2008 Kasım Anneleri

iyi geceler şekerlerrr
demek ki her ailede yaşanıyor bu tatsızlıklarrr geçici bir dönem atlatacağızzz
sedacım hoşgeldin kaçırdım ben seni yaaa:((
off aslında oturmak istiyorum da sabah 7de kalkınca pişman oluyorum keşke erken yatsaydım diyeeee:)
bikaç başlıklara bi göz atıp kaçıyorum kızlarr öpüyorum hepinizi bebişlerinizle beraberrrr

ben kaçtım kızlar
1 saat ütü yapayım bari
ne de olsa benden başka yapacak kimse yok
ne demişler kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin kaydirigubbakcemile3

Lelalcim benimde vakit olursa takılacağım çok topik oluyo :)))))

Bu sırallar pek vakit bulamıyorum.

Çitosun hoşgeldin.iyi ettin.
Bizde öleydin bebekten önce :)

ben gündüz okuldan gelip yemekle cerenle evle ilgilenyorum ya pek vakit bulamam.

anca ceren yatınca böle

mucizecim zaman su gibi geçiyor canım.
geçen bende ilk mesajı görüyordum sayfanın başında bi tuhaf oluyordum:)
Kalktıda iyi oldu

Asortie calpol konusunda ilk defa böyle bişi duyuyorum.Eşim eczacı o da hiç öyle bişeyden bahsetmedi.bana da çok mantıklı gelmedi açıkçası.Bne yeni doğduğunda açtığım calpolü geçenlerde yine kullandım.bence kullanabilirsin.

İlaçları da buzdoplabında saklamayın kızlar.Oda ısısı yeterli ,bozulmazlar merak etmeyin.

buldum buldum hatta bazı bölümlere puanlama bile yaptım :))
yorum da yazacaktım ama artık eşim bilgisayarı elimden alınca daha sakin bir zamanda yazmak ve okumak istedim :))
teşekkür ederim canımmm

hatta denizannem ya sen geçenlerde bir kaç kitap ismi yazmıştın özellikle şu montessori eğitimi ile ilgili
rica etsem onların isimlerini tekrar verebilirmisin
ben de edinmek istiyorum

harika çocuk yetiştirmek kitabın adı, hatta siteye az önce o kitabın tanıtımını koyudum, temz kalplisin valla:)

ayrıca başka kitaplarda ekleyeceğim, beni takip edin anacımmm

hımm juli yanlış hatırlamıyorsam haliç tarafları falandı ..
evet yol biraz zorlayacak gibi :(
ay inşşallah bir çözüm bulunur da olur ya

bakalım cuma günü bir tanışsınlar, hem yolada bakmış olurlar
Denizanası hoşbuldum canım.Sen de hoşgeldin.

bende buraya bakmadan yatamadım.kaç gündür kitap okuyamıyorum burada oyalanmaktan.

sen ne güzel sitenle ilgilenyosun çok özeniyorum sana.Şöle topluma bi hayrım olmuyo hiç.

tembelim napim :))

darkcım cerene maşallah, gördüm resmini hazır sen buradayken buraya yazayım dedm,
canım kitap okumak benim içinde zor olmaya başladı, otobüsle gidersem okula o zaman ve oğlumu salıncakta uyutuyorsam onu sallarken okuyabiliyorum, nerde eski kitap kurdu, şimdi birde site çıktı, siteyle ilgilenmek hoşuma gidiyor, özellikle öğrencilerim için kaynak oluyor

Tamam lelalcim sana bol zevkler:))))

Lavişim bende hep 23 e kadar oturcam sonra kitap okuyacağım diyorum.Olmuyo girince çıkamıyorum.

Şimdide ceren in videosunu yüklemeye çalışıyorum.Çok kısa çektim.Geçen uğraştım olmadı,baya uzun sürdü.Sabredemeyip kapadım.

Şimdi yükleniyor.

Kasım miniklerine koyarım Video olursa.79 yüklendi dio bakalım.ılk kez yapıyorum

denizanası bende okuyamıyorum ya tek değilmişim :)))

Dün arkadaşım atandı,okul öncesi bölümü okumuştu.ne zamandır usta öğreticiydi.Dün atanınca çok sevindim.hemde başka şehire gitmiyor.

Onada tavsiye ederim siteni

Denziannem geçenlerde bakmıştım sitene.Yarın tekrar bakıcam.Uuzun uzun bakmak istiyorum yaırn işteyken..Montessori benim de ilgimi çekiyor.Keyifli ve mantıkli bir sistem bence.

Site işi çok emek istiyor.Ben oğluma bir blog yaptım ama hiç düzenli yazamıyorum..:1no2:

lelalcim çok güldürdün şeker benii benimde çamaşırım asılacak assam mı acabaa?
kociş de yarım saattir yatalım hadi deyip duruyorr duymamaztan geliyorummmm:)))

mucizecim hoşgeldin canım lelal yazmış zaten beklerim,

lelal kolay gelsin canım ya bende ilke uyanıkken yapamıyorum artık ancak uyuyunca, önceden mama sandalyesine koyardım izlerdi beni, artık mama sandalyesinde ayağa kalkmayı öğrendi dakika durmuyor, yerde oluncada ütü masasının ayağından ayrılmıyor:)

dark şimdi bakıyorum videona

çitoscum selam canım

Kızlar videoyu yükledim onay bekliyor.onaylanınca link koyarım.

dün 2 video denemesi yaptım.ben iptal ettim sanıyorum.meğer video var gibi gözükmüş hatta izlemek istenmiş.Sonra kaldırılmış :( acemi olunca böle oluyo.

Daha onaylanmadı canım yaaa

heralde yarına kalır

Yarın vaktiniz olursa göz atın.

izlesene de "Ceren sultan yürüyor" diye aratırsınız burda olanlar.kısacık bişi

Son düzenleme:
valla denizanası ben seni tebrik ederim canım ya bebek ev iş bir de site vede kitap.ben kkya bile zor giriyorum çogunlukla okuyup çıkıyorum.şulltan ahmet fuarından 2 kitap aldım daha sadece ramazandan beri bir kaç sayfa anca okudum.oofffffff ya çok canım sıkılıyor düşününce kendimle ilgili hiç bir lüksüm yok,

lavişcim bebişih uyuyorsa nediye duymamazlıktan geliyorsun.ahh ahh bizimkide uyusada bende yatsam ortada tepemde olmadık yerde dolanıp duruyor.bu gun eşime resti çektim bak kızına azcıkkendi kendime kalacam diye ama yinede tepemde

Denziannem geçenlerde bakmıştım sitene.Yarın tekrar bakıcam.Uuzun uzun bakmak istiyorum yaırn işteyken..Montessori benim de ilgimi çekiyor.Keyifli ve mantıkli bir sistem bence.

Site işi çok emek istiyor.Ben oğluma bir blog yaptım ama hiç düzenli yazamıyorum..:1no2:

canım montessori eğitmini ilk lisede öğrenmiştim ve o günden beri severim sistemi, siteye bununla ilgili yazı ekledim, bakarsın vaktin olduğunda,

bu arada bahsettiğim kitap bugün geldi çok beğendim tavsiye ederim

versene bloğun adresini bakalım bizde

Back
X