2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar
sanırım bugün de bir cee ee diyip kaçar gibi olucam
en azından öğleden sonraya kadar
ama bir girip günaydın demek istedim ...

hasta bebişlere geçmiş olsun allah acil şifalar versin
beni unutmayın tamam mı :gitme:

günaydın annişler herkesiyidir inşallah

sanırım gündem dişler, bizde de aynı valla mahvoldum 3gündür halen tam gaz devam 10 aydır ne rahatmışım ben dişsiz gerçi sıkıntı ondan mı bilmiyoruz ama ona bağladık artık

gece muhallebi yaptım oğlana onu yedirdim yatırdım 22.30 gibiydi saat 01.00 gibi kalktı yine su içti ama keyfi yerinde çok şükür gülüyor falan hatta yüz versem oynayacak neyse emzirdim biraz yatırdım saat 05.00 gibi kalktı yine e tabi acıkmış bir vaziyette biraz emzirdim yine ama doymuyor ama onun dışında da hiç bişey içmiyor deli oldum resmen ağlayacaktım yaa yemeyen çocuk ne zormuş ne yaptıysam olmadı mama içmiyor zaten, muhallebisini biraz duru vaziyette verdim yok içmedi bisküvili yaptım içmedi pınarın sütünü verdim içmedi onu da bisküvili verdim içmedi ıhlamur kaynatmıştım onu verdim onu da içmedi delirtti beni ama bir de açım diye mızırdanıyor ay öldüm resmen yaa ne yapıcam bilmiyorum bari bugün bir de sağlık ocağınamı götürsem diyorum yaa ne yaparlar bilmem ama bu durum benim çok canımı sıkıyor gündüz sorun yok hadi yemek çorba vs... onlarda iştahımız yerinde şükür ama gece oldu mu tam bir kabus mafoldumben

günaydın kknın şekerleri
julicim üzülme cnm ya inşallah en kısa zamanda bulursun kalimerocum bzide allahtan ateş fazla yapmadı ama çok huysuz ve eli hep ağazında köklü dişlerde minik minik beyazlıklar var onlar gelicek galiba az kaldı az bunlarda geçicek inşallah
yasmincim geçmiş olsun cnmcım buaralar salgın varmış kızlar aman dikkat
lelalim hoşgeldin cnmcım
beyazmelekçim nasılsın şekerim bizde de uyku düzeni gitti sizdeki gibi bugece neredeyse 5 defa kalktı dişten heralde bide kaka sayısı arttı :)

günaydın kknın şekerleri
julicim üzülme cnm ya inşallah en kısa zamanda bulursun kalimerocum bzide allahtan ateş fazla yapmadı ama çok huysuz ve eli hep ağazında köklü dişlerde minik minik beyazlıklar var onlar gelicek galiba az kaldı az bunlarda geçicek inşallah
yasmincim geçmiş olsun cnmcım buaralar salgın varmış kızlar aman dikkat
lelalim hoşgeldin cnmcım
beyazmelekçim nasılsın şekerim bizde de uyku düzeni gitti sizdeki gibi bugece neredeyse 5 defa kalktı dişten heralde bide kaka sayısı arttı :)

off bilmiyorum canım yaa sorun dişten mi onu da bilemedim umarım öyledir ama böyle giderse bütün dişler çıkana kadar çocuk sütü unutacak ve de kilo kaybedyor gibi geliyor bana bilemedim vallahi :çok üzgünüm:
kaka olayı da problem dünden beri kabızlık var zor yapıyor bilmiyorum artık

Sedacım teşekkür ederim.Dikkat edin.Günlerdir uykusuz ve keyifsiz zamanlar geçiriyoruz. Aman diğer bebişler de çekmesin.mafoldumben

