2008 Kasım Anneleri

ılk adımlarını atan bebıslerımıze maasallah :nazar:

ben oglusu tulumla falan hıc yatırmadım
normal gecelık takımı gıydırıp uzerını pıke ıle ortuyorum
ama kombım sureklı yanıyor
oda sıcaklıgı gayet ıyı

dilekciğim domuz gribi her yerde artık
bizim satış grubundan bir arkadaş da olmuş tedavi görüyor masasını çamaşır suyu ile sildiler
hacca giden babamla görüştüm biraz önce daha gittikleri gün kendilerinden sorumlu hoca oradaki hastaneye yatırılmış peşinden kafile başkanı yatırılmış ikisini de tedavi edip 1 hafta sonra taburcu etmişler

Dilekcim geçmiş olsun , panik olma sen ne zamandır yoktun zaten , iş yerindekiler de bi gidip kontrol ettirsinler kendilerini , umarım biran önce iyileşir arkadaşınız da.. no panic , unutma ki domuz gribi geç teşhis konduğunda , kişinin bünyesi zayıf olduğunda veya başka bir hastalığı olduğunda ilerleyerek ölüme sebebiyet veriyor , yoksa iyi bakılırsa bir problem yok canım..

Kızlar bu arada işle ilgili son durum , başka departmana geçecek son kişi de belli oldu ve ben değilim : (( allak bullak oldum bunu duyduğumdan beri , burda mı kalıcam işden mi çıkarıcaklar bilemiyorum , çok sinirlerim bozuldu halbuki kendimi kesin o departmana geçicek kişi gibi görüyordum çok büyük şok oldu benim için..

Bu arada araba da olmamış , kocam artık arabayı nakliye ile getirecek burda bi servise bırakıcak , bi masraf daha çıktı başımıza.. mümkünse bayılmak istiyorum şu anda

andinacığım 2 hafta önce haberlerde senin çalıştığın banka eleman alacak diye okumuştum hatta sevinmiştim senin için çıkarma olmaz diye
şimdi niye eleman çıkarmak istiyorlarki

dılek gecmıs olsun arkadasınıza canım
bu durumda bır gercek var kı panık ya da stres korumuyor maalesef bızı
soguk kanlılıkla tedbırı elden bırakmamak tek yapılacak sey sanırım

andına canım ya esın ıcınde kolay bır durum yok
o da bır an evvel gelebılmek ıcın yollar bakıyor ama bence sız o arabayı ıyı kotu yaptırıp bır an evvel satın
bızı bıle kızdırıyor yanıı
ısın ıcınde hayırlısı ınsa allah cıkarma durumu olmaz

Tatlım bizim departmanda satış kadrosu tasfiye oldu , bende pazarlamacı olduğum için benim işim de tasfiye edilmiş oldu , bizleri pazarlama kadrolarına göndereceklerini söylediler , aramızdan 3 kişiyi gönderdiler ama ben bu giden 3 kişi arasında yokum.. şimdilik bişey söylemiyor kimse ama satış yokken ben ne yapacağım burda ya işden çıkarıcaklar yada başka iş yap diyecekler , ama benim yapabileceğim bir iş yokki burda , ben 8 yıldır pazarlama yapıyorum başka birşeyden anlamam ki , bende şaşırdım iyice , bekyorum artık nihayi kararı..

ayyy ayyy resımlerımız eklemız canım arkadasım yasmıncımm e bırazx kayık cıkmısım tabı ulusta gırmedıgım dukkan kalmadı nerdeyse :)))) suluhan zaten cok kalabalıktıııı ezılme tehlıkesı atlttık :))))))

ayyy benımde aklıma gelmıstı aldıgımız kıyafet oyuncakları topık acıp eklemek ama ucmus gıtmıs kafamdan

Kızlar bu arada işle ilgili son durum , başka departmana geçecek son kişi de belli oldu ve ben değilim : (( allak bullak oldum bunu duyduğumdan beri , burda mı kalıcam işden mi çıkarıcaklar bilemiyorum , çok sinirlerim bozuldu halbuki kendimi kesin o departmana geçicek kişi gibi görüyordum çok büyük şok oldu benim için..

Bu arada araba da olmamış , kocam artık arabayı nakliye ile getirecek burda bi servise bırakıcak , bi masraf daha çıktı başımıza.. mümkünse bayılmak istiyorum şu anda

Andinacım umarım bu kara bulutlar biran önce üzerinizden gider.Böyle belirsiz beklemek de çok zor seni en iyi anlayan benim tüm çalıştığım bankalardan biri hariç çıkarıldım :))

dilekciğim aktivite masasını aldın mı canım hepsiburada.com'da da artık temin edilemiyor diye çıkıyor

Geldi remidosum ama bizimki ters çevirip kullanmayı daha çk sevdi.Hatta bi kaç foto çektim yükleyeceğim müsait olursam.Ben daha sonra Gaziosmanpaşada Fethi Bebe var 110 YTL'ye gördüm tatlım.Almak istiyorsan telefonunu bulabilrim canım 130 diyorlar ama nakitte 110'a bırakıyorlar.

Andinam olumsuz düşünme canım ya.Önceden düşünüpte canını sıkma.Herşey olacağına varır.Hayırlısı olsun güzelim.Eşin de geliyo bi şekilde.Araba masraf çıkarır hep zaten.Tontişini düşün ve mutlu ol.Kasma canım ya...

Dilekcim sen de tedbirini al canımi korkma.O hastalıktan bahsedip paniklemeyelim.Geçecek bu dönem de inşallah.Ne hastalıklar , salgınlar oldu.

Andinam olumsuz düşünme canım ya.Önceden düşünüpte canını sıkma.Herşey olacağına varır.Hayırlısı olsun güzelim.Eşin de geliyo bi şekilde.Araba masraf çıkarır hep zaten.Tontişini düşün ve mutlu ol.Kasma canım ya...

Dilekcim sen de tedbirini al canımi korkma.O hastalıktan bahsedip paniklemeyelim.Geçecek bu dönem de inşallah.Ne hastalıklar , salgınlar oldu.

Sağol yasmincim.Öle olacak ama buradaki belirsizlik ve panik benide rahatsız etti.İyiki varsınız biraz rahatladım açıkçası

ayyy andınacım herseyde vardır bır hayır hep boyle aksılıklerın cıkmasında kesınlıkle vardır bır hayır
hayırlısıyla esın gelıcek ınsallahh
neyse saglık olsun gıden paraya bakma bızımkıde oyle dedı sattı ıste arabayıı

Back
X