2008 Kasım Anneleri

Maytapcım niye aramadın gııı beni :))) bi mola verirdim size güzel çay içerdik. Gerçi ben de o saatlerde ümraniyedeydim. Hepinizin bayramı kutlu olsun kızlar.

Evet sweetcim orada oturuyorum. Geçerke siz el sallıyorsunuz köprünün üstünden ben sizi görüyorum :)

Kötü bir haberle yıkıldım bugün kızlar. Beni ancak siz kesersiniz. Bakıcımın annesi kalçasını kırmış ve platin takmışlar kadıncağıza bakacak kimse yokmuş ve bakıcım işi bırakmak zorunda kaldı. 2 hafta gelecek ondan sonra bırakacak :(( Hiç hazırlıksız yakalandık böylece. Sağlık sorunu olduğu için bir şey de diyemedim bakıcımız da çok üzüldü ama ben kendime daha doğrusu kızıma daha çok üzüldüm. Yine sahipsiz ortada kaldı diye. Böyle dokunsan ağlayacağım o kadar kötüyüm. ışten çık desen inanılmaz borç var hayatta çıkamam.

Bu arada eşimin taşini çıktı. Tayini kendi istedi ama okula bakmadan istemiş ondan da hiç memnun değil. Yeni okulda bir sürü maddi kaybımız olacak. Falan filan burnumdan geldi bayram yani. Neyseki buna şükür Allah daha büyük bela vermesin ama çok çaresiz hissediyorum kendimi...

Hasta bebişlere çok geçmiş olsun kızlar. ınşallah kısa sürede bebekler sağlığına kavuşur. En önemlisi sağlıkları zaten gerisi yalan

Maytapcım niye aramadın gııı beni :))) bi mola verirdim size güzel çay içerdik. Gerçi ben de o saatlerde ümraniyedeydim. Hepinizin bayramı kutlu olsun kızlar.

Evet sweetcim orada oturuyorum. Geçerke siz el sallıyorsunuz köprünün üstünden ben sizi görüyorum :)

Kötü bir haberle yıkıldım bugün kızlar. Beni ancak siz kesersiniz. Bakıcımın annesi kalçasını kırmış ve platin takmışlar kadıncağıza bakacak kimse yokmuş ve bakıcım işi bırakmak zorunda kaldı. 2 hafta gelecek ondan sonra bırakacak :(( Hiç hazırlıksız yakalandık böylece. Sağlık sorunu olduğu için bir şey de diyemedim bakıcımız da çok üzüldü ama ben kendime daha doğrusu kızıma daha çok üzüldüm. Yine sahipsiz ortada kaldı diye. Böyle dokunsan ağlayacağım o kadar kötüyüm. İşten çık desen inanılmaz borç var hayatta çıkamam.

Bu arada eşimin taşini çıktı. Tayini kendi istedi ama okula bakmadan istemiş ondan da hiç memnun değil. Yeni okulda bir sürü maddi kaybımız olacak. Falan filan burnumdan geldi bayram yani. Neyseki buna şükür Allah daha büyük bela vermesin ama çok çaresiz hissediyorum kendimi...

Hasta bebişlere çok geçmiş olsun kızlar. İnşallah kısa sürede bebekler sağlığına kavuşur. En önemlisi sağlıkları zaten gerisi yalan

CANIM çok üzüldüm bak şimdi yakın olsak inan banusuma bakarım ben yeni birini bulana kadar
anneni istemiyodun dimi sen
çevrende böyle güvendiğin bir komşuna teklif etsen acaba ne biliim bu geldi aklıma sadece
eşinin tayin meselesi içinde üzülme be canım her işte vardır bi hayır :teselli:

canımcım ben nedense bu taraftan gelirken sağ tarafta kalan koca koca apartmanlar vardı sarı kırmızıydı onlarda oturuyomuşsun gibi geldi yanlışmı şekercim

Canım tam tarif ettiğin tarafta o binaların bir arkasındakinde oturuyorum. Kalbine mi doğdu hayatım benimmmm.
Şimdi mecburen 2 hafta bakıcı sonraki 1 ay da annem bakar ama annem şöyle diyor. Benim yanıma genç bir kız alırız az fiyata o da bana destek olur. Ama annem beylikdüzünde. Biz orada bir bakıcıya para vereceğiz, bizim yol paramız ve düzenimizimi bozmamız da cabası olacak. Bunun yerine eşim evde bakıcı buluruz diyor. Yani annem de tek bakamam yoruluyorum diyor. Gene çıkmazdayız. Hep dua ediyorum gönlüme göre kızımı çok sevecek biri çıksın karşıma diye.

juli çok üzüldüm canım durumuna, yeni mezunların hemen hepsi işe yerleşti ama okula gidince önceki mezunlardan araştırırım senin için

Sen gözüne cevriye yi kestirdin demiiiii :)))))) Kız aslında okur üfler fena olmaz. Gerçi kendi Memo'ya bile birkaç saat bakmamış biri ama olsun. Gelin baldan dadludur.

Kara bir gece bizi bekliyor. Eşim sırtında ağır bir yük taşıyormuş gibi konuşuyor telefonda. Her şeyi unuttuk bu işe kilitlendik, hayırlısı...

