2008 Kasım Anneleri

zeynam yazdıklarını ben gordum canım
dun hıc goremedım senı ama sormamıstım acıkcası

julıyı merak edıyorum ben
bayagı zamandır gırmedı sıteye

mmf gecmıs olsun canım
o cocukların buyuk olanı cekmek hepsınden zor sanırım
gorumcekıne ve kayınvalıdene kulak asma bosver cok yoruldun zaten

günaydın kızlar

maytapcığım eşine çok geçmiş olsun
doğumgünü için çok uğraştın çok yoruldun bu yüzden kendini kötü hissetmen normal canım bir de üzerine evde bakılacak üç kişi olunca kötü olmuş en azından memo uyuduğunda sen de uyumaya çalışsan biraz dinlenirsin canım

günaydın kızlar herkes iyimi neler yaptınız bakalım yokluğumda sengözlerimebaksanab

geçmişi okuyamadım valla maşallah 18 sayfa falan olmuş bugün çok yoğun geçecek sanırım saat 13.00de Endüstri Meslek Lisesinde seminerim var öğrencilere hem bugün hem perşembe günü bugün 100 kişilik bir gruba perşembe 150 kişilik vee bugün aylık misaifirim geldi çok gerekliymi gibi bugüne denk geldi işim zor valla :çok üzgünüm:

bunun dışında çok iyiyiz benim grip geçti gibi oğluşta iyi aman nazar değmesin korkar odum valla çocuk doğduğundan beri hastalanmadı hastalanmadı sonra bir kulak enfeksiyonu 2 hafta çektik ondan koruyorum artık dün güzel bir gün geçirdik bol bol gezdik oğluşla babamızla parka gittik çarşıya gittik arabayla gezdik vs...

buarada benim dışarıda doğumgünü işi yattı gittik konuştuk bahsettiğim yerle bi sürü fiyat çıkardı bana çok sinir oldum bir de tanıdık üstelik vazgeçtim o yüzden koskoca terasım var olmadı adamları oraya postalarız kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
bugün benimde işler yoğun aslında
birazdan patroncumla bir toplantıya gidices hadi hayırlısı diorum :))
o yüzden öğleden sonraya kadar buralarda olamam sanırım ..

beyazmelekcım dısarda yapmaya kalktıgında maalesef bıraz harcı borcundan fazlaya gelıyor gıbı oluyor
bence de senın ev buyuk koca da teras var yıne sanlısın bu konuda .

kalımerocum oohh gezmıssınız ne guzel

GÜNAYDINNN
BENİM TOPLANTIM YOK zemuszemus AMA İŞTE DURASIMDA YOK GİDİP EVE YORGANI KAFAMA ÇEKİP YATMAK İSTİYORUM SESSİZ SEDASIZZZZ HEMDE YİĞİTLE mafoldumben
CANIM SIKILIYO HASTALIĞIMDA YAKIN GALİBA HEYHEYLERİM ONDAN ÜSTÜMDE

Günaydın canlarım.Herkes iyidir herhalde.Hastalık haberi yok umarım.Geçmişe şööle bakıyım dedim, çay saatimiz gelmiş.

Darkcım Ceren Sultan yine öncü oldu.ılk öğrenen o oluyo.Maşallah aklına severim onun.

Beyazmeleğim yeni topik açtık.Gördün mü?

Andina nasıl geçti yavru olmadan ilk gece?

Atladığım , cevap veremediğim tontişlerim kusura bakmayın.Az önce başka arkadaşım yüzünden patrondan süpper bi azar yedim.Kafa dağınık.Öptüm hepinizi...

keske son dakıka haberı gelse toplantı ıptal oldu deseler
cok kasıldım nedense

aylık mısafır zamanım olmamasına ragmen karnım agrıyor benım

Ah Kalimerocum ben de kızlarla görüşmeye giderken geldi aylık misafirim.Dün eve geldim akşam.Kasıklarım çok kötü ağrıyordu.Oğlan durmadı hiç.Dün akşam öldüm öldüm dirildim. Kocam da gece mesaideydi.Şükür 9da uyudu da az kendime geldim.Evlenince ağrılı olmaz derler, bitirdi beni yaaa.mafoldumben

günaydın kızlar

tüm toplantılar iyi geçer inşallah,

bugün benim hiç işim yok gibi bişii, dün çok çalıştım bugün rahatım, üstelik bir ara denizi babaanneye bırakacam özlemişler, o gidncede sınav sorularımı hazırlarım, birde yemek yaptımmı tamamdır:)

