selmacıgım ben gün içinde sürekli ögün aralarında emziriyorum anne sütünün önemi büyük biliyosun aralardada emzir ögün aralarındada emzir bence sütün varsa canım bu arada ayvada süt yapıyo denedim işe yarıyo sende günde 1 tane yea.smaşallah boyu çok iyiymiş inş.ela da uzar bu ay:)
benim sütüm bazı günler çok bazı günler az gibi yediklerimden stresten değişiyor galiba.humana bende çok içmiştim 6 aylık olana kadar ama sıvı şeylerin tüketimiyle alakalı kendimi zorluyorum su içmeye bu yüzden:)
ela da öyle bazen iştahsızsa hep emmek istiyor.artık yetmezki süt ama yemeleri lazım ben uyutacağım zaman emzirmeye çalışıyorum ama emmek isterse göğsümü açmaya çalışıyo ve memmme memmme diyor:)) o zamanda kıyamıyorum napıyım..
merhabalar teşekkürler bana cevap yazan bütün arkadaşlara hoşbuldum a.s. sizlerle yazışmak çok güzel yeni gördüm mesajlarınızı çok hareketli bir oğlum var pek fazla vakit bulamıyorum fırsat bulduğum anda hemen giriyorum. ama fazla kalamıyorum..görüşürz kaydirigubbakcemile3
bu arada ismim nickimin tam tersi yani aynur çünkü aynur ile ilgili yaptığım nickler olmadı daha önceden varmış o kullanıcılar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?