Canhım ne kadara işe başladılar. Ben sadece 600 tl ayırabiliyorum sence birini bulabilir miyim

julicim 600 - 1000 tl arası değişiyor aldıkları maaş, ama yaptıkları iş çok ağır tabi anaokulunda en az 15-20 çocukla ilgileniyorlar verebildiğin ücret iyi yani,
inşallah üniversiteye falan hazırlanmak için işe girmeyen birini buluruz

burada bakıcı sorunlarımız ortaya döküldükçe kreş+anaokulu açma isteğim iyice kabarıyor, kendi adıma bakıcıdansa gerçekten güvenilir bir kurumu tercih ederim çünkü

3 yaşından sonra ben de seninle aynı fikirde olurum canım ama düşünsene emekleyen ve aşıları bile henüz tam olmayan bizim minikleri nasıl bırakacağız kreşe. Çok zor. Kışın karda yağmurda her gün dışarı çıkmaları bile risk

herkesin bayramı kutlu olsun...
allahım bütün sevdiklerinizle tekrarını nasip etsin inşallah..
biraz geç oldu ama olsun..
memleketten yeni döndükte:))))

3 yaşından sonra ben de seninle aynı fikirde olurum canım ama düşünsene emekleyen ve aşıları bile henüz tam olmayan bizim minikleri nasıl bırakacağız kreşe. Çok zor. Kışın karda yağmurda her gün dışarı çıkmaları bile risk

canım biz zaten hergün babaanneye götürmek için çıkarıyoruz, birde kreşlerde gruplar kalabalık olmaz, ben açacak olsam iki bebeğe bir bakıcı düşünüyorum ki çok riskli bir durum değil,

36 ayını doldurduğunda ben her şekilde başlatacam, öncelikle kendi okulumun anaokulunu düşünüyorum gözümün önünde olur

julicim anlıyorum seni, Allah bir kolaylık verir üzülmeyin. kreş için bence de erken, daha çok küçükler ve kreş disiplini içinde bütün günü geçiremezler. kayınvalidemlere yakın bir bebek bakımevi var da sabahtanakşama kadar bebek ağlama sesleri geliyor, kötü baktıklarından ilgilenmediklerinden değil, bebek orda mutlu olmadığından. ama tabii mecbur olsak elimiz mahkun vereceğiz...

yaa hatunlar aklımane geldi
gerçi böyle parlak fikirler eylülkafadan çıkar ama
kumbara hesabı için forumlara bakıyodum
başka bi forumda hatunlar aralarında gün başlatmış
25 lira ayda ama 25 kişi falanlar
verene koymuyo alana da baya bi para oluyo
bizde yapsakmı ok verirseniz konu açalım başlayalım
herkesin hesabı vardır herhalde bankada oraya eft yada havaleyle yollarız
ne diyonuz
valla bence çokzevkli olur
çocukların adına da para birikir

slm kızlar herkesin bayramı kutlt olsun.herkes iyidir inşallah.bilgisayarımız bozuk giremiyorum nete.çağan iyi hala yürümüyo emeklemiyo haylaz.eskileri okuyamadım çok fazla ama burdaki muhabbetleri özledim valla.düzelsede net girsem yine ne iyi olcak.tüm bebekleri ve annaelerini öpüyorum kocaman kocaman

sözüm ona bayram gezmesi kafam bi dğnya oldu geldim eve
bu bayramda bitti hiç bişi anlamadım valla kısmet kurbana

Kötü bir haberle yıkıldım bugün kızlar. Beni ancak siz kesersiniz. Bakıcımın annesi kalçasını kırmış ve platin takmışlar kadıncağıza bakacak kimse yokmuş ve bakıcım işi bırakmak zorunda kaldı. 2 hafta gelecek ondan sonra bırakacak :(( Hiç hazırlıksız yakalandık böylece. Sağlık sorunu olduğu için bir şey de diyemedim bakıcımız da çok üzüldü ama ben kendime daha doğrusu kızıma daha çok üzüldüm. Yine sahipsiz ortada kaldı diye. Böyle dokunsan ağlayacağım o kadar kötüyüm. İşten çık desen inanılmaz borç var hayatta çıkamam.

Hasta bebişlere çok geçmiş olsun kızlar. İnşallah kısa sürede bebekler sağlığına kavuşur. En önemlisi sağlıkları zaten gerisi yalan
herşeyde vardır bi hayır jülicim üzülme gün doğmadan neler doğar
umarım en kısa sürede gönlüne göre bi B teyze bulursun
eşin için de hakkında hayırlısı olsun

yaa hatunlar aklımane geldi
gerçi böyle parlak fikirler eylülkafadan çıkar ama
kumbara hesabı için forumlara bakıyodum
başka bi forumda hatunlar aralarında gün başlatmış
25 lira ayda ama 25 kişi falanlar
verene koymuyo alana da baya bi para oluyo
bizde yapsakmı ok verirseniz konu açalım başlayalım
herkesin hesabı vardır herhalde bankada oraya eft yada havaleyle yollarız
ne diyonuz