2008 Kasım Anneleri

denizanası sağol cnm.
ben bi bakayım çilek mobilyaya..

juli'yle öğlen görüştüm.
evde banusu ya bakıyo,işten izin almış.
okullar bugün açıldığı için eşi okula gitmiş.
c.tesi bugünün yerine çalışacağı için buluşmaya katılamayacakmış.
neyse artık oda bidahaki sefere katılır inş.

kalimero ve piroş düşüncelerinize katılıyorum şekerler, bende özellikle yüzme ve kemanla ilgilensin istiyorum ama buz pateni aklıma gelmemişti hiç bende severim kaymayı oğlumuda göndermek isterim,
pirayecim bale derslerine 3 yaş civarında başlıyorlar bildiğim kadarıyla, avrupa yakasında çalışan bale öğretmeni mezun öğrencim var vakti geldiğinde araştırırız tekrar, kızlar için bale çok güzel bir eğitim olur

Kızım olsaydı bende bale çok isterdim onun yerine tenis , yüzme , kürek , basketbol , piyano , tiyatro , dans istiyorum tabi benim istemem birşey değiştirmiyor inşallah Batu da ister

merhaba kızlar
okuldan geldik oğluş çok özlemiş bizi bana alışmıştı ama ablasını sayıklamış bütün gün öyle ablasının odasına gidip ede ede del diyip durmuş ablasını görünce nasıl sevindi anlatamam ilk gün olmasının verdiği durummu bilmiyorum ama çok yoruldum bir yandan bir şeyler atıştırıyorum geçmişe daha bakmadım birazdan görüşürüz

oooo kurslarada baslattik bizimkileri:)

ben baglama babasida israrla gitar kursuna göndermek istiyor..hatta biara piyano bile dedi :/denize soran yok simdilik:))

ama kizim olsa kesinlikle baleyi tek gecerdim..

zor olmustur ecemim ama alisir insl.canim.

bende profösyonel voleybolcuydum galatasaray ve yeşilyurtta oynadım yıllarca ,ayrıca yüzücüyüm ,kızımıda 4 yaşında yüzmeye 7 yaşındada voleybola vericem ,hep idealimdi kızım olsun taş gibi voleybolcu olsun isterdim anası gibi ,allah kız verdi ,gerisi bizden artık ..

MİNİKÇİM maşallah kuzuna artık yürüyenler kervanına katılmış gözünüz aydın ve geçmiş olsun şimdi öyle küçük kazalara biraz daha alışmamız lazım malesef allah tüm bebişleri esirgesin korusun

YASMİNCİM kayınvalidenle olan gelişmelere sevindim canım

ZEYNAM eşinin doğum günü kutlu olsun birlikte nice yılları canım çocuklarınızla beraber ben balığı çok severim eşindeseviyosa güzel bir balık restorantına getirebilirsin baş başa biraz dinlenir gecenin tadını çıkarırsınız

ANDİNACIM YASMİNCİM sizin yaşlarınızda ne var biz o alımlı yılları yaşayalı 2 yıl oluyor yaş 36 ama içim 18 geceleri saymıyoruz...

ESTELCİM geçmiş olsun canım oğluşuna inşallah düğününüz güzel geçer oğluşunda bir an önce düzelir

MMMFcim yeni öğretim yılınız hayırlı olsun canım oğlun sabahçı zor tabi erkenden kalkıp yollara düştünüz malesef her öğretmen ve idareci iyi olmuyor ama ben yinede tüm öğretmenlerin ellerinden geleni yaptıklarına inanmak istiyorum

DİLEKÇİM malesef benim oğluşta aynı tuna gibi bende daha gece deliksiz uyuduğumu hiç bilmiyorum 10 aydır kızımda öyleydi alıştık artık ama şöyle derin bir uykuyuda özlemedim değil inşallah en kısa zamanda düzelir

DARKCIM ne füzel bu sene rahatsın bende seneye rahat edecem neyse bizimde 1 saat bilgisayar dersimiz var onda dinleneceğiz artık sizin okulda destek eğitimi yok mu bizde 4 ve 5. sınıf öğretmenleri destek eğitimle görevlendiriliyorlar

ZEYNAM yine yaktın ortalığı saçımız pek güzel olmuş senin güzelliğine söz yok maşallah canım

