kızzzzzzzlar oldum oldum bu sabah oldum
ohhh rahatladım valla
zaten ada çayı içip duruyodum ya piskolojik yada gerçekten işe yarıyor.
neyse bu akşam eşyalar gelecek yarın çeyizim evime gidecek
odamı görseniz hurçlar kutular
valla zor uyuyorum
ama insan eşyasını baba evinden toplayınca hüzünlü oluyor
ben olamadım 2 gün daha dişini sıksada düğünden sonra nolursa olsun ya kaydirigubbakcemile2 çok heyecanlanıyorum ya cumartesi düğünüm kalbim yerinden çıkcak sanki ev misafir kaynıyo valla ben mutfakda yatıyom düşünün artık ama olsun düğünde kalabalık iyidir kaydirigubbakcemile3
canım izmirdemisin senn benimde azkaldı 9 kasımda nerde olcak düğünün bende izmiedeyimayy kızlar benim düğünede tam 7 günüm kaldı çook heycanlıyım stresliyim dün imam nikahım yapıldı imam nikahında bile heycandan kıpkırmızı olmuşum düğünde nasılolurum bilmiyorum artık..geceleri uyuyamıyorumya annemden babamdan ayrılmak çok zor gelicek hergün ağlaşıyoruz geceleri kalkıp kendimi yemeğe verdimya abur cubur ne bulursam yiyorum ufff bir an önce gelse şu düğün günüm yoksa 70 kiloya çıkıcam.((
jnazcim seni cok merak etmistim.. Allah sizi bir ömür boyu mesut etsin, bir yastikta kocatsin..hersey gönlünüzce olsun.. Şeniz
okurken sanki an ve an yasadim hepsini, hersey gönlünce olsun canim.
resimleri bekliyorum :jeyyar:Şeniz
canım benimmm Allah razı olsun inşallah herşeyin en güzelini yaşarsın sende ve bir ömür boyu mutlu olursun bir kaç resim ekledim şimdilik eşim odada onu bekletmeyeyim :) evime geçince daha fazlasınıda ekleyeceğim inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?