2008 Kasım Anneleri

ben geldiimmm
önce geçmişe baktım da kalimerocum anladığım kadarıyla sende ki tek sorun kurabiyelerin tepsiye yapışması tadında falan var mı problem? tepsiye yağlı kağıt koyup öle pişirmeyi denesen tepsiden kaynaklanan bir durum veya ısıyla ilgili birşey olmuş olabilir ..
ben genelde yağlı kağıtla pişirdiğim için hiç öle bir sorun yaşamadım . piroş da yapmıştı aslında o kurabiyeden pirooşş sen de var mıydı tatlım sorun ???

beyazmelekcim diğer tarafa yazdım gerçekten çok hoş olmuşsunuz analı oğullu. tekrar nice yaşlara eymene .

zeynacım geçmiş olsun tatlım daha iyisin heralde artık .

lavişş yeni saçlarn hayırlı olsun canım ..

şimdilik kaçıyorum sonra tekrar uğrarım kaldığım yerden devam ederim :))

Lelalcim mailimi attım az önce canım.

Lavişçim ben sağlık personeli olduğum için aşı ilk önce bize geldi biliyorsun.Ben de az önce oldum aşımı.Oğlum olmadı henüz.

Merhaba kızlar..Ne var ne yok?

Şu an itibariyle domuz gribi aşısını vurulmuş bulunmaktayım.Tebrikleri kabul ediyorum:)))

citoscum sana sorsam galiba iyi olacak bizde düsündük vurunmayi sonra ben duydumki bu asilar domuz yada maymunun geninden oluyomus tam kesin degilmis ama olabilirmis dogrumu acaba bende simdilik vaz gecdim cevap yazarsan sevinirim

Merhaba kızlar..Ne var ne yok?

Şu an itibariyle domuz gribi aşısını vurulmuş bulunmaktayım.Tebrikleri kabul ediyorum:)))

valla o kadar yazının içinde çitosumun ki dkkatimi çekti tebrik ediyorum valla inşallah iyi olur bu konuda bizi de bilgilendirirsin
ben yine de ısrarla vurulmayı düşünmüyorum o ayrı

toplantım bitti eve geçtim biraz yemek yedim oğluşla oynadım azıcık geldim
zeka gelişimi topiğine bişey yazdım kızlar okur musunuz öğle arasında başıma gelen bir olay sizce tesadüf müdür :uhm:

çitosum tebrik ediyorum seni:)
lelalcim evet cnm bende yapmıştım kurabiyeden çokk güzel olmuştu eşim sevmezken o bile bayıldı
ben yağlı kağıtta koymadım yağda sürmedim tepsiye
minkçim şans işi birazda hamur işleri ilk yaptığın tutmadı ama bidaha dene tutar bence bende pek başarılı olamazdım kurabiye yapımında ama d.gününde yaptığım güzel oldu mesela

mmfcim doru unutmuşum hatta ilk yapanda sendin kurabiyelerden :))

kızlar özelinize attım tarifi ama bir kez daha buraya koyuyorum

kurabıye ıcın
250 gr oda sıcaklıgında margarın
1 su bardagı pudra sekerı
250 gr mısır nısastası
1 yumurta
1 paket vanılya
1 paket kabartma tozu
alabildiği kadar un

un pudra sekerı ve vanılyayı eleyerek koydugunuzda daha guzel oluyor
buzdolabında bıraz dınlendırıyorsunuz hamuru
ardından merdane ıle acıp yaklasık 1 cm kalınlıgında ole cok kalın yapmayın