- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #41.581
lellalcim çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah bir an önce düzelirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalimero ve piroş düşüncelerinize katılıyorum şekerler, bende özellikle yüzme ve kemanla ilgilensin istiyorum ama buz pateni aklıma gelmemişti hiç bende severim kaymayı oğlumuda göndermek isterim,
pirayecim bale derslerine 3 yaş civarında başlıyorlar bildiğim kadarıyla, avrupa yakasında çalışan bale öğretmeni mezun öğrencim var vakti geldiğinde araştırırız tekrar, kızlar için bale çok güzel bir eğitim olur
Kızım olsaydı bende bale çok isterdim onun yerine tenis , yüzme , kürek , basketbol , piyano , tiyatro , dans istiyorum tabi benim istemem birşey değiştirmiyor inşallah Batu da ister
bende profösyonel voleybolcuydum galatasaray ve yeşilyurtta oynadım yıllarca ,ayrıca yüzücüyüm ,kızımıda 4 yaşında yüzmeye 7 yaşındada voleybola vericem ,hep idealimdi kızım olsun taş gibi voleybolcu olsun isterdim anası gibi ,allah kız verdi ,gerisi bizden artık ..
ben geldim beni hatırlıyorsunuz dimi lelal ben :))
şaka bir yana kızlar ölüyorum bende hastalıktan
işlerin yoğunlugu bır yandan gece cimcimenin huysuzlugu gelemdim buraya bir türlü
herkes iyiidir umarım bakamadım geçmişe
dün geçmiş olsun diyen tüm arkidişlerime teşekkür ederim.
evet doktora gittik bir tane iğne oldu kızım rahatlaması için
bronşiolit olmuş astımı azmış
kedi köpek kuş yani hayvaların şimdilik tamamı ile temas, peluş oyuncaklar , halı yasaklandı .. hertür onu etkilemeden toz alınacak .bunlar astımı tetikliyor .. hala neye karşı alerjisi var net bilmiyoruz eğer ki 3. bronşolit tekrarlanırsa test yapılacak ve o zaman fısfıs ve buhar makınesine konulan ilaçlarla rahatlaması sağlanacak. şimdi soğuk buhar veriyoruz tıkandığında açılsın diye.
işin kötü tarafı bende tıkandım nefes alamıyorum .. anne kız fenalardayız anlayacağınız.
şuruplarımızı aldık 20 günlük bir ilacımız var onu kullanıp kontole gideceğiz.
bu arada aylık kontrolumuz de yapıldı .. neyseki gelişimi iyi en azından bir şey sevindirdi bizi .
ee sizde ne var ne yok
Asorticim ben de bir kere Zafer Çarşısının yanında Peron varya orada Elifdeme benzeyen birini gördüm.Belki oydu.Ama cesaret edemedim.Nerde karşılaştınız, konuştunuz mu?
ewt konuştukk çok hoş bir karşılaşmaydı elifdem de maşallah fıstık gibihmm ne güzel asorti yaa konuştunuzmu baree
cnm sen her türlü güzelsinnopuyorumnanaktantımam resim koycem ama accık solgunum makyaj falan sıfır yani ona göre hazırlıklı ol andinacım
![]()
![]()
ben geldim beni hatırlıyorsunuz dimi lelal ben :))
şaka bir yana kızlar ölüyorum bende hastalıktan
işlerin yoğunlugu bır yandan gece cimcimenin huysuzlugu gelemdim buraya bir türlü
herkes iyiidir umarım bakamadım geçmişe
dün geçmiş olsun diyen tüm arkidişlerime teşekkür ederim.
evet doktora gittik bir tane iğne oldu kızım rahatlaması için
bronşiolit olmuş astımı azmış
kedi köpek kuş yani hayvaların şimdilik tamamı ile temas, peluş oyuncaklar , halı yasaklandı .. hertür onu etkilemeden toz alınacak .bunlar astımı tetikliyor .. hala neye karşı alerjisi var net bilmiyoruz eğer ki 3. bronşolit tekrarlanırsa test yapılacak ve o zaman fısfıs ve buhar makınesine konulan ilaçlarla rahatlaması sağlanacak. şimdi soğuk buhar veriyoruz tıkandığında açılsın diye.
işin kötü tarafı bende tıkandım nefes alamıyorum .. anne kız fenalardayız anlayacağınız.
şuruplarımızı aldık 20 günlük bir ilacımız var onu kullanıp kontole gideceğiz.
bu arada aylık kontrolumuz de yapıldı .. neyseki gelişimi iyi en azından bir şey sevindirdi bizi .
ee sizde ne var ne yok