2008 Temmuz Anneleri 2. Bebeği Ne Zaman Düşünüyorsunuz?

EmirkanVeEymenin Annesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2007
656
6
118
selam kızlar ikinci bebeği ne zaman düşüniyorsunu merak ettim? ben uzun bir süre düşünmüyorum.............. oğlum yetiyor bana akşama kadar onun peşinde koşturmaktan hiç bir şey yapamıyorum........

valla bende bi 3-4 sene düşünmüyorum bazıları diyor ikisi birden büyür çok ara verme v.s. ama hiç öyle olacağını sanmıyorum çevremden görüyorum büyütene kadar anneninde ömründen ömür gidiyor.duruda çok zor bi bebekti şimdide çok hareketli zaten.ikinci bi bebeği bi iki sene içinde kesinlikle düşünmüyorum.bende biraz rahatıma düşkünüm.hele bi ilk bebeğin tadını çıkarayım oda bişeylerin farkına varsın sonra inşallah.ha ama bu süreç içinde bi sürpriz olursada doğururum tabi aldırmayı düşünmem.

bu yıl değil diğer yıl düşünüyorum.kızım da 3 bitip 4 e girmiş olur.tam zamanı bence.ara verirsem hem yaşım müsait değil hem de iyice rahatlığa alışırım ve zor gelir.bu arada yaşım 29.2 yıl sonra 31 ancak işte.bakalım.biz plan yaparız ama bi plan yapıcı vardır.bize plana uymak düşer..

seneye düşünüyorum ben .. eeee yaş 30 tabii.. kısmet olursa aralarında 3 yaş ollması ideal diye düşünüyorum.. başka da çocuk düşünmüyorum zaten ..

Ben uzunca bir zaman düşünmüyorum :ecrin_bebek: ama inşallah bir sürpriz çıkmaz :Saruboceq:
Şöyle doya doya uyuyayım kızım bezden falan kurtulsun bebeklikten çıkıp anaokulu çağına gelsin belki
Zaten o zamana kadar da hayat ne gösterir bilinmez

benim oğlum o kadar hareketli ki peşinde 3 kişi dolaşsa yetişemiyor. bir tane daha olsa işimi gücümü bırakmam gerekir! üstelik oğlumun bakımı için zaten sorun yaşıyoruz. 2. de gelirse tüm ailenin hayatı kabusa döner heralde. ailelerimizle aynı yerde yaşamıyoruz. bakımı için onlardan destek alıyoruz. 2. çocuk gönlümden geçiyor ama içinde bulunduğum şartlarda çok zor. şartlarımız düzelirse belki 35-36 yaşımda olabilir (yaşım 31 olacak gelecek ay).

ben bu yil 2nci bebegi düsünmüstüm.. birlikte büyürler.. bende bu tempoya alismisken kolay olur die.. ama koci$ istemiomuss..
kismet bakalimmm.. uzunca bir zaman olmaz büyük ihtimall.

ben baska bebek istemiyorum ama kocacigim kiz istiyormus,biz bu bebekleri siparis verip dogruyoruz da kizimiz olacakmis.
Istemiyorum diyordum ama bana kocam bir surpryiz yapmasin diye onunla Sanberk en az 3 yasinda olunca baska bir bebek icin plan ederiz diye anlastik.Eger io zamana kadar istemeden hamile kalirsam brakmayacam dedim,onu yapmayacam ama ona oyle dedim.

slm kızlar.valla benimde bazen aklımdan geçiyor 2. velet ne zaman olur acaba diye.bende bazı arkadaşlar gibi 31-32 civarında 2.yi planlıyorum şuan 29 yaşındayım.idealdir gibi geliyor bana yaş daha fazla geçmeden.

Ben 2010 haziran ayi gibi 3.bebege hamile kalmayi dusunuyorum cunku ikizlerim var haziran 2008 dogumlular 3. bebegimde ikizlerim 3 yasina girerken dogar boylece zaten ikizler 4 yasinda ana okuluna basliyicak bebek 1 yasindayken yani hareketli zamaninda daha rahat olucam bu sekilde.

Ben 2010 haziran ayi gibi 3.bebege hamile kalmayi dusunuyorum cunku ikizlerim var haziran 2008 dogumlular 3. bebegimde ikizlerim 3 yasina girerken dogar boylece zaten ikizler 4 yasinda ana okuluna basliyicak bebek 1 yasindayken yani hareketli zamaninda daha rahat olucam bu sekilde.

Ucuncu mu kiz yetisemeyiz sana aaaa,bekle biraz.:hooray:

valla dusunmuyor deilim bir ikizim daha olabilir.bu arada pazar aksamindan beri dogum kontrol hapimi bulamiyordum genelde buzdalabinin ustune koyuyordum nasil olduysa buzluga dusmus dolayisla 5 gundur icemedim bu sabah eczaneye sordum bir dahaki adet gunune kadar beklemem gerekiyormus tekrar baslamam icin ekim 10 da bekliyorum adetimi 3 ebebk simdiden gelirse sasmayin hanimlar.

Back
X