- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #43.861
lelal senin kız felaket bişey olucak, nasıl yaw batı bile tekme atmıyo top harici başka şeylere.. bunlar ömür törpüsüüüü
bu arada ben dün yorgunluktan evde sinir krizi geçirdim , çok utanıyorum kendimden ama batuya çok kötü bağrındım tüm apartman duydu yani o kadar kötüydü , yeter artık diye isyan ettim resmen sonra o katıla katıla ağlayınca da bende başladım ağlamaya ona halimi , yorgunluğumu anlattım çok üzüldü yavrum ben kahroldum
aldım salona götürüp bıraktım tam yarım saat gözünü bile kırpmadan baby tv seyretti , batu diye seslendim dönüp bakmadı bile, mahvetti beni o kadar pişmanım ki anlatamam
yarım saat sonra da kalktı geldi gülerek yanıma , koynuma girdi , kendimden nefret ediyorum resmen..
Canım o bilinçli yapmamıştır.Çizgi filmi izlerken canı seni istememiş.Yoksa hemen gönlünü almak isterdi.Dün kızlarla da konuştuk bağırmak istemeyiz hiçbirimiz.Ama bizde insanız.Çok da pişman oluyoruz ama dediğim gibi insanız.Anne çocuk arasında oluyo. Hepimiz yaşıyoruz.Hem hatırlamayacak bunları.Hangimiz 1 yaşında ki hallerimizi hatırlıyoruz.Kendine haksızlık etme.Annen sana kızmadı mı hiç.Yarın oğlunda oğluna bağıracak.Hayat böyle.Hiçbirimizde peygamber sabrı yok.