BU ARADA BEBİŞLERİ BÜYÜTMÜŞ OKULLARI SEÇMİŞ KURSLARA YOLLAMIŞSINIZ BENDE BU CAMİANIN İÇİNDEN BİRİ OLARAK DİYEBİLECEĞİM TEK ŞEY 1. KADEMEDE YANİ İLKOKULDA OKULDA ÖNEMLİ AMA EN ÖNEMLİSİ ÖĞRETMEN SEÇİMİ ÖĞRETMENİ İYİYSE DEVLET OKULU VEYA ÖZEL OKUL FARKETMEZ AMA 2. KADEMEDE EĞER İYİ BİR ANADOLU LİSESİ VEYA FEN LİSESİNİ KAZANAMAMIŞSA ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ NEREDEYSE HAYAL OLUR İNŞALLAH TÜM ÇOCUKLAR EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALIRLAR
KURSLARA GELİNCE BENDE ÇOK HAYAL ETTİM BİR ÇOK KURSA GÖNDERMEYİ VE YAZDIRDIMDA AMA KENDİ İSTEMEDİĞİ SÜRECE ÇOK ÇABUK SIKILIYOR VE GİTMEK İSTEMİYORLAR SAZI ÇOK İSTEDİM AMA KENDİ İSTEMEDİ YÜZMEYE VE BUZ PATENİNE GİTTİ KIZIM BU SENE KEMAN KURSUNA GİTMEK İSTİYOR İYİ BİR KURS ARIYORUZ BAKALIM İNŞALLAH HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN

bende profösyonel voleybolcuydum galatasaray ve yeşilyurtta oynadım yıllarca ,ayrıca yüzücüyüm ,kızımıda 4 yaşında yüzmeye 7 yaşındada voleybola vericem ,hep idealimdi kızım olsun taş gibi voleybolcu olsun isterdim anası gibi ,allah kız verdi ,gerisi bizden artık ..

Eylül ne kadar aktifmişsin.Boy falan da uzun herhalde.hihoyyyt

canım bende bakırköysporda voleybol oynadım ama hiç profesyonel olmadım , inşallah oğlum olur.. kardeşimde yeşilyurtta basket oynamıştı , galatasarayda da kürek takımındaydı..

sağol ecemim valla 2 yerden birine gitcez ama ben seçenek suncam o seçecek doğum günü çocuğunun canı ne isterse artık
benim için iltifatların çok hoş valla kendimi bişi sancam hee
bende yiğidi yüzmeye yollamak istiyorum birde futbola ahmethana hiç bişi yaptıramadık
ayrıca bende iyi öğretmen olduğu sürece devlet okulundan yanayım

ben geldim beni hatırlıyorsunuz dimi lelal ben :))
şaka bir yana kızlar ölüyorum bende hastalıktan
işlerin yoğunlugu bır yandan gece cimcimenin huysuzlugu gelemdim buraya bir türlü
herkes iyiidir umarım bakamadım geçmişe

dün geçmiş olsun diyen tüm arkidişlerime teşekkür ederim.
evet doktora gittik bir tane iğne oldu kızım rahatlaması için
bronşiolit olmuş astımı azmış
kedi köpek kuş yani hayvaların şimdilik tamamı ile temas, peluş oyuncaklar , halı yasaklandı .. hertür onu etkilemeden toz alınacak .bunlar astımı tetikliyor .. hala neye karşı alerjisi var net bilmiyoruz eğer ki 3. bronşolit tekrarlanırsa test yapılacak ve o zaman fısfıs ve buhar makınesine konulan ilaçlarla rahatlaması sağlanacak. şimdi soğuk buhar veriyoruz tıkandığında açılsın diye.
işin kötü tarafı bende tıkandım nefes alamıyorum .. anne kız fenalardayız anlayacağınız.
şuruplarımızı aldık 20 günlük bir ilacımız var onu kullanıp kontole gideceğiz.

bu arada aylık kontrolumuz de yapıldı .. neyseki gelişimi iyi en azından bir şey sevindirdi bizi .
ee sizde ne var ne yok

lelalcim geçmiş olsun canım, allah acil şifa versin ikinizede, az önce sormuştum canım merak ediyordum biraz daha yazmasaydın arayacaktım, öpüyorum ikinizide

Back
X