2008 Kasım Anneleri

ya denizanası seni tebrik ve taktir ediyorum
bu kadar işin arasında bir de siteyle ilgileniyorsun ya helal olsun gerçekten
benim bu saat itibari ile pilim bitmiş durumda

utandırma beni :) canım aslında çok yorgunum ama orasıda çok hoşuma gidiyor

canım aldığım kitaplar

ÇOCUK OYUNLARI - 1
PRATİK UYKU REHBERİ
HARİKA ÇOCUK NASIL YETİŞTİRİLİR?

çocuk oyunları 1 in yazarı yada yayınevini verebilirmisin incelemek isterm

valla andina bu pasta kurabıye işinde çok iyi para var
birde tanındın mı sırtın yere gelmez :))
ben diş buğdayındaki kurabiyeler için görüştüğümde bana tanesini en uygun 1,5 liradan yaparım minumum da 30 tane yapılır demıstı
ama ben o paraya 150 ye yakın kurabiye yapmıştım ki bende hiç malzeme yoktu kalıp falan düşün onları da alarak bu malıyete çıktı

Yazar : SELÇUK YILDIRIM Baskı Yılı : 2009 Yayın Evi : UĞURBÖCEĞİ YAYINLARI Sayfa : 96

Çocuklar, biliyor musunuz; bütün dünyada çocukların oynadıkları oyun türlerinin sayısı tam ikibin taneymiş. Biz bu kitapta sadece elli tanesini alabildik. Sayfa başlarına küçük işaretler koyarak, oyunların nerede oynanabileceğini göstermek istedik. Bu işaretlere bakarak oyununuzu nerede oynamanız gerektiğine daha rahat karar verebilirsiniz.
Forebel adındaki bir eğitim uzmanının dediğine göre, oyun biz çocuklar için çok gerekliymiş: "Çocukların oyunları hayatın bir çekirdeğidir. Her insan burada gelişir ve burada meydana çıkar."
Eh ne diyelim, büyükler herşeyin en doğrusunu bildiklerini söylemezler miydi?
Oynayalım bari?

kesinlikle iyi para var pasta işinde , kursları araştırdım aşırı pahalı değil , aslında vaktim olsa çok isterdim.. çocuktan önce ertelediğim işlerden biri de bu , keşke o zamanlar gitseymişim çook geç kaldım çoook

canım eder miyim hiç tanesi 1.5 lira şaka gibi yani , en güzelini yapmışsın kendin yapmakla.. bu arada kocişe dedim ki bugün ana okulunu ayarla , bana daha çoook vakit var gelince hallederim dedi sinir oldum :(

kızlar, 3-4 ekim tarihlerinde bilfen okullarında yapılacak bir konferans var sitede program akışı başvuru linki falan var katılım ücretsiz haberiniz olsun, denizi bırakacak yer bulabilirsem gitmek istiyorum şarkıyla yabancı dil öğretimi gibi konular olacak ve dünyaca ünlü konuşmacılar olacak

denizin sütünü içirip yatayım yarın dersim var sabah,
andinacım yorumun için ayrıca teşekkürler canım
hepinize iyi geceler,

Back
X