2008 Kasım Anneleri

valla öle piroşum taktı erkek değilmi her yaşta aynılar kaydirigubbakcemile3
bu arada hamile misin kız ne mandalinası bu mevsimde

kız safiş senin kız ne kadar cici çıkmış şimdi gördüm asortie nin alıntısından çok tatlı maşallah

Ya kızlar bişey sorucam. Sevgülüüü kocam gitmiş Pınar'ın ilk adım sütü yerine Nestle Çocuk almış. 1 yaşından itibaren kullanılır ama bu dedim. O zaman sakla 55 gün sonra kullan dedi :))) Sizce kullansam mı. Şurada ne kaldı ki zaten

beyazcım cidden takmış senin oğlan pipiye küçük erkek:))
ayy cnm mandalina istedi benim ya burnuma kokusu geldi resmen

piroşum dikkatliyimdir öhöm öhöm
mandalina çıkmış bu arada ama yeşil mandalina tadı nasıl bilemiyorum ekşidir kesin

bende geçen kilerde gördümaldım yeşil falan dildi sarı ve ince kabuktu tam istediğim gibi hafiften de ekşimtrak fatihle ikimiz götürdük hemen memonun meyvesine bile koydum:)))

valla öle piroşum taktı erkek değilmi her yaşta aynılar kaydirigubbakcemile3
bu arada hamile misin kız ne mandalinası bu mevsimde

beyazmelek bizimde elimiz devamli orda bezini acar acmaz sündürüyo birde oturunca eline almis bakiyor bu ne diye küvetini dolduruyom oynuyo suyla ama pipiside elinde hahahah alo dedinmi elinde ne varsa kulagina tutup konusuyo
ablalarin resmine bakiyor benim odada abla diyor ama anneye gelince aniiiiii

piroşum dikkatliyimdir öhöm öhöm
mandalina çıkmış bu arada ama yeşil mandalina tadı nasıl bilemiyorum ekşidir kesin
bilmemki cnm yemedim öyle yeşil ama olsa yeşil ekşi dinlemem yerim valla
agzimi sulandirdin kiz oruc oruc eksittin beni

benimde ağzım sulandı heee:))

bende geçen kilerde gördümaldım yeşil falan dildi sarı ve ince kabuktu tam istediğim gibi hafiften de ekşimtrak fatihle ikimiz götürdük hemen memonun meyvesine bile koydum:)))

anaaa kilerde yok yakında dün migrosa gittim ama görmedim hiç:( size afiyet olsun cnm:çok üzgünüm:

ayy bende çok yedim ,birde tatlı yapmıştım tavuk göğsü ,kuplara koydum onu ,altına bisküvi üzerinede çikolata sos yaptım ,onu yiyemedim henüz o kadar şiştimki .

ay bende çok yedim yaaa çatlayacğım sandım bi ara sıcacık pide getirdikociş yiye yiye bi hal oldum ben ya mezgit tepsisi yaptım ımmmm pek de güzeldi hani:)

dört gündür giremiyordum..Cenazemiz vardı..Daha 25 yaşında gencecik delikanlısenağlama
trafik kazasında kaybettik..Çok üzüldüm çookkkk..Geçen yıl evlenmişti..Allahım eşine ve ailesine sabır versin senağlama
bu yüzden geçmişe bakamadım..Umarım herkes iyidir...

Back
X