2008 Kasım Anneleri

kızlar kocısı aradımısten gucten yemek yapamadım daha dıye yemege gelıcekmısın dıye sordum.bana tmm yemek yapma dısarı cıkarız dedı.burada vakıt gecırdıggımı duymasın.
zemuszemus

evımde gıdım yemek yok
ve kocama bır aylıgına et sınırlandırıldı

ıyı oluyordu onun ıcın bır et yemegı banada pılav yada makarna yanına bır salata yeterdı sımdı ama
ne yemek yapacagımı bıle bılmıyorum

Kolesterol mı var canım ya?Ispanak falan çıkmış.Onlardan yaparsın.

nan 2 dakka dışarı çıktım geldim amma çene çalmışsınız valla maşallah
dün elifdem ile bir mağazada tesadüfen karşılaştık kızlar valla

selam kızlar

öğleyin kayınvalidem kapıdan uğradı kotonda çok güzel bir elbise var, bebeği bana bırak git dedi, tabi kaçırırmıyım fırsatı hemen çıktım yeni geldim,
kalimerocum geçmiş olsun eşine ve sana, et kurtarıcı oluyor valla

Asorticim ben de bir kere Zafer Çarşısının yanında Peron varya orada Elifdeme benzeyen birini gördüm.Belki oydu.Ama cesaret edemedim.Nerde karşılaştınız, konuştunuz mu?

evımde gıdım yemek yok
ve kocama bır aylıgına et sınırlandırıldı

ıyı oluyordu onun ıcın bır et yemegı banada pılav yada makarna yanına bır salata yeterdı sımdı ama
ne yemek yapacagımı bıle bılmıyorum

et gerçekten kurtarıcı oluyor ama zeytinyağlılarıda ben çok severim ne güzel bol bol sebze yemeği yap çok daha sağlıklı...

aaaaa ecemım cnm annemlere cok yakın oturuyosun cnm.

annenlere geldiğinde beklerim canım

ay ne güzel ben doğru dürüst dışarı bile çıkamıyorumki okul ev arasında mekik dokuyoruz çıktığımızdada malum herkes gibi alışveriş merkezlerindeyiz ordada o kalabalıkta kimi göreceksin sizlere karşılaşmayı çok isterdim inşallah bir gün bizde buluşuruz ankaralı kasım anneleri olarak...

selam kızlar

öğleyin kayınvalidem kapıdan uğradı kotonda çok güzel bir elbise var, bebeği bana bırak git dedi, tabi kaçırırmıyım fırsatı hemen çıktım yeni geldim,

oh ne güzel canım ya benide bir bıraksalarda bi doya doya alışveriş yapsam bayramdada iki dakka içinde kimlikten birazcık alışveriş yaptım ama şöyle uzun uzun vitrinleri gezmeyi elbise denemeyi ve almayı özledim vallahi

Asorticim ben de bir kere Zafer Çarşısının yanında Peron varya orada Elifdeme benzeyen birini gördüm.Belki oydu.Ama cesaret edemedim.Nerde karşılaştınız, konuştunuz mu?

canım belki 1 seneden fazla oldu zafer çarşısının oralara gitmeyeli. ben değilimdir heralde. valla cesaret edemicek ne var, ben olsam kesin atlardım:)) beni görürsen gene biyerlerde konuşmamazlık etme sakın:))

bende yemeğimi yaptım rahatladım..

bezelye yemeği yapıcam diye başladım ama her zamanki gibi uydurdum yine..

malesef hiiç tarife bağlı kalamıyorum..

profilimdeki albümünde canım ama bi tane ekleyebildim hep hata veriyo buda nerdeyse iki ay önceki resmi

aklıma gelmişken bi daha eklemeye çalışayım bak:)

pöff arkadaşlar nasıl albüme resim ekliyosunuz ben bi tane ekledim başkada eklemiyo hep hata veriyo avatarımı değiştireyim istedim onada hata veriyo acaba boyutlarımı büyük resmin..

Kolesterol mı var canım ya?Ispanak falan çıkmış.Onlardan yaparsın.

selam kızlar

asırı terleme sıkayetıyle gıttgımızde yapılan testlerde kan degerlerınde yukselme vardı
doktorda 1 ay etı sınırlandırın sonra tekrar bakalım dedım
asırı et tuketımıne baglı olabılrı dedı
zıra benım kocam etsız masaya oturmazdı genelde et yemeklerını de kendı yaptıgı ıcın benım cok sorunum olmazdı
sımdı sebze yememek ıcın kırk turlu laf sayıyor
bende sasırıyorum ne yapacagımı

Oyy maşallah estelcim pek şeker , gözleri boncuk boncuk.. bende batunun gözleri böyle olsun diye 9 ay b oyunca kocama baktım ama beceremedim mavi gözlü bir oğlan yapmayı , çok yakışlıklı olucak canım oğlun , 41 kere maşallah :nazar:

Yasminim ben bodruma gittim , ama felaket bir bayramdı batu hastalandı , hastalıklar diye bir başlık açtım görmedin sanırım canımcım , izinden döndüm ya yoğunum öğlen tatilinde doktora falan koşturdum çok giremiyorum oyüzden gülüm

Back
X