- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #42.261
evet baktım canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kknın şekerleri
julicim üzülme cnm ya inşallah en kısa zamanda bulursun kalimerocum bzide allahtan ateş fazla yapmadı ama çok huysuz ve eli hep ağazında köklü dişlerde minik minik beyazlıklar var onlar gelicek galiba az kaldı az bunlarda geçicek inşallah
yasmincim geçmiş olsun cnmcım buaralar salgın varmış kızlar aman dikkat
lelalim hoşgeldin cnmcım
beyazmelekçim nasılsın şekerim bizde de uyku düzeni gitti sizdeki gibi bugece neredeyse 5 defa kalktı dişten heralde bide kaka sayısı arttı :)
bak nerde erkek orda sorun kocalarımız ayrı dert erkek bebekler aynı dert hiç kız anaları bizim gibi dertleniyomuuuu
günaydın kızlar iki gündür nete giremedim çünkü işe gelemedim.annem rahatsızlandı haliyle Buğrişe baktım bende evde kalıp.Çok güzeldi aslında ev hanımı olmak :) oğlumla olduğum için iyiydi ama yoksa patlarım ben evde gibime geliyo.1998 yılından beri full time çalışıyorum yaa.Yaşlandım valla( neyse hepinizi buraları özledim alışkanlık yaratmış burası bendeee.insan girmeden yapamıyo valla:)
tebrik ederim kendimi ben o zaman vereliniortak
yok ben erkeklere başka açıdan baktım o yüzden yasmin beni tebrik etti sonra bende kendi kendimi ettimBogazlamadigin icinmi? Çok üzgünüm çoook
yok ben erkeklere başka açıdan baktım o yüzden yasmin beni tebrik etti sonra bende kendi kendimi ettim
ama benimki ilk defa getirdiği için işi eve bişi demedim ama sık olursa boğazlarım emin ol
bak nerde erkek orda sorun kocalarımız ayrı dert erkek bebekler aynı dert hiç kız anaları bizim gibi dertleniyomuuuu
Sedacım teşekkür ederim.Dikkat edin.Günlerdir uykusuz ve keyifsiz zamanlar geçiriyoruz. Aman diğer bebişler de çekmesin.mafoldumben
Beyazmeleğim geçici bi süre için öyledir.Damak yarıldığı için.Bırak bi süre ısrar etme yemesi için.Pirinç kadar çıkınca eski iştah geliyo.Bebekler bir de akşamları çorba falan istemiyo.Anıla mama veriyorum ben.Dişleri çıkarken benimkide ne versem yemezdi.Şimdi düzeldi.Umarım çok çekmez bebecik.Hemen çıkar dişleri:jeyyar:
günaydın kızlar iki gündür nete giremedim çünkü işe gelemedim.annem rahatsızlandı haliyle Buğrişe baktım bende evde kalıp.Çok güzeldi aslında ev hanımı olmak :) oğlumla olduğum için iyiydi ama yoksa patlarım ben evde gibime geliyo.1998 yılından beri full time çalışıyorum yaa.Yaşlandım valla( neyse hepinizi buraları özledim alışkanlık yaratmış burası bendeee.insan girmeden yapamıyo valla:)