lvea *.¸¸.*´¯`*Anne*´¯`*.¸¸.* Kayıtlı Üye 3 Nisan 2008 77 1 86 Almanya 23 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lvea #1 merhaba arkadaslar benim kasim 2008 dogumlu bir oglum var bugunlerde inatcilik ediyor mesela yeni bir ayakkabi aldigimizda onu giymiyor oncekiler ayagini siksada bildigini giymek istiyor yeni aldigimiz kiyafettede bu boyle onun kendisinin oldugunu sanmiyor galiba diye tahmin ediyorum yani kisaca sunu soyleyebilirim ki bu ust giyinmede problemlerimiz var bana tavsiyelerinizi yazarsaniz sevinirim
merhaba arkadaslar benim kasim 2008 dogumlu bir oglum var bugunlerde inatcilik ediyor mesela yeni bir ayakkabi aldigimizda onu giymiyor oncekiler ayagini siksada bildigini giymek istiyor yeni aldigimiz kiyafettede bu boyle onun kendisinin oldugunu sanmiyor galiba diye tahmin ediyorum yani kisaca sunu soyleyebilirim ki bu ust giyinmede problemlerimiz var bana tavsiyelerinizi yazarsaniz sevinirim
yercekimlikaranfil Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2008 4.409 79 118 İstanbul 23 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lvea #2 lvea .!.: merhaba arkadaslar benim kasim 2008 dogumlu bir oglum var bugunlerde inatcilik ediyor mesela yeni bir ayakkabi aldigimizda onu giymiyor oncekiler ayagini siksada bildigini giymek istiyor yeni aldigimiz kiyafettede bu boyle onun kendisinin oldugunu sanmiyor galiba diye tahmin ediyorum yani kisaca sunu soyleyebilirim ki bu ust giyinmede problemlerimiz var bana tavsiyelerinizi yazarsaniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Alışveriş yaparken birlikte seçin. Yani siz uygun olanlardan birkaç seçenek sunun, hangisini isterse onu alın. Tam inat yaşına gelmişsiniz, normal bunlar.
lvea .!.: merhaba arkadaslar benim kasim 2008 dogumlu bir oglum var bugunlerde inatcilik ediyor mesela yeni bir ayakkabi aldigimizda onu giymiyor oncekiler ayagini siksada bildigini giymek istiyor yeni aldigimiz kiyafettede bu boyle onun kendisinin oldugunu sanmiyor galiba diye tahmin ediyorum yani kisaca sunu soyleyebilirim ki bu ust giyinmede problemlerimiz var bana tavsiyelerinizi yazarsaniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Alışveriş yaparken birlikte seçin. Yani siz uygun olanlardan birkaç seçenek sunun, hangisini isterse onu alın. Tam inat yaşına gelmişsiniz, normal bunlar.