2008 Kasım Anneleri

Merttte gecelerı en az ıkı kez uyanıyor kızlar.cogundada emzık ıcın aglıyor.ben de 4-5 kez uyanıyorum cunku hep ustunu acıyor rahat uyuyamıyorum.havalar bıraz daha serınlese de aldıgım uyku tulumunu gıydırsem...

selam kızlar bugün uğrayamadım hiç yaaa işlerimiz çoktu
kızlar bu arada artık yağmurda yürüyor 3 günlük çalışmlarım sonuç verdi:)
ilk kez yarım saat önce felan ta karşıdan bana geldi bana gelsin diye ne şebeklikler yapıyorum bi görseydiniz halimi feci gülerdiniz:)
bide o yürüyüşü yaptıktan sonra kendi kendine bi baştan bi başa yürümeye çalışıyo belki tek başına bi süre gidemez ama o baştan başa gelmesi beni mutlu etmeye yettiiii

yağmurcum sağol canım önerin için ,bir araştırayım netten ..

pirayecim melisin hiç öyle huyları yoktu ama son 1-2 aydır gece uykuları sorunlu malesef 12 de uyuyo ,3 te filan uyanıyo ama süt için değil ,sadece tekrar sallanmak istiyo ayakta sallıyorum 5 dakikaya dalıyo zaten ,sonra sabaha karşı süt için uyanıyo ,sonra 11 e kadar uyuyo ..gece mama yediği ve tok olduğu halde neden uyandığını anlamıyorum ,meme alışkanlığı desen emmiyoda ,ne olucak bilmem ,umarım düzelir..

yağmur da bir ara gece çok sık uyanıyordu geçtiçok şükür bizim kız çok erkenci en geç 21.00de yatakta saat 19.30da çorba içti 01.30gibi uyanır mama yaparım büsküvili saat 06.00ya kadar yeter mama sonra 07.30 gibi kalkarr böyle gitse keşke heppp

bak sen yağmur hanıma maşallah annesi, kasım ayının en küçüğü neler yapıyor, benim tamagoçide hala tık yok tekrar maşallah yağmuruma:nazar::nazar:

lavinya maşallah ne güzel başlamış yürümeye nasıl heyecanlanmışsındır:)

benim oğlumda öyle güzel gel gel yapıyoki bide gel gel diyo yaparken deli oluyorum alkış alkış deyince deli gibi el çırpıyo 2 aydır filan..
dedeye gidelim filan deyincede bay bay yapıyo..
benimkide kutuda kareyi ve yuvarlağı geçirmeye başladı maşallah:)

bugün kontrolümüz vardı kilosu 9400 boyu 76,5 olmuş..
hiiç kilo almıyo benim tontiş yaa ee hiç yemiyo zaten..

andinacım aslında benim hiç kilo takıntım yokta 4 aydır kilo tık diye durdu ondan rahatsızım..yoksa bende sevmem çok kilo taşıması zor oluyo:))

batuyada maşallah iştahı kime çekti..
hep dua ediyodum benimkinin iştahı bana çeksiz diye babasına çekti aksi gibi:))

bilmem ki benim zaman zaman iştahım iyidir bazen hiç yemem , kocam da benim gibidir bazen yer bazen yemez..batu maşallah yiyo yani , annem kimselere söyleme diyo ama sizlerin nazarı değmez nasıl olsa :) doktorun ne diyo bu duruma?

maşşalh diyeyim ama benim nazarım hiç değmez:)

dr dişlerine bak nasıl yesin çocuk haklı diyo..
emiyo zaten üstüne gitme diyo..
alttan iki dişi kabardı üstlerde öyle bi dayanmışki..canım benim nasıl dişlerini bana gösterim cııı cıııı diyo..
kurtulsak bi şu dişlerden düzelir inşallah iştahı..

ay daha banyo yapıcam.kocam horlamaya başladı ama melis uyumadı daha ,yarında erken kalkıp ablama gidicem ..
iyi geceler sizeeee..

szin yüzünüzden şu yaşıma kadar bulaşmadığım faceye bulaştımkötükedihüso, kullanmayıda yeni öğreniyorum zaten takıldım kaldım, ilkenin son videosunuda ekledim az önce, siteyede iki yeni yazı ekledim,

yarın 10 saat dersim var benim aktif olmamı gerektiren bir konu, yatsam iyi olacak sanırım, hepinize meleklerinizle iyi uykular

Back
X