günaydın kılAR
memoda 7de kalktı bugün
bide ağlıyo
zaten bütün gece ağladı durdu
eşim bi ara sus be yeter
offfff pufffff çığlık atıyodu
sabahta kalktım burnu akıyodu sprey sıkiim dedim
bunada tut dedim
tamam tamam yeter diyo
yaa dedim bi karışma
işime allah allah yaa
kendini annemi sanıyo napıyo
bugün peynir zeytin domates reçel rafadan yumurta süt içti bide kahvaltıda
püreden nefret ediyo artık
akşamda sofraya aldım çorba dolma fasulyeninde suyundan verdim
daha muhallebi vermedim istemiyo artık püre şeklinde yemek
1 yaşına geldi dokunmaz dimöi rafadan yumurta
ilk verdim bende beyazını dr vermeyin alerji riski çok yüksek demiştide
siz neler yapıyosunuz
valla ben rafadan yumurtayı baya bir zamandır veriyorum canım bişey olmadı şükür beyazını hiç vermedim ama krep tarzında falan yapınca sarısı beyazı hepsi karışıyor zaten ben püre yapmadım desem inanır mısınız bu zamana kadar hep böyle biz ne yiyorsak azar azar ve ayrı ayrı verdim
oyyyyy yesin onu annesi tarçınları seyrediyo benim oğlumm müziğinde oynuyooo
,abiside çok severdi yeni yeni artık küçük gelmeye başladı ona açmıyo
efsane olmuş bu arada tarçınla arkadaşları:)))
ay ne güzel yaa siz böle anlatınca çok özeniyorum benimki ne çizgi film seyrediyor ne müzik dinliyor çocuğun tv ile alakası yok izlerse sadece haber, tartışma programları falan onları izliyor. Favorilerimiz Ali Kırca ve Uğur Dündar karşısına oturup dinliyor onları arada lafta yetiştiriyor kaydirigubbakcemile3
hatta geçen akşam başbakanın ulusa seslenişi vardı oturdu bir 5dk falan kıpırdamadan onu izledi sonra de-deee diyerek tv ye doğru kotu manyak yaa kaydirigubbakcemile3
müzik hiç ilgisini çekmiyor kırk yılın başıdır yani çok keyfi yerindedir oynar falan ama çok nadirdir dediğim gibi
Günaydın kızlar.Bugün dünden daha iyiyiz.Biraz keyfim yerine geldi.Herkes iyidir umarım.
Mmmf cim artık herşeyi yerler kahvaltıda.Püreye falan gerek yok.Yalnız ben kabuklarını sıyırıyorum yiyeceklerin boğazına yapışır diye.Peynir, reçel, yumurta sarısı ve zeytin yediriyorum.Ekmeği de biraz açık çayla ıslayarak veriyorum.Önceden bebe bisküvisi veriyodum, şimdi vermiyorum.
Kızlar biberonu siz bebişin eline veriyo musunuz?Benimki oyun yapıyo ve heryere döküy

yüzden vermedim.Ama eksiklik gibi geliyo.Bir de yemeğini yerken eline kaşık veriyo musunuz?Hani ufaktan kendi yemeye alışsın diye.
yasmincim çok sevindim iyi olmanıza
ben de yemekte suluğunu ve kaşığını veriyorum eline ama benimkinin kötü bir huyu vr işi bitince herşeyi atıyor yere mesela su içip bitince suluğunu fırlatıyor ne yaptıysam vazgeçiremedim bu huyundan bir de dönüp bakıyor arkasından gitti mi diye sonra bi daha susayınca yere bakıp bakıp bağırıyor ama yine de alışması için veriyorum
çitosum,gülizim,zeynam,minikkalimerom ve daha unuttuğum varsa affedin kızlar hepinize günaydııın
yorgun bir gecenin ardından yine buradayım bu gece oğlan yine uyandı durdu yok emziği düşmüş yok susamış yok acıkmış falan bir ikisine babasını yolladım ama yinede çok yorgunum sabahta geç kaldım işe tabi çocukla hazırlanmak daha da zor yapışık ikizler gibi dolanıyoruz evde sabah bir duşa gireyim dedim banyonun kapısını açık bırkatım ağlamasın diye duşa kabinin önüne gelmiş orada ağlıyor kafamçokkarıştı
sabah çok sevdiğim kristal takımımın bardağını da kırdı deli oldum deli hergün bişey kırıyor geçen günde pernir kabıbım kapağını kırmıştı onun yetişebileceği sehpa var mutfakta sürahi ile bardak orada duruyordu kırıyor diye yemek masasına koyuyoruz artık ama sabah kahvaltı yapacağız diye kocam oraya indirmiş kaşla göz arasında saniyede hallettti bardağımı yaa

klava:
kocişim mükellef bir kahvaltı hazırlamış bugün oğluşumla bana sölemeden edemeyeceğim cokacimcoook