2008 Kasım Anneleri

herkese iyi bayramlar
çoook yorulduk bugün,sabahta erken kalktık,gözümden uyku akıyo şu nan ama size bi bakıp öyle yatayım dedim.herkes iyi sanırım,bizde iyiyiz çok şükür
öpüyorum şimdilik
iyi geceler :)

herkese iyi bayramlar.Kardeşimin bilgisayarından girdimde değiştirmedim nicki:) ben derinxby.Herkese iyi bayramlarr hayırlı bayramlar arkadaşlar.Ne yazıkki çabuk geçti yine yarın sonn:(

Kimsecikler uğramamış.bugün baya evdeydik.

Dün gittiğimiz aileleri bekledik.2 si geldi.
Gelen misafirlerimzle eşimin müdürüne gittik.Ordanda başka bi yere geçtik.Ve evdeyizz

Yemek yememiştik.Hazırladım yedik.Yarınada yemek hazırladım.
Yarın annem geliyo.Onu karşılamaya gitcez.Ordanda arkadaşlara geçeriz.geldiğimizde yorgun oluruz yapamam diye yaptım bugünden
[/B]

selam kızlar..herkesin bayramı mübarek olsun...3 gündür ilk kez oturuyorum desem inaırmısınız...yarın da devam yoğunluk...tuna ilk kez pişik oldu..çokfena hemde..bayram yaramadı..askerlerin bayramlrı dinlenmeden çok eziyetle geçiyor..hele bebekle...uyku yemek hepsi karıştı...ben de de tabi..

geçmişe bakamadı ama umarım herkesiyidir...iyigeeler kızlarr

Selam kızlar. Herkesin bayramı kutlu olsun.
Diloks'çum geçmiş olsun. Bayram bize de yaramadı. Bengiş 6. hastalık oldu. Geçen çarşamba başlayan ateşimiz ancak dün düştü ve arkasından da her yerimiz isilik gibi kızardı. Dokrora göre 3-5 gün sonra kızarıklıklarımız da geçecek inşallah.
Bu arada bayram için ızmir'e gelmiştik. Ne bayramdan anladım ne gezmeden. Allah önce sağlık versin diyorum...

elmalıcım çok geçmiş olsun bengisuya,kıyamam ya nooldu kuzucuklara bayramda böyle.bengisu hasta olmuş olmasaydı ızmire gelip haber vermediğin için söylenirdim bilgin olsun şekerim.keşke olmasaydı da ben sana birazcık söylenseydim tabi pooff,ayy kaş yapayım derken göz çıkarmak gibi mi oldu ne

günaydin
valla iki gündür dükkani ben aciyom ama kimsecik ugramiyor
diloks gecmis olsun pisik kremi katimi canim civik kremler ise yaramiyor kati olcak birde icinde zink olcak ins türkceside zink dir o kremler fayda ediyor o krem zaten baya bi duruyo popoda öyle hemen silinmiyor kati ve yagli oldugu icin

elmalıcım çok geçmiş olsun bengisuya,kıyamam ya nooldu kuzucuklara bayramda böyle.bengisu hasta olmuş olmasaydı İzmire gelip haber vermediğin için söylenirdim bilgin olsun şekerim.keşke olmasaydı da ben sana birazcık söylenseydim tabi pooff,ayy kaş yapayım derken göz çıkarmak gibi mi oldu ne

Canım inan İzmir'e gelirken aklımdaydın ama dediğim gibi bütün tatil hastanelerde geçti. 4 gün boyunca ne verirsek verelim 38'in altına düşüremedik ateşi. Sonra altıncı hastalık çıktı işte. Bugün de dönüyoruz inşallah.
Ama bir dahaki gelişimde haber vericem mutlaka... Öpüyorum Oki ve seni

kızlar ben döndüm , herkesin bayramı kutlu olsun a.s.

bizim bayram bir felaketti , batu gittiğimizin ertesi günü hastalandı dün gece döndüm istanbula hala da kötü , yarın ilk iş doktora götüreceğim.. şimdi ayrı bir başlık açıcam zaten orda anlatırım detayları , umarum herkes iyidir , güzel bir bayram geçiriyordur

öptük kocaman :1hug:

heyyy tttttt
selam millet
artık geçmekte olan bayramınızı tekrar kutluyorum
hasta olan bebelere geçmiş olsun
valla geçmişe bakamadım
zor ve yorucu bi bayram geçirdik
hele dün karşıya geçtik mahfolduk fazla trafik yoktu ama gene de 1.5 saat sürdü gitmemiz geelmemizde öyle
julicim halıcıoğlu köprüsünden geçerken sen geldin aklıma baktımacaba hangisi bizim juli kafanın evi diye
bizimbayram bugün bitti
bizimki işe gitti

canım sıkılıyor uykum var ama yokda sanki
ne çabuk geçti bayram dolayısıyla tatil
bugün gebze-istanbul planımız vardı fakat iptal ettim tembellik yapmak güzel
2 yer kaldı gidilcek onlarada gidim geleyim barime uykulu uyuşuk

ıyı bayramlar kızlar gecmıse bakamayacak kadar yorgunum gelen gıden malum haftaya dugun var herkes kayınvalıdemın evıne gelıyor (ust katımda kendısı!) hasta bebıslere gecmıs olsun.
julı halıcıoglundamı oturuyorsun??? benım cocuklugum gectı oralarda :)

Back
X