2008 Kasım Anneleri

Swetter geçmiş olsun canım.Bebişlerin çoğu hasta.Bizde atlatamadık.

Maytabım sakin ol canım ya.Kimseyi adam edemeyiz , çünkü bu ülkede kocalarımızda dahil erkekler ne kadar kaba.Dün arkadaşım arabasıyla duraktan alacaktı beni.Kız sinyal verdi yanaştı kaldırıma, daha bir bacağımı attım binmek için dat daaat korma sesleri.Ya nasıl insanlarız biz.Göz göre göre bu kadarda olmaz ki.Ne istiyosun, ne yapmamı istiyosun dedim arkadaki şoföre.Aksiyon filmlerindeki gibi camdan mı atlayım içeri dedim.O yüzden salla gitsin canım.

Zeynam saçını güle güle boyat, resmini bekliyoruz.Kalimero da boyatacak.Ayrı bi topik mi açsak acaba:)))

Remedioscum bizim oğlanlar aynı gün doğumlular biliyosun.ılk seninki davrandı.Onu tebrik ediyorum ve kocaman öpüyorum.Ne kadar mutlusundur.Çok sevindim.Darısı koşmasına olsun.

merhabalar kızlar
kac gundur fırsatım olupta gıremıyordum bugun en sonun da gırebıldım
eylulun grıbını atlattık dıyordum yenıden basladı gecelerı cok sık uyanıyor ve burun akıntısı mız mızlıgı ustunde
annemle konusurkende onlada kavga ettım kapattım telefonu . keyfım yok .

swetter çok geçmiş olsun canım..Allahtan acil şifalar diliyorum..
remedios hadi gözün aydın canım..Darısı koşmasına inşallah..
yasmin adamın yanına gidip iki yumruk indirseydin:)))

merhabalar kızlar
kac gundur fırsatım olupta gıremıyordum bugun en sonun da gırebıldım
eylulun grıbını atlattık dıyordum yenıden basladı gecelerı cok sık uyanıyor ve burun akıntısı mız mızlıgı ustunde
annemle konusurkende onlada kavga ettım kapattım telefonu . keyfım yok .

Hoşgeldin Icırım geçmiş olsun.Annenle neden tartıştın sabah sabah?Anlat bakalım.Bir de diğer topiğe bakmanı rica ediyorum canımcım.:Saruboceq:

sağol yasminciğim dün toplamda 5 kere böyle tek başına 4-5 adım atmış
dün akşam işten geldikten sonra bizim yanımızda da yapınca alkış bağrış çağrış yaptık sevinçten çocuk biraz afalladı ve duraksadı dedim korkutmayalım kuzuyu
inşallah gerisi gelir çabucacık darısı başınızaopuyorumnanaktan
asortinin eylülü de 14 kasımlı ilk o davrandı anacığım kızlar daha hareketli

ben sınırlenınce elım ayagımtıtrer buzgıbı olur bırturlu ısınamıyorumm sessımde tıtrer
bır fırmanın patronuda nazıkce uyardı benı neymıs sekreterıne dun not bıraktık aramadınız dedım dıyee

annemle kavgada tuz bıber oldu yanııı

ıcır ve yasmin gecmıs olsun sızede.. bu sene acaıp bı salgın var cekecegımız var bu grıpten. bu arada emzıren anneler grıp asısı oldunuzmu?

Canım ben her sene oluyorum.Anıla da yaptırmayı düşünüyorum.20 gündür hasta.Ağır atlatıyoruz ikimizde.Doktoruna danışmadım ama yaptıracam galiba.

ben gecen sene hamılyken olmustum. ılk defa oldugum ıcın hemen hasta oldum ama daha sonra hıc hastalanmadım. bu sene yıne yaptırmak ıstıyorum. doktora danısıp oglanada yaptırmak ıstıyorum..

grip aşısı hakkında benim hiçbir bilgim yok..
araştırıp bizdemi yaptırsak..kızlarımla beraber..

Canım mecbur oldukça yaptırmamak lazım.Geçen gün net.te bir yazı okudum.Aşının içindeki maddeler zararlıymış.Ama ben aşı olmazsam tüm kış grip oluyorum.O üzden vurulmak istiyorum.

kadıköydeki bake shoptan istediklerimin siparişini verdim
nasıl tatlı bir kadınla konuştum anlatamam
ürünpazarlamak için biraz güler yüz gerekli
yoksa babamın oğlu değil bu hanım bana iyi davrandı güleryüz gösterdi
bıktınız dimi benden

bizimdrumuz önermedi aşıyı bu sene 2 yaşından sonra etkili olur dedi
onun dışında ekinezya içerikli immuzinc verdi baskı altındaymış bebelerin bağışıklığı bu şurupla onu dürtüklüücekmişiz inşallah işe yarar

Back
X