2008 Kasım Anneleri

mmf hadi hayirli ins bütürsün ilerde ya bizim mustafada bu ara hic durmuyo keyfi yok hic birseyden hoslanmiyor geceleri cok kalkiyor bir iki gün düzeliyor sonra daha beter olup dönüyor

andinacım vermiş sağolsun arada ve olcak canım cocukvegelisimi:)

batuş geç kalmış uyumakta annesi, benimki 10 olmadan uyudu allahtan biraz dinlendim

sorma canım batu hasta ya baya huysuz.. hayatım biz zeka değerlendirmelerine kaç yaşından itibaren başlıycaz? makaleyi çok beğendim , değerlendirme kısmı da çok hoşuma gitti , ama bizimkiler için erken tabi dimi?

sorma canım batu hasta ya baya huysuz.. hayatım biz zeka değerlendirmelerine kaç yaşından itibaren başlıycaz? makaleyi çok beğendim , değerlendirme kısmı da çok hoşuma gitti , ama bizimkiler için erken tabi dimi?

henüz erken canım, 3 yaş gibi başlanabilir

geçmiş olsun kuzuya

andinacım daha hepsini eklemedim ama sitede şimdiye kadar tanıtımını koyduğum kitaplarıda incelemeni öneririm, hepsi var bende tavsiye ederim belki hepsin almasanda içinde işine yarayacaklar çıkacaktır

ya denizanası seni tebrik ve taktir ediyorum
bu kadar işin arasında bir de siteyle ilgileniyorsun ya helal olsun gerçekten
benim bu saat itibari ile pilim bitmiş durumda

hoşbuldum şekercim
sorma andinacım
işyerinde bilgisayarım çöktü :)) başka bilgisayara geçtim ama outlook u taşımadılar oraya :)) akşam 6 ydı bilgisayarı düzelttiklerinde :))

mmfcim yeni işin hayırlı olsun tatlım
bence süper bi iş bu
hem evde olacaksın hemde aile bütçesine katkı
pek başarılı gördüm bu işi

bu arada siteni ilk defa bu kadar detaylı inceleyebiliyorum , gerçekten çok başarılı hayatım..ellerine , emeğine sağlık

teşekkür ederim canım güzel yorumun için daha bebek site açalı çok oldu ama yeni ilgilenebiliyorum, yıllardır pc de biriken şeyler çoğu,
vaktiniz olduğunda sitedede yorumlarınızı görmek beni çok sevindirir

diyorum bende pasta kursuna gidip pasta kurabiye yapmayı öğrenecem sonra vericem istifayı bankaya , evde oturup pasta yapıp satıcammmmmmmmm

denizinanası site çook güzel , okudukça okuyası geliyor insanın ...

Back
X