorum kızlar

Canım tarhana çorbası, pirinç pilavı, tavuk sote, zeytinyağlı biber dolması, çoban salata, hazır kemalpaşa tatlısı.Ben marketten kurusunu alıyorum, şerbetini döküyorum.Yarım saatimi almıyo.Dene istersen.

ecemim canım çok sağol seni ödüllendirecektim emme dolanda gel dediopuyorumnanaktanbununla idare et
eylül senin gibi bir hamarat hatun olsam benim göbekte uzaaar gider:hulya:

ayy evet yasmincim yaa bende kurusunu alıp şerbet döküyorum nefiste oluyo valla
ama şu boğazımı tutamıyorum hele ki tatlı dedin miakannehir

miniğim hoşgeldin canım

kalimerocum tatiliniz güzel geçmiştir umarım iyice dinlenmişsindir iyi gelmiştir inşallah

minikcik hosgeldin canim sende,iyi gecmesine sevindim tatilinizin.

tsk ederım guzeller cok guzel gectı
basbasa cekırdek aıle olarak sakın bır hafta sonu gecırdık temız havada
esım pek bır romantık olmaya basladı tekrardan
ozune donuyor sanırım bılemıyorum

bayram temızlıgı ıcın kadın arıyorum bana cumartesı gunu ıcın soz verdı
arefe gunune denk gelıyor tamda ama ne yapalım olacak artık

zaten bayramda bız gezmekten evde oturamıyoruz pek aıle zıyaretlerınden eve gelıp sadece yatıyoruz ama bu kez nasıl olacak bılmem

ben artık ıftar olayını bıtırdım
bır aıle alacaktım ama musaıt degıllerdı son dakıka golu olmazsa tabıı

cooookkk uykum var yatsam ve rahatsız edılmesem ıkı gun bıle kalkmam sanırım

asortıe benım kocada bayagı bır koyvermıstı durumu ama ben rahatsızlanınca
basına bırsey dustu sanırsam
sımdı bana bırsey olacak dıye korkuyor
bırde tabıı ramazanda ıslerının hafıf olmasından da kaynaklanıyor

tatlı konusuyorsunuz habıre canım ıstıyor
gecen bımdekı hazır kuru sekerpare tatlısından almıstım denemek ıcın
evdekı kunefenden kalma serbetı doktum gayet guzeldı
ama ben serbet tutturamam hıc kendım yapsaydım guzel olurmuydu bılemıyorum

şu tatlı olayına hiç girmeyin canım nasıl tatlı istiyor yanımızdaki pastane sağolsun kadayıfı güllacı baklavası hepsi birbirinden güzel çok güzel yapıyorlar

Back
X