Gizemcim doktora bu gidişimde sordum suyunda problem yok dedi..Normal görünüyormuş..Zaten bebek büyüdükçe sıvısı azalıyor sanırım dengelenmiş benimki..Artık bu saatten sonra doğum normal kabul ediliyo ve bebeği çoğu zaman küvözede almıyolar..Doğum yapacağım yer belli çantamda hazır..Yalnız doğum yapmadan önce hastaneye giderken bi duş almak istiyorum inşallah fırsatım olur çünkü insanın ne halde doğuma gideceği pek belli olmuyor..Bu arada ben gelen misafirleri sanırım günlük kıyafetimle karşılarım pijama takımı yerine çünkü malum eşimin sülalesi ne giysem arkamdan laf ediyo..Pijamayla çıksam kim bilir ne derler. Siyah pantolon ve üstüne body sanırım beni kurtarır..Bu arada kayınpederin yahudi dediği marka bildiğimiz Pejo işte.. Onlara göre woksvogen almamız gerekirmiş, onun derdi yine her zamanki gibi kendi istediğini bize zorla yaptırmaktı ama ben eşime boşver bunu biz kullanacağız kime ne dedim. Birazda fırçaladım niye herşeyi onlara soruyosun diye..(sanki o müslüman malı :roflol:)
sağol canım geçti çok şükür. dr dediği gibi 5 dakkada 1 saniyelik bişey değildi geliyordu bisüre kalıyordu istirahat edincede geçiyordu ayağa kalkınca yada oturunca oluyordu ondan gitmedim dr birazdaha sıklaşsaydı gidicektim ama. şimdide yatıyorum daha kalkmam zaten 19 günüm kaldı artık emekliye ayrıldım ben. akşam eşimle biraz yürüyüşe çıkarım iyi hissedersem kendimi tamamdır.
hayırlı olsun ebrucum arabanız güle güle kullanın zavallı ben ehliyet aldım sonra hamile kaldım yoksa eşim araba alıyodu bana hemde pejo artık doğumdan sonra alır inşallah arabamız var ama olsun benimde olsun otomatik vites aldırıcam artık bebiş olucak yanımda murgızım sen nasılsın canım kesin sezeryan dimi senin ben iki kere oldum bu üçüncü sezeryan olucak hadi hayırlısı herkes kolay doğumlar nasip etsin allahım
Kızlar benim kayınvalide hamişimde 1 defa arayıp sormadı nasılsın diye eşim ararsa soruyorlar geçen aradığımızda diyorki doğumdan 1 hafta önce geleyim gelipte ne faydası olacaksa bana annemle yakınız zaten şimdiye kadar herşeyimi annem aldı hazırladı banada bakar zaten ben zaten son haftama kadar herşeyimi hazırlamış bitirmiş olucam ayy gelipte ne yapacaksa...Düğünde gelip ne faydaları olduysa şimdide ne faydası olacaksa kızlar bu arada benim bebişimin doğum zamanında 27 Mayısta evlilik yıldönümümüz 1 yıl olacak
Eşimle karar verdik gibi şeylere hiç girmem çünkü anlamazlar... yapacağım şey kendimi buna hazır hissedene kadar piskolojim bozuldu ayaklarına yatmak olcak eh bide doktor izin vermiyorda baya bi etkili olur diye düşünüyorum tatlicadiarzu
Ridacım sana rapor hakkında birşey sorucam...sende çalışıyorsun heralde
benim 31 mart itibari ile rapor tarihim geldi doktor bana o tarihte rapor yazdı üzerinede sadece son 3 haftasına kadar çalışabilir yazdı ama bunu muhasebe kabul etmedi sen sadece yazı al tarihleri belli olan doğum tarihin yazılsın ve üzerine son 3 hafatsına kadar çalışabilir sağlık açısından problem yoktur diye yazılsın yeter dedi son 3 hafta kala gidip raporunu alacaksın dedi...
Sen nasıl yaptın canım anlatırmısın
.
Nazecim oğluşum bana halasının düğününde süpriz yapabilir hiç sorun olmas yanee :roflol: Böylece düğüne gitme kıyafet alma gibi şeylere bahane aramaktan kurtulurum..jeyyar Bu arada senin lekelenme kanama şeklindemiydi..Nişan dedikleri olay heralde dimi?? Benimde aklımda olsun..Acemiliğimden evde doğurmim bide ..:uhm:
.
Bence de senin düğün telaşından önce doğum telaşın var...gitmesen zaten haklısın..Benim lekelenme konusunu sormuşsun...Ne ağrı ne sancı hiçbirşeyim yoktu..Günlük herkesde olabilecek kadar olan normal akıntı miktarı kadar, kahverengi renkte bir leke gelmişti..Sanırım buna diyorlar nişan diye ama tam olarakda emin değilim..yani çok çok az miktarda idi ama rengi kahverengi renkte idi..Zaten geldiğinde bilirsin...Ayrıca hiçbir ağrı sızı da yoktu..gitmem gerektiği konusunda ısrarlara dayanamadığım için gitmiştim ve açılma olduğunu söylediklerinde çok şaşırmıştım..sabaha kadar hastanede kalmıştım ve yine hiç sancım yoktu..benimle birlikle bekleyen hamileler ortalığı yıkıyorlardı..öğlen vakti geldiğinde suni sancı verdiler yarım saat sonra doğum yapmıştım.. Doğum hikayemi daha önce yazmıştım..doğum anı dışında hiçbir sorun yaşamamıştım..yinede öyle bir doğumu kolay bir doğumu Allah herkese nasip etsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?