beyazmelekcm hayırlısı olsun canım ev ortamı daha samimi olur, yorulacaksın ama değer oğluşun için

bu arada benim oğluşumda daha iyi bugün maşallah

yasmın ne bekarlıkta ne de evlendıkten sonra agrılı olmadı hıc
sadece ria taktırdıgım zaman zor gectı o kadar
sımdı ayım gunum degıl ama karnım agrıyor
belkı usutmektendır bılemıyorum

keşke bir işim olsada sıkıntılarını burada anlatsam
ama malesef tüm uğraşlarıma rağmen olamadı....mafoldumben

yasminim mışıl mışıl uyumuşumm ama çok özledim yavrumu sabah koşa koşa gittim emzirdim , uyanmış beni bekliyodu zaten miniğim.. bi daha zor veririm özledim yaw deli gibi..
annem de uyumamış onu seyretmiş bütün gece , çok komikti hali.. işin kötüsü gece sadece 2 kere uyandı demek tüm nazı bana dedim , benim kokumu aldıkça uyumuyodu herhalde
haftaya babası gelsin bi çözüm bulcaz bu duruma artık , ama 11 aydır ilk defa uyumuş bir insan olarak bugün süper hissediyorum kendimi :)

zeynam dün net koptu yazamadım sana face de , anladın dimi canım?

Günaydın canlarım.Herkes iyidir herhalde.Hastalık haberi yok umarım.Geçmişe şööle bakıyım dedim, çay saatimiz gelmiş.

Darkcım Ceren Sultan yine öncü oldu.İlk öğrenen o oluyo.Maşallah aklına severim onun.

Beyazmeleğim yeni topik açtık.Gördün mü?

Andina nasıl geçti yavru olmadan ilk gece?

Atladığım , cevap veremediğim tontişlerim kusura bakmayın.Az önce başka arkadaşım yüzünden patrondan süpper bi azar yedim.Kafa dağınık.Öptüm hepinizi...

yoo görmedim hangi topik bu canımcım belki de görmüşümdür kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
bugün benimde işler yoğun aslında
birazdan patroncumla bir toplantıya gidices hadi hayırlısı diorum :))
o yüzden öğleden sonraya kadar buralarda olamam sanırım ..

beyazmelekcım dısarda yapmaya kalktıgında maalesef bıraz harcı borcundan fazlaya gelıyor gıbı oluyor
bence de senın ev buyuk koca da teras var yıne sanlısın bu konuda .

kalımerocum oohh gezmıssınız ne guzel

evet ne yapayım o kadar parayı oraya vereceğime oğluşuma ekstradan şeyler yaparım daha iyi

günaydın kızlar

tüm toplantılar iyi geçer inşallah,

bugün benim hiç işim yok gibi bişii, dün çok çalıştım bugün rahatım, üstelik bir ara denizi babaanneye bırakacam özlemişler, o gidncede sınav sorularımı hazırlarım, birde yemek yaptımmı tamamdır:)

beyazmelekcm hayırlısı olsun canım ev ortamı daha samimi olur, yorulacaksın ama değer oğluşun için

bu arada benim oğluşumda daha iyi bugün maşallah

değer valla bakalım kağıt bardak tabak kullanmak istiyorum belki böylelikle bulaşık derdinden yırtarım evi de kociş süpürür ben silerim ohh mis zemuszemus

keşke bir işim olsada sıkıntılarını burada anlatsam
ama malesef tüm uğraşlarıma rağmen olamadı....mafoldumben

Keşke evde otursam.Yavruma kendim baksam.İlklerini ilk gören ben olabilsem. Anneme gidip şöööyle keyif çayı içerek bi sohbet edebilsem.Mutfağımda hiç telaşe yapmadan yeni yemekler denesem.Ah bi kadınlığımı yaşayabilsemmafoldumben

Keşke evde otursam.Yavruma kendim baksam.İlklerini ilk gören ben olabilsem. Anneme gidip şöööyle keyif çayı içerek bi sohbet edebilsem.Mutfağımda hiç telaşe yapmadan yeni yemekler denesem.Ah bi kadınlığımı yaşayabilsemmafoldumben

yasmine katılıyorum hangisi iyi bilemiyorum evde oturan çalışmak ister çalışan evde oturmak :çok üzgünüm:

Back
X