- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #44.021
herkese iyi geceler kızlar.yarın çağana reflü için film çektiricez umarım bişey çıkmaz dua edin bize.:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım bi sen görmüşsün mesajımı galibaaGünaydın canlarım.Herkes iyidir herhalde.Hastalık haberi yok umarım.Geçmişe şööle bakıyım dedim, çay saatimiz gelmiş.
Darkcım Ceren Sultan yine öncü oldu.İlk öğrenen o oluyo.Maşallah aklına severim onun.
Beyazmeleğim yeni topik açtık.Gördün mü?
Andina nasıl geçti yavru olmadan ilk gece?
Atladığım , cevap veremediğim tontişlerim kusura bakmayın.Az önce başka arkadaşım yüzünden patrondan süpper bi azar yedim.Kafa dağınık.Öptüm hepinizi...
piroşun ve meloşun yeni dişleri hayırlı olsun
Ahhh ahh onları bende çok istiyorum ama 10/1 ini anca yapıyorumslm arkadaşlar..
çook yorgunum..
acaba hepinizde benim gibimisiniz..bu mükemmeliyetçilik öldürecek beni..
evim çok temiz olsun tntiş rahatça dolansın istiyorum
bakımımı hiiiç ihmal etmeyeyim hergün ciltbakımlarımı yapayım maske filan yapayım şık dolaşayım istiyorum..
mükellef masalar kurmak istiyorum...
tontişimle uzuuun uzuun oyunlar oynayayım hep beraber olalım istiyorum..
eşimle akşam yapacak hiç bişey olmasın çayımızı tatlımızı alalım uzuun uzuuun sohbet edelim istiyorum..
istediğim yeri gezebileyim istediğim kitabı okuyabileyim istiyorum..
çok şey mi istiyorum eşim öyle düşünüyor..ben bunları tam anlamıyla yapamayınca deli oluyorum...
dün gece saat 1 di ve ben mutfak dolaplarını siliyodum..off...
allahtan uykuya düşkün değilim çünkü gece ennn fazla 3 saat uyuyorum o da şanslı günümdeysem..
hilalciğim ilk dişiniz hayırlı olsun canım
günaydın
çağanıma ve okiye çoook geçmiş olsun..
kimseler yok sanırım
ay ben senin reflün var diye okudum.
Kıyamam çağana yaa
zorunlu mu film çekmek?
Günaydın kızlar.
Saphiram geçmiş olsun.Bu ara hep bu kazalar konuşuluyor.Aman dikkat canım ya.Durucuma dikkat et.
Cagancuk canım yavruşa geçmiş olsun.Gelişimi güzel gidiyomuş.Çok sevindim.
selam canlarım çok özlüyorum sizi ya
bu aralar eskisi kadar çok girip sohbet edemiyorum
bu akşam benim minnoş düştü( nerdeyse kaşı patlıyordu.çok üzüldük.karnıma ağrılar girdi hala ağrıyor.henfendi yine uyumuyor bu arada.iyice gece kuşu olduk.sabahları erken kaldırıyorum özellikle yinede gece geç yatıyoruz
herkes iyidir umarım
öpüyorum hepinizi mucxxxxx