- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #40.861
kim kız o odun.)enteresan hıc duymamıstım denemek lazım
ama bu oduna yagmurlu havada su yok
yapmıcam hıcbısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kim kız o odun.)enteresan hıc duymamıstım denemek lazım
ama bu oduna yagmurlu havada su yok
yapmıcam hıcbısı
kocammmm kötükedihüsokim kız o odun.)
kocammmm kötükedihüso
offf birsürü iş yaptım uykusuz halimle ,akşama oturma odası ile yatak odasının yerini değiştiricez ,şu köpek sesinden tek kurtuluş yolu bu galiba ,
hahhahhahahhahhaha.)güldürdün saolasın cnm ya.)bız odaların yerını degıstırsekte yandakı bekarların gece yarısı atraksıyon fılm seslerınden kurtulamayız kanımca
allah yardımcın olsun canım cok sınır bozucu bur durum
sadece atrassiyon flimi mi? kaydirigubbakcemile3bız odaların yerını degıstırsekte yandakı bekarların gece yarısı atraksıyon fılm seslerınden kurtulamayız kanımca
allah yardımcın olsun canım cok sınır bozucu bur durum
valla deneyin derim bennnn annem küçüklükten beri bize öyle yaptığı için ben revani fanta ile yapılıyor diye biliyordum:))
sadece atrassiyon flimi mi? kaydirigubbakcemile3
cnm 2008 kasım annelerıne mı ekledın?
baktım şeker bahçene afferin sana :lepi: eline sağlık orda bi kaç şeyin olmuş toplada ölmesinler he bide ırgat olmayı öğrendin mi?
teşekkür ederim topladım ekinlerimi ırgat olmayı öğrendim tabi patroon delikafadulden
geçmiş olsun tadlum geçen pazartesi bende öleydim bu saatlerde eve atmıştım kendimi ve 4 günde geldim kendime
ben izledim o kadar tatlı şey anca bu kadar ekşiyebilir :1hug:
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tsk ederım kızlar
oglusumu doktora goturduk
doktorumuz ıyıce muayene ettı bır sorun yok dedı
bazı cocuklar cok zor cıkarır dıslerını dedı
2.dısı tamamen cıkmıs ust dıslerıde bayrama cıkar artık dedı
bu sebeble cok ateslenıyor korkacak bır durum yok dedı
neyse antıbıyotık falan vermedı soguk algınlıgı falan hıcbısı yok dıye
sadece pedıtusa devam o kadar
sonra eve gectık ama kocıse kızdım
sınırımden cocugu emzırıp erkenden evden cıktım uyuz koca ne olacak
gecmise bakamadm henüz pc de sorun vardi onunla ugrasiyorum...
gecmis olsun hastalara..
melegim yerim o eymenini benyaaaa nasildaa eksitti surati:))))
bende bayıldım eymenin videosuna hırrr diye se de çıkarıyor küçük sıpaaa:))
kızlar benim annem pişen revaninin üstüne şerbet yerine 1 litre fanta döküyor oda çok güzel oluyor deneyin derim bennnn
offf birsürü iş yaptım uykusuz halimle ,akşama oturma odası ile yatak odasının yerini değiştiricez ,şu köpek sesinden tek kurtuluş yolu bu galiba ,
bişe deyil canımcım..seni mutlu etiysem ne mutlu bana..
bende öyle dedim ama ya bayansa...:jeyyar:
O zaman elifden şüpelencesDDD
6 aylık olduktan sonra emzirme bitti, benim de adet olmam bitti, tam tersi oldu yani. spiral vardı çıkartıldı rahim duvarı kalınlaştı denildi, falan filan falan filan. kurcaladıkça kurcalıyorlar anlayacağınız. bugün de ilaç yazıd geçen ay kullanmıştım onu kullanıp adet olucam tekrar. hormonal düzensizlik, doğumdan beri hala düzene giremedim. geçen ay adet olduğumda 3 kilo vermiştim bakalım şimdi noolcak?? uzun süra olmayınca kilo da veremiyorum hep yerinde sayıyor.elifdemcım gecmıs olsun
sorun ne bılmıyorum ama bı tanıdıgım dogumdan tam11 ay sonra olmustu
ayy sabahtan berı messenger yukluyorum salak sey yenı versıyonmus bılgısayar yavas zaten gec yukluyor offff
6 aylık olduktan sonra emzirme bitti, benim de adet olmam bitti, tam tersi oldu yani. spiral vardı çıkartıldı rahim duvarı kalınlaştı denildi, falan filan falan filan. kurcaladıkça kurcalıyorlar anlayacağınız. bugün de ilaç yazıd geçen ay kullanmıştım onu kullanıp adet olucam tekrar. hormonal düzensizlik, doğumdan beri hala düzene giremedim. geçen ay adet olduğumda 3 kilo vermiştim bakalım şimdi noolcak?? uzun süra olmayınca kilo da veremiyorum hep yerinde sayıyor.
gelelim şu meseleye;
hımmm amma meraklısınız haaaa:))
ben hep devlet hastanesine gidiyorum belli bir doktorum yok, ama 1-2 aydır hep aynı doktor denk geliyo. ve erkek ve evet çok yakışıklı:))))
ne oy oy oy
adamlar yazık artık direk tepkisiz hale gelmişlerdir heralde.
kadın doğumcu bir erkek olmaz istemzdim şu hayatta:)