Beyazmeleğim geçici bi süre için öyledir.Damak yarıldığı için.Bırak bi süre ısrar etme yemesi için.Pirinç kadar çıkınca eski iştah geliyo.Bebekler bir de akşamları çorba falan istemiyo.Anıla mama veriyorum ben.Dişleri çıkarken benimkide ne versem yemezdi.Şimdi düzeldi.Umarım çok çekmez bebecik.Hemen çıkar dişleri:jeyyar:

günaydın kızlar iki gündür nete giremedim çünkü işe gelemedim.annem rahatsızlandı haliyle Buğrişe baktım bende evde kalıp.Çok güzeldi aslında ev hanımı olmak :) oğlumla olduğum için iyiydi ama yoksa patlarım ben evde gibime geliyo.1998 yılından beri full time çalışıyorum yaa.Yaşlandım valla:(( neyse hepinizi buraları özledim alışkanlık yaratmış burası bendeee.insan girmeden yapamıyo valla:)

günaydın kızlar iki gündür nete giremedim çünkü işe gelemedim.annem rahatsızlandı haliyle Buğrişe baktım bende evde kalıp.Çok güzeldi aslında ev hanımı olmak :) oğlumla olduğum için iyiydi ama yoksa patlarım ben evde gibime geliyo.1998 yılından beri full time çalışıyorum yaa.Yaşlandım valla:(( neyse hepinizi buraları özledim alışkanlık yaratmış burası bendeee.insan girmeden yapamıyo valla:)

Geçmiş olsun annene Derincim.Evhanımlığı bana da güzel geliyo.Ama sıkılıyoruz bi süre sonra.

[günaydin fistiklarim...

darkcim,julicim,yasmincim tsk,ler canlarim..evet malesef düse kalka büyüyor bu bidiklar..

julicim ne kadar cok kisiye yayarsan bakici aradigini o kadar cok dönen olur sana,herkeze söyleyin

canim..annende iletsin cevresindekinlere,esinde velilerine filan söylesin.aman ne zor ismis bunlarda.

beyazmelekcim disler cok etkiliyor yiyip icmesini canim,kisa zamanda cikarda rahatlar eymen oglan.

yasmicim sanada Allah kolaylik versin,resmini gördümde kuzum nasilda belli hasta oldugu.

zeyna bu eve is getirme yüzünden birisi bogazlanirsa bilinki o benim koca:) sinir oluyorum bu ise.

minigim sanada Allahim acil sifalar verir insl.bu arpacik icin bi krem vardi bi ara bende cok olmustu

engelliyordu cikmasini.yada sarmisak sürerler duymusmuydun hic?oda geciriyormus ama ben denemedim hic./COLOR]

Çilekcim teşekkürler.Nasıl huzurum kaçtı.Nefes alamıyo bebem.

Hilal canım nerdesin.Diğer topikde bişi yazdık demi?Neden sallamıyosun bizi yawww?

bak nerde erkek orda sorun kocalarımız ayrı dert erkek bebekler aynı dert hiç kız anaları bizim gibi dertleniyomuuuu

aynen canım katılıyorum sana sonuna kadar

Sedacım teşekkür ederim.Dikkat edin.Günlerdir uykusuz ve keyifsiz zamanlar geçiriyoruz. Aman diğer bebişler de çekmesin.mafoldumben

Beyazmeleğim geçici bi süre için öyledir.Damak yarıldığı için.Bırak bi süre ısrar etme yemesi için.Pirinç kadar çıkınca eski iştah geliyo.Bebekler bir de akşamları çorba falan istemiyo.Anıla mama veriyorum ben.Dişleri çıkarken benimkide ne versem yemezdi.Şimdi düzeldi.Umarım çok çekmez bebecik.Hemen çıkar dişleri:jeyyar:

benimki de ne versem yiyor süt hariç benim anlam veremediğim de bu zaten herşeyde iştahı yerinde ama mama ve süt ürünleri istemiyor :uhm:

geçmiiş olsun annene canımcım valla benden süper ev hanımı olurdu heleki dediğin gibi oğlum doğduktan sonra hiiç çalışasım gelmiyor ama mecburuz işte kocişim zengin olsa anında bırakırım işi

selam şekerlerrr
bi ce deyip kaçacağım malesef çünkü çok işim var yaa akşam da uğrayamadım kocişle evde çok güzel bi masa kurup oturduk yağmur erken uyudu gece oturduk geç saatlere kadar ama çok uykum var yaaaa

Back
X